Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

Πρόβλημα με Suzuki Jimny

Προβλήματα στην εκκίνηση; Διακοπές κατά τη λειτουργία; Σας γυρίζει σε βενζίνη; Safe Mode; Λαμπάκι μηχανής – κωδικοί βλάβης;

Πρόβλημα με Suzuki Jimny

Δημοσίευσηαπό xasomeris » Σάβ 21 Απρ, 2012 15:45

Καλησπέρα και απο μένα. Είμαι καινούριος και στο forum και στο χώρο της υγραεριο κίνησης...
Μιας και το jimnaki μου ήταν φαγανο αποφάσισα να βάλω υγραεριο να γλίτωσω κανά φραγκο... Την τοποθέτηση ανέλαβε ένας φίλος που κάνει τέτοιου είδους τοποθετήσεις και είναι γνωστής του αντικειμένου. Το τι σύστημα έβαλε δεν τον ξέρω, ξέρω μόνο ότι έχει πνεύμονα.
Αντιμετωπιζω όμως ένα πρόβλημα. Ύστερα απο αρκετή ώρα χρήσης του αυτοκινήτου μπορει και μετα απο 2 ώρες, εμφανίζεται ένα πρόβλημα στις χαμηλες στροφες, το αμάξι αρχίζει να κλωτσαει είτε πάταω πολυ το πέταλ του γκαζιου είτε λίγο... Αυτο συμβαίνει απο τις 1000 μέχρι τις 2000 στροφες και μετα απο αρκετή ώρα οδήγησης.
Ύστερα απο αρκετό ψάξιμο, αλλαγη των μπεκ του υγραεριου αλλαγη της πλεξουδας ,αλλάξαμε πολλαπλασιάστη μπουζοκαλωδια και καινουρια μπουζι ιριδιου στο αμάξι το πρόβλημα συνεχίζει να εμφανίζεται... Και άκρη δεν μπορούμε να βγάλουμε.

Καμία ιδέα, κάποιος που να έχει παρόμοιο πρόβλημα και να έβγαλε άκρη;
Υπάρχει περίπτωση η ρυθμιση των βαλβιδων να λύσει το πρόβλημα;
Τελευταία επεξεργασία από xasomeris και Σάβ 21 Απρ, 2012 15:51, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
xasomeris

Δημοσιευσεις: 4

Πρόβλημα με Suzuki Jimny

Δημοσίευσηαπό xasomeris » Σάβ 21 Απρ, 2012 15:50

Στη suzuki μας συστησαν αλλαγη πολλαπλασιάστη και μπουζοκαλωδιων για να λυθεί το πρόβλημα...
xasomeris

Re: Πρόβλημα με Suzuki Jimny

Δημοσίευσηαπό hunter » Δευτ 23 Απρ, 2012 22:35

Τι μοντέλο είναι το Jimny σου?? Πόσα km έχει κάνει??
Ένας φίλος που είχε προβλήματα με σκορτσαρίσματα
μετά την τοποθέτηση του συστήματος (zavoli) σε Jimny 2005 (170.000km),
άλλαξε πολλαπλασιαστή & λύθηκε το πρόβλημα.

Εγώ πάντως στο δικό μου δεν έχω τέτοιο πρόβλημα ... ^_^
Suzuki Jimny mod. 2000 + Mygas + Λαδιέρα υποπίεσης
hunter

Δημοσιευσεις: 12

Πρόβλημα με Suzuki Jimny

Δημοσίευσηαπό xasomeris » Τετ 25 Απρ, 2012 19:36

Καλησπέρα... Του 07 είναι κι έχει 70.000 χιλιόμετρα. Αλλάξαμε πολλαπλασιάστη και τα 2 μπουζοκαλωδια, αλλάξαμε μπουζι, εγκέφαλο υγραεριου και πλεξουδα, βαλαμε αλλα μπεκ, το κάνει λιγότερο αλλα συνεχίζει η ιστορία απο 1.000 μέχρι 2.000 ώρες ώρες....
xasomeris

Επιστροφή στο Αντιμετωπίζετε πρόβλημα;

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 57 επισκέπτες