Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

Grand Cherokee 5.2 Βοήθεια..

Προβλήματα στην εκκίνηση; Διακοπές κατά τη λειτουργία; Σας γυρίζει σε βενζίνη; Safe Mode; Λαμπάκι μηχανής – κωδικοί βλάβης;

Re: Grand Cherokee 5.2 Βοήθεια..

Δημοσίευσηαπό fokion » Κυρ 06 Μάιος, 2012 08:16

οχι "Μιτα" δεν τον λενε αυτον που εβαλα εγω.
ΚΙΑ SPORTAGE 1 - Σύστημα PLATINCA - 100.000 χλμ.
Άβαταρ μέλους
fokion

Δημοσιευσεις: 2253

Δημοσίευσηαπό dathens » Δευτ 07 Μάιος, 2012 22:05

dimarg έγραψε:Μια ιδεα παραπανω οχι μεγαλη ποσοτητα..αλλα σιγουρα λιγο παραπανω απο την βενζινη..fokion εγω το εβαλα στον μιττα που φτιαχνει κυριως jeep και βαζει αεριο stag κυριως..μπορει να λεμε και τον ιδιο αλλα δεν ξερω ολα τα συστηματα που βαζει.παντως μετα απο μια περιπετεια που ειχα κατεληξα στο αυτονοητο οτι ο μαστορας κανει την διαφορα οχι το συστημα..αν ξερει να προγραμματιζει και μετα την αυτορυθμιση τοτε ολα φτιαχνονται.

Για αυτόν έλεγα και γω δεν έχει άδεια αλλας υπογράφει !! Δεν αλλάζει πάντως οτι πηρωνεις φουμαρα.... για ....μεταξ... Σύστημα 5-6 το πολυ 7 κατοσταρικα δυο χηνες ; Και με δανεικά μπεκ απο τον άλλο καλό Πολωνό ; Τον Europegas ? δεν μας τα λέει καλά !!
ml 350 2005 w164 Prins αθάνατο 160.000 km LPG 227.000 συνολικά
dathens

Δημοσιευσεις: 1252

Δημοσίευσηαπό dimarg » Δευτ 07 Μάιος, 2012 23:43

Δεν νομιζω οτι πηρε ο συγκεκριμενος δυο χιλιαρικα για την εγκατασταση..εγω εχω βαλει σε εξακιλυνδρο σε λογικη τιμη πριν 2 χρονια απο τοτε εχω παει μονο για να αλλαξω φιλτρα.και οπως ειπα και πριν τα περισσότερα συστηματα κανουν για τα περισσότερα αυτοκινητα..ο μαστορας κανει την διαφορα..
dimarg

Δημοσιευσεις: 54

Προηγούμενη

Επιστροφή στο Αντιμετωπίζετε πρόβλημα;

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 48 επισκέπτες