Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

Mercedes A150 2009 Πρόβλημα με την δεξαμενή

Προβλήματα στην εκκίνηση; Διακοπές κατά τη λειτουργία; Σας γυρίζει σε βενζίνη; Safe Mode; Λαμπάκι μηχανής – κωδικοί βλάβης;

Mercedes A150 2009 Πρόβλημα με την δεξαμενή

Δημοσίευσηαπό dinovr6 » Παρ 11 Μάιος, 2012 14:22

Εχω βάλει και εγώ υγραέριο σε Α150 και είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος με την επιλογή μου αυτή. Εχω κάνει μέχρι στιγμής γύρω στα 5,000 χλμ χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα, τουλάχιστον τεχνικό. Το συγκεκριμένο αυτικίνητο έχει την ιδιομορφία ο χώρος της ρεζέρβας να 'εχει κλίση. Ετσι αναγκαστικά και η δεξαμενή του υγραερίου να έχει και αυτή κλίση. Το θέμα έιναι ότι μέχρι τα 28 ltr γεμίζει κανονικά και από εκεί και πέρα τα επόμενα 16 ltr με ρυθμούς απελπιστικά αργούς (περίπου 10 λεπτά). Ο εγκαταστάτης μου λέει πως όφείλεται στην κλίση. (έχει ρυθμίσει και το φλοτερ). Το έχει αντιμετωπίσει κανείς άλλος στο συγκεκριμένο όμως αυτοκίνητο?

Ευχαριστώ
dinovr6

Δημοσιευσεις: 3

Re: Mercedes A150 2009 Πρόβλημα με την δεξαμενή

Δημοσίευσηαπό BOURTZI » Παρ 11 Μάιος, 2012 18:39

dinovr6 έγραψε:Εχω βάλει και εγώ υγραέριο σε Α150 και είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος με την επιλογή μου αυτή. Εχω κάνει μέχρι στιγμής γύρω στα 5,000 χλμ χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα, τουλάχιστον τεχνικό. Το συγκεκριμένο αυτικίνητο έχει την ιδιομορφία ο χώρος της ρεζέρβας να 'εχει κλίση. Ετσι αναγκαστικά και η δεξαμενή του υγραερίου να έχει και αυτή κλίση. Το θέμα έιναι ότι μέχρι τα 28 ltr γεμίζει κανονικά και από εκεί και πέρα τα επόμενα 16 ltr με ρυθμούς απελπιστικά αργούς (περίπου 10 λεπτά). Ο εγκαταστάτης μου λέει πως όφείλεται στην κλίση. (έχει ρυθμίσει και το φλοτερ). Το έχει αντιμετωπίσει κανείς άλλος στο συγκεκριμένο όμως αυτοκίνητο?

Ευχαριστώ

Την κλιση της δεξαμενης την ρυθμιζουμε συμφωνα με το οδοστρωμα και οχι συμφωνα με το αυτοκινητο.Το φλοτερ εχει συγκεκριμενη θεση και δεν ρυθμιζεται.
Accelerating engine science
Άβαταρ μέλους
BOURTZI
Εγκαταστάτης

Δημοσιευσεις: 302

Δημοσίευσηαπό billisdim » Σάβ 12 Μάιος, 2012 03:22

Απλη η λυση. θα σηκωθει η δεξαμενη λιγο απο τη μερια που γερνει ωστε να ευθυγραμιστει με το οδοστρωμα και ολα καλα.
Θα θυσιασεις λιγο χωρο απο το πορτ παγκαζ αλλα δεν μπορουμε να τα εχουμε κ ολα.
Στον εγκαταστατη σου εννοειται θα πας να στο κανει.
billisdim

Δημοσιευσεις: 36

Δημοσίευσηαπό dinovr6 » Σάβ 12 Μάιος, 2012 12:17

BOURTZI έγραψε:
dinovr6 έγραψε:Εχω βάλει και εγώ υγραέριο σε Α150 και είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος με την επιλογή μου αυτή. Εχω κάνει μέχρι στιγμής γύρω στα 5,000 χλμ χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα, τουλάχιστον τεχνικό. Το συγκεκριμένο αυτικίνητο έχει την ιδιομορφία ο χώρος της ρεζέρβας να 'εχει κλίση. Ετσι αναγκαστικά και η δεξαμενή του υγραερίου να έχει και αυτή κλίση. Το θέμα έιναι ότι μέχρι τα 28 ltr γεμίζει κανονικά και από εκεί και πέρα τα επόμενα 16 ltr με ρυθμούς απελπιστικά αργούς (περίπου 10 λεπτά). Ο εγκαταστάτης μου λέει πως όφείλεται στην κλίση. (έχει ρυθμίσει και το φλοτερ). Το έχει αντιμετωπίσει κανείς άλλος στο συγκεκριμένο όμως αυτοκίνητο?

Ευχαριστώ

Την κλιση της δεξαμενης την ρυθμιζουμε συμφωνα με το οδοστρωμα και οχι συμφωνα με το αυτοκινητο.Το φλοτερ εχει συγκεκριμενη θεση και δεν ρυθμιζεται.

Ο εγκαταστάτης λέει πως το συγκεκριμένο μοντέλο δυστυχώς λόγω της κλίσης του δαπέδου δεν μπορεί να έρθει η δεξαμενή σε τελείως οριζόντια θέση. Γι' αυτό ρώτησα αν το έχει αντιμετοπίσει κανείς στο συγκεκριμένο μοντέλο.
dinovr6

Δημοσίευσηαπό billisdim » Σάβ 12 Μάιος, 2012 13:11

Ποσο δυσκολο ειναι να ερθει στα ισια η δεξαμενη, ειλικρινα? Δεν εχει ακουστα την λεξη ''πατεντα'' ο εγκαταστατης σου? 2 σιδερακια-1 βασουλα ωστε να σηκωθει απο τη μια λιγο, κ ετοιμο, τι αλλο θες?
billisdim

Δημοσιευσεις: 36

Δημοσίευσηαπό dathens » Σάβ 12 Μάιος, 2012 17:36

Η δεξαμενη μπαίνει ίσια και έχει και πολυ χώρο και ύψος στο αμάξι αυτο το πάτωμα σηκώνεται σε έτοιμη πιο ψηλή θέση δεν μπαίνει με κλίση !! Σε αυτο το μοντέλο υπάρχει σοβαρο πρόβλημα με τις βαλβίδες μετα απο 10-15 χιλιάδες χιλιόμετρα πάντα λιπανση και καλα μείγματα όπως και ρύθμιση βαλβιδων ανά 30 χιλιάδες χιλιόμετρα
ml 350 2005 w164 Prins αθάνατο 160.000 km LPG 227.000 συνολικά
dathens

Δημοσιευσεις: 1252

Δημοσίευσηαπό dinovr6 » Παρ 18 Μάιος, 2012 15:29

dathens έγραψε:Η δεξαμενη μπαίνει ίσια και έχει και πολυ χώρο και ύψος στο αμάξι αυτο το πάτωμα σηκώνεται σε έτοιμη πιο ψηλή θέση δεν μπαίνει με κλίση !! Σε αυτο το μοντέλο υπάρχει σοβαρο πρόβλημα με τις βαλβίδες μετα απο 10-15 χιλιάδες χιλιόμετρα πάντα λιπανση και καλα μείγματα όπως και ρύθμιση βαλβιδων ανά 30 χιλιάδες χιλιόμετρα

Παιδιά μιλάω για το τελευταίο μοντέλο που κλυκοφορεί αυτή την στιγμή. Το πάτωμα του πορτ-μπαγκαζ έχει 2 θέσεις. Το σημείο όμως της ρεζέρβας όπου μπαίνει και η δεξαμενή έχει κλίση. Στο σημείο που τελειώνει η κλίση περνάει από πάνω μια δοκός στην οποία στηρίζονται τα ψαλίδια. επομένως η δεξαμενή μπαίνει πρώτα κάτω από την δοκό αυτή και μετά στο πίσω μέρος.

Γι΄αυτό επιμένω εάν κάποιος έχει κάνει εγκατάσταση στο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ.
dinovr6

Δημοσίευσηαπό taxtsom » Δευτ 21 Μάιος, 2012 22:54

Πούλα το και πάρε το προηγουμενο να βολευτείς :lol:
ΒΜW 316 ti Compact LPG by Alfa Gas
taxtsom

Δημοσιευσεις: 260

Επιστροφή στο Αντιμετωπίζετε πρόβλημα;

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 48 επισκέπτες