Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

Renault Clio - AG Centrum (Zenit 2009) σβήνει με το AC

Προβλήματα στην εκκίνηση; Διακοπές κατά τη λειτουργία; Σας γυρίζει σε βενζίνη; Safe Mode; Λαμπάκι μηχανής – κωδικοί βλάβης;

Renault Clio - AG Centrum (Zenit 2009) σβήνει με το AC

Δημοσίευσηαπό sakisf » Τετ 25 Ιούλ, 2012 11:31

Γεια σας. Έχω ένα θέμα συγγενή μου με το Clio του. Έχει γίνει η μετατροπή στη Θεσ/νίκη το 2010 με εγκατάσταση Zenit 2009 (http://en.agcentrum.pl/?d=117) της AG Centrum. Εδώ και 3 μήνες όποτε ανοίγει το κλιματιστικό σε οποιαδήποτε ρύθμιση σβήνει ο κινητήρας με το πού θα σταματήσει. Προσπαθήσαμε να το συνδέσουμε σε υπολογιστή μήπως δείξει κάτι αλλά δεν είναι εφικτή η σύνδεση με το καλώδιο από το http://www.lpg-kits.com/ (τζάμπα τα 45 ευρώ...). Ο εγκαταστάτης του συστήματος στη Θεσ/νίκη έχει κλείσει και τα 2 γκαράζ του και έχει εξαφανιστεί - από ότι ακούγεται είχε νομικά θέματα. Οπότε αν γνωρίζει κάποιος κάποιον εγκαταστάτη στη Θεσ/νίκη πού να μπορεί να διαγνώσει - διορθώσει το πρόβλημα με το συγκεκριμένο σύστημα ας με ενημερώσει σχετικά για να τον στείλω εκεί. Αν υπάρχει πρόβλημα με το όνομα του συνεργείου στο φόρουμ ας μου στείλει και σε πμ. Έψαξα από google κλπ αλλά μόνο εδώ Αθήνα βλέπω υπάρχουν κανά 2...

Ευχαριστώ προκαταβολικά.
sakisf

Δημοσιευσεις: 21

Re: Renault Clio - AG Centrum (Zenit 2009) σβήνει με το AC

Δημοσίευσηαπό fokion » Τετ 25 Ιούλ, 2012 16:20

το προγραμμα αυτο εχει και ενα δευτερο αρχειο με usb drivers τα εχετε εγκαταστησει?? γιατι αλλιως ψαχνει σειριακή - com port.

( ο εγκεφαλος του δικου μου ειναι under licence AGC και καποια εποχη πειραματιστικα, αλλα δεν με εκαιγε οποτε δεν το εψαξα παρακατω...)
ΚΙΑ SPORTAGE 1 - Σύστημα PLATINCA - 100.000 χλμ.
Άβαταρ μέλους
fokion

Δημοσιευσεις: 2253

Re: Renault Clio - AG Centrum (Zenit 2009) σβήνει με το AC

Δημοσίευσηαπό sakisf » Τετ 25 Ιούλ, 2012 23:10

fokion έγραψε:το προγραμμα αυτο εχει και ενα δευτερο αρχειο με usb drivers τα εχετε εγκαταστησει?? γιατι αλλιως ψαχνει σειριακή - com port.

( ο εγκεφαλος του δικου μου ειναι under licence AGC και καποια εποχη πειραματιστικα, αλλα δεν με εκαιγε οποτε δεν το εψαξα παρακατω...)

Εγκατέστησα και αυτούς πού βρήκα από την AG Centrum για Zenit (http://autogas-lpg.co.uk/content/13-Download-AGC) αλλά και αυτούς από τη σελίδα του lpg kits. Τελικά σήμερα κατάλαβα πώς μου έστειλε λάθος καλώδιο, ήταν το plug 8 ενώ έπρεπε να είναι το 9 - έχουν τελείως αντεστραμμένα τα 4 καλώδια. To CD πού έβαλε ήταν για το AC Stag και μου έστειλε το δικό του τελικό καλώδιο - δεν το είχα συνδιάσει μέχρι πού μπήκα στη σελίδα του το πρωί. Σήμερα μιλήσαμε και θα στείλει το σωστό, αλλά πλέον θα ξαναπάω πάνω κατά τον Οκτώβρη, οπότε αν βρούμε κάποιο συνεργείο πού περνάει το συγκεκριμένο σύστημα και τον στείλω εκεί θα είναι προτιμότερο για να γίνει πιο γρήγορα η δουλειά. Είδε και το σχέδιο της εγκατάστασης και μου είπε πώς ο αρχικός εγκαταστάτης δε σύνδεσε ένα μωβ καλώδιο, κάτι με oxygen και πιθανό να είναι από εκεί το πρόβλημα. Θα το συνδέσει ο ίδιος (είναι μηχανικός αυτοκινήτων) και θα δει αν φτιάξει, αλλιώς χρειάζεται οπωσδήποτε συνεργείο.
sakisf

Δημοσιευσεις: 21

Επιστροφή στο Αντιμετωπίζετε πρόβλημα;

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 73 επισκέπτες