Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

ρεταρισμα εν κινηση zavoli-opel astra

Προβλήματα στην εκκίνηση; Διακοπές κατά τη λειτουργία; Σας γυρίζει σε βενζίνη; Safe Mode; Λαμπάκι μηχανής – κωδικοί βλάβης;

Re: ρεταρισμα εν κινηση zavoli-opel astra

Δημοσίευσηαπό GREGORI » Πέμ 03 Μάιος, 2012 19:34

thanosnatsioulis έγραψε:ημουνα στη μεση του ταξιδιου οταν ξεκινησε το προβλημα και το λαμπακι τησ μηχανης (καταλυτη) αναψε100 χλ μετα το πρωτο ρεταρισμα και 10χλ πριν μπει συνεργειο για αρχη ο εγκεφαλος διεγνωσε πολλαπλασιαστη ..αλλαχτηκε ...ο εγκεφ/ος εδειχνε 0 βλαβες αλλα τοπροβλημα παρεμεινε απομονοσαν διαδοχικα καζανακι ,καταλυτη μπηκε σε νεο εγκεφαλο και " μετρητη πιεσης αερος"?...και παλι τιποτα ...την επομενη μερα βρεθηκε η πλεξουδα μηχανης και ξεκινησε η επισκευη .Το αμαξι δουλευει εδω και μια εβδομαδα στη βενζινα μεχρι και αυριο παρασκευη που εχω ραντεβου στη zavoli . Δεν το γυριζα στο υγραεριο απο φοβο μην επαναληφθει το προβλημα . ξερει κανεις γιατι η zavoli αποσυρρει τα μπεκ ? μπορει να εχουν σχεση με το προβλημα μου?

εαν φορας τα μαυρα ειναι ελλατωματτικα θα πρεπει να σου βαλουν τα ασημι
Jetta 1.6 mpi Ζavoli άνευ λαδιέρας - 55000 ++χλμ -1200 hour LPG/215 hour βενζινη/
GREGORI

Δημοσιευσεις: 263

Δημοσίευσηαπό fokion » Παρ 04 Μάιος, 2012 10:37

Το "λαμπακι" αναβει για καμια 50αρια λογους αλλοι σοβαροι αλλοι γελιοι.. οχι μονο "καταλυτη" αναλογα ΤΟ ΤΙ ΚΩΔΙΚΟ εβγαλε προσανατολιζεσαι...
ο εγκεφαλος εδειχνε 0 βλαβες γιατι πχ εκεινη την ωρα η πλεξουδα "παταγε" οποτε τι να δειξει...

τα ανταλλακτικά που σου αλαξαν τα κρατησες ελπιζω.... ( εκτός καταλυτη βεβαια γιατι ειναι δηλιτηριο..)
ΚΙΑ SPORTAGE 1 - Σύστημα PLATINCA - 100.000 χλμ.
Άβαταρ μέλους
fokion

Δημοσιευσεις: 2253

Δημοσίευσηαπό MIKE » Τρί 15 Μάιος, 2012 23:30

Ειχα και εγω προβλημα με ρεταρισμα και τρελες διαγνωσεις στο οπελ μου ομως ευτυχως τη γλυτωσα με εναν επαναπρογραματισμο του μαμα εγκεφαλου στην opel-Μαγοπουλος.
Opel Combo(με λαδιερα και Landirenzo) και Passat 2.0 TFSI-super unleaded (με αιμα-δακρυα-κ΄ιδρωτα)
MIKE

Δημοσιευσεις: 8

Δημοσίευσηαπό fotisly » Τετ 16 Μάιος, 2012 00:11

εχεις το year07 ή απλα αγορα το 07?
εκανε καποιες αλλαγες η οπελ στα 07 μοντελα για καποια προβληματα που παρουσιαζανε τα προηγουμενα!!
ολα αυτα τα προβληματα μαζι και ξαφνηκα,μου φαινετε σχεδον αδυνατον!!εκτος αν ειχες προβλημαμε την πλεξουδα πολυ καιρο!!
δες κ εδω http://opelclub.gr/index.php?topic=7212.15
αυτα δεν ειχαν υγραεριο!!!
icom jtg υγρου ψεκασμου,πλεον lovato σε αστρα h 1.8 140 hp
prins silverline2 skoda fabia 1.4 101 hp
fotisly

Δημοσιευσεις: 394

Προηγούμενη

Επιστροφή στο Αντιμετωπίζετε πρόβλημα;

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 48 επισκέπτες