antoine έγραψε:Αν και δεν το ανεφερες μηπως εχεις αστοχιες καυσης ;
doukias έγραψε:antoine έγραψε:Αν και δεν το ανεφερες μηπως εχεις αστοχιες καυσης ;
μηπως πρεπει να πας και συ στο σπιτι σου...εγκαταστατη?
αμα θες να βοηθησης τον ασχετο( εγκαταστατη) πες του να το κλεισει γιατι σας ξεφτιλιζει ολους τους //////εγκαταστατες.
mod: Δε χρειάζεται τέτοιο πνεύμα. Το forum είναι για να διευκολύνει τη συζήτηση.
autogasforumadmin έγραψε:Τους τίτλους τους βάζουμε εμείς όταν από τα γραφόμενα συνεπάγεται ότι πρόκειται για εγκαταστάτη. Άλλο να μη συμφωνείς, άλλο να μη συμμετέχεις σε μια συζήτηση αν δε σε ενδιαφέρει και άλλο πράγμα να απειλείς ότι θα βρίσεις κάποιον χυδαία. Το forum είναι ανοικτό και προς εγκαταστάτες και ας εκφράζουν τεχνικές απορίες. Η όποια συζήτηση πρέπει να γίνεται σε πολιτισμένα πλαίσια.
dathens έγραψε:Αν και ένα μέρη συμφωνώ με το οτι το αέριο ειναι μια τέχνη όπου δεν έχει σχέση αν πριν ήταν κάποιος μηχανικός ή ηλεκτρολογος αυτοκινήτων γιατι θέλει τα εκτός απο τα δυο αυτα και γνώσεις υγραεριου για σωστές τοποθετήσεις δεξαμενών, σωληνωσεων, νερών κτλ αλλα πιο σημαντικό γνωση χαρτογραφησης εγκεφάλου καλη γνωση υπολογιστών και εμπειρία ρύθμισης χαρτών διότι το 90 % των εγκαταστατών δεν ξέρει να ρυθμίζει και να εκμεταλλεύεται το λογισμικο των συστημάτων ή φοβάται !!
Ένας φίλος που ασχολείται παρα πολλα χρόνια αλλοδαπός εκ Γερμανίας μου είπε ρυθμίζοντας μου ένα brc ποσο καλές δυνατότητες έχει το προγράμμα και ποσο αυτός που το εγκατέστησε ηταν άσχετος με φτωχο ψηλα και πλούσο χαμηλά και οτι ΚΆΝΕΙΣ στην Ελλάδα δεν ασχοληται σοβαρα με αυτο.
ναι στο ford connect πουέκαψε βαλβίδες βανακι μου !! Αυτο ρύθμισε !!
Όταν του είπα οτι ο εκ χαιδαριου εγκαταστατης έχει εκατοντάδες αμάξια στο δρόμο είπε kalo kouragio
Τέλος παρακαλώ τους mod να αλλάξουν το στατους του Doukias σε εγκαταστατη Κατερίνης και καλο θα ήταν να το είχε κάνει ο ίδιος ( έχεις το ιδιο όνομα χρηστη εγκαταστατη με το φόρουμ των 4 τροχών )
dathens έγραψε:Ολλανδιας ναι με BRC !! Κάθε μέρα βλέπω τις διαφορές !
το είδα το ποστ με τα Α Class !! Βαγγέλη δεν είναι κακό να είσαι εγκαταστατης στο φόρουμ βοηθάει πολυ τους υπόλοιπους !!
Επιστροφή στο Αντιμετωπίζετε πρόβλημα;
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 48 επισκέπτες
|
|
|