Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

Δεν καίει υγραέριο!

Προβλήματα στην εκκίνηση; Διακοπές κατά τη λειτουργία; Σας γυρίζει σε βενζίνη; Safe Mode; Λαμπάκι μηχανής – κωδικοί βλάβης;

Δεν καίει υγραέριο!

Δημοσίευσηαπό samspade » Κυρ 20 Μάιος, 2012 18:32

:x :x :x :x :x Να σας πω τι έπαθα εγώ σήμερα.Ετοιμαστικα ωραια και καλά να πάω ένα ταξιδάκι μέχρι την κάτω Αχαγια για κάποια δουλίτσα και ταυτόχρονα να κάνω κάποια χιλιομετρα στο σύστημα υγραερίου προκειμένου να γίνουν οι τελικές ρυθμίσεις αλλά και να δώ επιτέλους τι κατανάλωση και τι αυτονομία έχω με την 55ρα δεξαμενή υγραερίου.Ξεκινάω λοιπόν φουλαρισμένος απο γκαζι και προληπτικά έχω και 50ευρώπουλα βενζίνη στο ρεζερβουάρ μου.Εχω περάσει το κομβο Διακοφτού όταν βλέπω ότι ακόμα είναι φουλ και τα 4λαμπακια της δεξαμενής ΜΠΡΑΒΟ λέω δεν καιει τίποτα και συνεχίζω ακάθεκτος.Αποροφιμένος απο τη συζύτηση διαπιστώνω ότι έχω φτάσει Πατρα και τα λαμπακια ακουνιτα ρε μπραβο λέω για δευτερη φορά......... :D τρίτο μπραβο δεν υπήρχε γιατί διαπίστωσα ότι είχε κατέβει η στάθμη της βενζίνης :(( :(( :(( Εντωμεταξύ σε κάποια προβλήματα στο φόρουμ κάποιο αναφέρανε ότι κατέβαινε πλασματικά ο δείκτης βενζίνης τους ενώ είχαν βενζίνη μέσα και αυτό ελπιζα ότι είχα πάθει και γω =)) Που τέτοια τύχη σταματόντας στον προορισμό μου διαπίστωσα ότι όταν ξανα έβαλα μπρος το αυτοκίνητο το σύστημα υγραερίου δεν δουλευε καθόλου τα άλοτε περίφανα λαμπακια΄είχαν σβήσει τελείως......Πήρα το μηχανικό και μου είπε αυτο που φοβόμουν ότι το σύστημα δεν είχε λειτουργίσει καθόλου με λίγα λόγια 500χιλιομετρα τσέπη βενζίνη.....Τι να πω ρε παιδια μήπως το υγραέριο είναι μεγάλη απάτη και έχουμε πέσει όλοι μέσα?
samspade

Δημοσιευσεις: 33

Re: ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΚΑΙΕΙ

Δημοσίευσηαπό labros » Κυρ 20 Μάιος, 2012 18:55

Αυτό που σου συμβαίνει είναι πρόβλημα του συστήματός σου. Πήγαινε ξανά στον εγκαταστάτη και αν είναι άσχετος πήγαινε σε άλλον. 'Εχω ακούσει πολλά αλλά να καίει βενζίνη αντί υγραερίου όχι.
chevrolet cruze 1.6 του 2010
BRC seq 32 με obd
4000 LPG
135000 σύνολο
labros

Δημοσιευσεις: 827

Δημοσίευσηαπό christoi » Κυρ 20 Μάιος, 2012 20:11

Πήγες να το ξαναγεμίσεις υγραέριο; Αν πάρει μπόλικο, τότε λάθος εκτιμήσεις. Αν δεν πάρει τίποτα, τότε είσαι σίγουρος ότι πήγες με βενζίνη.
Opel Astra H 1.4 Romano με περισσότερα από 80.000km και λιγότερα από 100.
Άβαταρ μέλους
christoi

Δημοσιευσεις: 600

Δημοσίευσηαπό samspade » Κυρ 20 Μάιος, 2012 20:24

Η δεξαμενή πίσω είναι γεμάτη και φαίνεται διοτι και πίσω εάν βγάλεις το καπάκι της δεξαμενής έχει δείκτη που φαινεται αν η είναι άδεια η γεμάτη και το κοίταξα.Εν πάση περιπτώση δηλαδή δεν φτάνει το κοστολόγιο της τοποθέτησης θα πληρώνουμε και το μηχανηκό να ελένξει το μηχανικό πότε δηλαδή θα κάνουμε αποσβεση το 2036 και εν πάση περιπτώση υπάρχει και η εγγυηση στη μέση η μπορεί να το φτιαξει ή τα λεφτά πίσω!!
samspade

Δημοσίευσηαπό dathens » Κυρ 20 Μάιος, 2012 23:01

Μήπως το πήρες απο κανένα golden deal ή king deal με 600-700 ευρω και δώρο το ΚΤΕΟ το γκάζι και μια ωραία γκομενα ;

Εσυ φταις που το παρέλαβες με μια δεξαμενη και 4 αναμμένα λαμπάκια ; Δεν το κάνατε καμία βόλτα με γκάζι ; Αναμμένα λαμπάκια και να καίει βενζίνη είναι ανέκδοτο !!
ml 350 2005 w164 Prins αθάνατο 160.000 km LPG 227.000 συνολικά
dathens

Δημοσιευσεις: 1252

Δημοσίευσηαπό fokion » Δευτ 21 Μάιος, 2012 07:12

και να το πηρε τι σημαινει δηλ οτι δεν πρεπει να δουλευει σωστα?????

διαβασε στα "BMW" και θα δεις οτι στο μαστορα του το εβαλε.......................................................................................

προφανως και καποια κοτσανα εχει κανει ο εγκαταστατης - οσο καλος και να ειναι καποια στιγμη ανθρωπινο ειναι κανουν και καποια πατατα - και δεν ενεργοποιηθηκε το αεριο
ισως το εχει α-ρυθμισει και γυριζει ψεκαζει βενζινα πολυ νωρίς ( σε χαμηλές στροφές δηλαδη )......

παντως θα φουλαρα ξανα μια την δεξαμενη του αεριου να δω αν και ποσο εκαψε...
ΚΙΑ SPORTAGE 1 - Σύστημα PLATINCA - 100.000 χλμ.
Άβαταρ μέλους
fokion

Δημοσιευσεις: 2253

Re: Δεν καίει υγραέριο!

Δημοσίευσηαπό samspade » Δευτ 21 Μάιος, 2012 08:33

Oχι ρε παιδια τι γκολντεν ντιαλ μου λέτε 1400 σε συνεργειο που φτιαχνει bmw. θα γκαριζα αν το είχα πληρώσει κοψοχριονια αλλα και εδώ που τα λέμε και τα 600 και τα 700 είναι σήμερα λεφτά για πέταμα???Το αυτοκίνητο το είχα είδη μια βδομάδα στα χέρια μου και είχα κάνει 400χιλιομετρα είδη με το γκαζι και πήγα ένα ας πουμε ταξίδι για μία δουλεια και ήταν ευκαιρία να δω την αυτονομία του στο εθνικό δίκτιο.Αλλα αυτό είπαμε δεν δουλεψε ποτέ.Και το χειρότερο δεν σας το είπα ότι εκτός ότι στο γυρισμό το σύστημα είχε νεκρώσει σβήσαν τα λαμπακια όλα το αυτοκίνητο δουλεύει περίεργα στο ρελαντί ειδικά όταν το σκας μία και ψιλορετάρει μέχρι να σταθεροποιηθούν οι στροφές. :-B
samspade

Επιστροφή στο Αντιμετωπίζετε πρόβλημα;

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 48 επισκέπτες