Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

Checκ engine και ρεταρισμα στο ρελαντι..

Προβλήματα στην εκκίνηση; Διακοπές κατά τη λειτουργία; Σας γυρίζει σε βενζίνη; Safe Mode; Λαμπάκι μηχανής – κωδικοί βλάβης;

Re: Checκ engine και ρεταρισμα στο ρελαντι..

Δημοσίευσηαπό 1NIKOS1 » Τρί 01 Μάιος, 2012 14:27

Είχα και εγώ παρόμοιο πρόβλημα στον ίδιο κινητήρα bbz 1.4 101hp όπου ένα τσακισμένο σωληνάκι από την μπεκιερα του υγραερίου στον 4 κύλινδρο έκανε ρεταρίσματα και άναβε λαμπάκι με σφάλμα p304
Δες τα σωληνάκια από την μπεκερα στην πολλαπλή εισαγωγής μήπως είναι τσακισμένα
1NIKOS1

Δημοσιευσεις: 12

Δημοσίευσηαπό geoman87 » Τρί 01 Μάιος, 2012 16:22

Και αν ειναι αυτο ποσο σου ειχε παει να το φτιαξεις???
geoman87

Δημοσιευσεις: 10

Δημοσίευσηαπό spyroskos » Τρί 01 Μάιος, 2012 16:46

Το πιθανότερο είναι το πρόβλημά σου να είναι στη μπεκιέρα του υγραερίου. Κάποια φορά είχα πειράξει κάτι μόνος μου στη μπεκιέρα από μ@Λ@.., και έκανε όπως λες, ρετάριζε, δεν άναβε όμως check engine, λόγω παλαιότητας αυτοκινήτου. Πήγα σε έναν εγκαταστάτη που είχε το δικό μου σύστημα (Πανικίδης Χαλάνδρι), γιατί η εγκατάσταση είχε γίνει Επαρχία, έβγαλε τη μπεκιέρα, μου είπε θα την επαναρυθμίσει, κι αυτό ήταν. Πρόβλημα τέλος. Κόστος 10€.
spyroskos

Δημοσιευσεις: 51

Δημοσίευσηαπό NikosS » Πέμ 03 Μάιος, 2012 18:07

Φίλε επειδή χωρίς σωστή ρύθμιση του αυτοκινήτου (Κανονικά service) και σωστή ρύθμιση της εγκαταστασης του υγραερίου συνολικά δεν θα βγάλεις άκρη. Ξεκίνα να πάς πρώτα σε έναν εγκαταστάτη της Lavoto ή στην κεντρική εισαγωγική εάν έχεις εκεί κοντα να στο δούν μέσα στην εγγύηση (εάν είσαι ακόμα) δωρεάν και ότι σου αλλάξουν δωρεάν και να σου κάνει προφανός σωστή ρύθμιση και αναβάθμιση του λογισμικού εάνυπάρχει διαθέσιμη. Και μετά δες και για service του αυτοκινήτου, ρύθμιση βαλβίδες-ρελαντί-μπουζί- κλπ εάν έχεις καιρό να κάνεις και θα έπρεπε να γίνουν.Εγώ είχα τρέμουλο στο ρελαντι-ρετάρισμα από τρύπιο σωληνακι υποπίεσης, οπότε πρέπει να τα δεις όλα.
Honda Civic 1.6cc , Kit-Versus
NikosS

Δημοσιευσεις: 80

Προηγούμενη

Επιστροφή στο Αντιμετωπίζετε πρόβλημα;

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 52 επισκέπτες