Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

Ρινίσματα σε έμβολο Opel Corsa C 1.4

Προβλήματα στην εκκίνηση; Διακοπές κατά τη λειτουργία; Σας γυρίζει σε βενζίνη; Safe Mode; Λαμπάκι μηχανής – κωδικοί βλάβης;

Re: ΡΙΝΙΣΜΑΤΑ ΣΕ ΕΜΒΟΛΟ OPEL CORSA C 1.4

Δημοσίευσηαπό netsome » Πέμ 15 Μαρ, 2012 09:40

andrew79 έγραψε:ΠΑΙΔΙΑ ΣΥΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΑΡΓΗΣΑ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ....
ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΚΥΝΗΓΗΣΩ...ΗΔΗ ΕΧΩ ΜΙΛΗΣΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΜΟΥ ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΗ ΝΟΜΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ,ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΙ ΘΑ ΜΟΥ ΠΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΗΓΟΡΟ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΕΠΙΣΚΕΥΑΣΤΩΝ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΑΠΕΥΘΥΝΘΩ ΕΝΑΣ ΦΙΛΟΣ ΑΠΟ ΔΩ ΜΕΣΑ..
ΔΕΝ ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΩ ΠΡΩΤΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ ΝΟΜΙΚΟΥ.

Απο τον Γεναρη εως τωρα , τι απεγινε με την υποθεση αυτη?
Ειχες -καλα- ξεμπερδεματα?
Θα μαθουμε για τον εν λογω εγκαταστατη , ωστε να τον αποφυγουμε?
netsome

Δημοσιευσεις: 8

Re: Ρινίσματα σε έμβολο Opel Corsa C 1.4

Δημοσίευσηαπό andrew79 » Παρ 16 Μαρ, 2012 15:28

Η βλάβη αποκαταστάθηκε και το κόστος .. περίπου 500 γιουροπουλα…
Όσο αφορά την αποζημίωση από τον εγκαταστάτη( αφού ο μάστορας του το παραδέχτηκε ότι έγινε ματσολια…) ειχα 2 επιλογές….
1. Να τον πάω στα δικαστήρια μέσω προστ. καταναλωτή και τα σχετικά….
2. Να μου δώσει 250 μετρητά Και τα άλλα να τα κόψουμε σε service…..
Προτίμησα το δεύτερο για να ξεμπερδέψω…
andrew79

Δημοσιευσεις: 12

Δημοσίευσηαπό macmac » Τετ 27 Ιουν, 2012 09:46

andrew79 έγραψε:Η βλάβη αποκαταστάθηκε και το κόστος .. περίπου 500 γιουροπουλα…
Όσο αφορά την αποζημίωση από τον εγκαταστάτη( αφού ο μάστορας του το παραδέχτηκε ότι έγινε ματσολια…) ειχα 2 επιλογές….

Το ότι παραδέχθηκε την ευθύνη του, σημαίνει ότι όντως έτσι είναι τα πράγματα, και ο εγκαταστάτης αυτός ΔΕΝ κάνει σωστά την δουλειά του. Άσχετα με το αν ήρθατε σε κάποια συμφωνία, πρέπει να μας ενημερώσεις για τα στοιχεία του, να ξέρουμε ποιος είναι και το αν θα τον προτιμήσουμε ή όχι αυτό θα είναι δική μας ευθύνη!!
Αν δεν το κάνεις τότε είσαι και εσύ συνυπεύθυνος για όποιον άλλον από εμάς την πατήσει.
Ευχαριστώ
Hyundai Matrix 06 - Bardolini - 49000Km / 2500 ώρες με υγραέριο (11lt/100Km + 1,5lt/100Km βενζίνη)
Άβαταρ μέλους
macmac

Δημοσιευσεις: 102

Δημοσίευσηαπό manoliss » Σάβ 30 Ιουν, 2012 19:16

andrew79 έγραψε:Η βλάβη αποκαταστάθηκε και το κόστος .. περίπου 500 γιουροπουλα…

egv φιλε μετα απο αυτο ουτε σκαρα για σουβλακια δεν θα ειχα εμπιστοσυνη να μου φτιαξει τωρα εσυ πως θα το εμπιστευθεις δεν ξερω και αν κατι σου βγαλει στο μελλον με το συπαθειο θα φταις που τον ξανα εμπιστευθηκες,,,
- Citroen Xantia 1600cc 8v mod 1999
- Citroen Xsara 1400cc 8V mod 2003
Lovato Fast & Easy
manoliss

Δημοσιευσεις: 715

Προηγούμενη

Επιστροφή στο Αντιμετωπίζετε πρόβλημα;

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 67 επισκέπτες