Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

ξαφνικα με το καλοκαιρι

Προβλήματα στην εκκίνηση; Διακοπές κατά τη λειτουργία; Σας γυρίζει σε βενζίνη; Safe Mode; Λαμπάκι μηχανής – κωδικοί βλάβης;

Re: ξαφνικα με το καλοκαιρι

Δημοσίευσηαπό TELIS » Τρί 16 Οκτ, 2012 18:13

OUF OYF OYF OYF OYF OYF
Νομιζω οτι τελειωσα μετα απο 15 μηνες απιστευτης ταλαιπωριας ψυχικης και οτι αλλο θες βαλε
...Εβγαλα ομως ενα συμπερασμα και θα το πω .....
Τωρα αν πηγαινα να κανω εγκτασταση θα ελεγα παω μονο στην μαρκα μου στην αντιπρωσοπεια στο εξειδικευμενο οχι
οπου ναναι ...Εκει που ξερουν τα κατατοπια του οχηματος μου με την παραμικρη λεπτομερεια ....
Η στην χειροτερη εχεις κυριε πρηγουμενη εμπειρια στο συγκεκριμενο μοντελο εχεις χαρτια να το δω φωτο?
Οταν παθεις το προβλημα ο ενας σε στελνει στο αλλο ....
Αν εχει προβλημα το αυτοκινητο το υγραεριο στο δειχνει αμεσως
Αυτη ηταν κουβεντα εγκαταστατη .....
Αλλαξα 8 συνεργεια ...Μου φυγαν 1750 ευρω μετα την τοποθετηση γκαζιου αυτα δηλ τι ειναι ο καβουρας
τι ειναι το ζουμι του + 1400 πριν 15 μηνες για την τοποθετηση .....
Δεν μπορω να αποδειξω κατι απο αυτα που θα αναφερω αλλα αν ειχα ορεξη για αλλα τρεξιματα θα το εκανα
Με λιγα λογια ο τελευταιος μηχανικος που εφτιαξε το αυτοκινητο μου ειπε οτι με απλα λογια ..
Κατα την τοποθετηση του υγραεριου προφανως ξεκουμποσε ενας σωληνας στην πισω πλευρα της μηχανης
και η το ειδαν και δεν μπορουσαν να το ξαναβαλουν γιατι επρεπε να κατεβασει σε γρυλο απο την μια πλευρα την μηχανη για να μπορεσει να το πιασει και να το ξαναβαλει πραγμα δυσκολο ακατορθωτο για εγκαταστατη
υγραεριου που δεν ειναι και η δουλεια του η δεν το ειδαν καθολου γιατι οταν βγηκε η πολλαπλη εισαγωγης αυτο εφυγε πισω αμεσως ...ΔΗΛ αυτο θα το ηξερε μονο η αντιπρωσοπεια ...
Αυτο ειναι ενα γεγονος που το διπιστωσα και γω οπως και οτι μου ειχαν αποσυνδεση το λαμπακι του εγκεφαλου στο καντραν .... Εχετε υποψιν οτι αυτα συνεβησαν σε μεγαλο παλιο και φημισμενο εγκαταστατη δεν θα πω το ονομα του γιατι δεν μπορω να τα αποδειξω ουτε μπαινω σε αυτη την διαδικασια
Ολαν αυτα αρχισαν ενα μηνα ουτε μετα την εγκατασταση ενω πριν το οχημα αλλαζε μονο λαδια που λενε κανενα προβλημα ....δεν θελω να πω μην βαζετε αλλα βαλτε μονο σε καποιον που ξερει το οχημα ....το δικο σου
δηλ κοιταμε τα συστηματα τι θα βαλουμε αλλα οχι το οχημα
Να παρω και την αλλη πλευρα ολα συμπτωση ηταν μετα την εγκατασταση...ΔΗΛδεν λεω οτι το συστημα ηταν λαθος
η κακο η οτι δημιουργησε προβλημα στο οχημα ισως να ηταν τυχαιο γεγονος αγνοια του συγκεκριμενου οχηματος
βιασυνη γιατι τοτε βαζαν ολοι εγω παντως 15 μηνες τωρα τρεχω και ουφ νομιζω οτι τελειωσα
TELIS

Δημοσιευσεις: 13

Δημοσίευσηαπό astragjtg » Τρί 16 Οκτ, 2012 18:36

Τελικα ξερεις τι ηταν αυτο που διμιουργουσε το προβλημα ή δεν ξερεις ? Ενας σωληνας που εκανε κατι εκει περα...δεν ειναι κατανοητη περιγραφη.
Οπως και να'χει ελπιζω να ξεμπερδεψες.
ASTRA G 1.6 ΜΕ ICOM JTG LPG KIT
Άβαταρ μέλους
astragjtg

Δημοσιευσεις: 1470

Δημοσίευσηαπό TELIS » Τρί 16 Οκτ, 2012 19:17

astragjtg έγραψε:Τελικα ξερεις τι ηταν αυτο που διμιουργουσε το προβλημα ή δεν ξερεις ? Ενας σωληνας που εκανε κατι εκει περα...δεν ειναι κατανοητη περιγραφη.
Οπως και να'χει ελπιζω να ξεμπερδεψες.

σωληνας εξαερωσης κινητηρα που εφερνε το καυσαεριο και την λαδιλα στην μαζα και την πεταλουδα και αυτα διναν αλλες τιμες στην eku με αποτελεσμα το φτωχο μιγμα την αρυθμια του κινητηρα και τελος το σβησιμο αυτου
Ολα αυτα προηλθαν απο το ατυχες θες να πεις βγαλσιμο του σωληνα εξαερωσης που ο μαστορας λεει οτι προηλθε απο την εγκατασταση και απο αγνοια η απροσεξια η δεν ξερω τι αλλο
τωρα πιστευω να καταλαβες
ξεμπερδεψα ετσι λεω
εκλεισα μια βδομαδα συνεχους λειτουργιας χωρις προβλημα
TELIS

Δημοσίευσηαπό chrisd » Τρί 16 Οκτ, 2012 21:20

ευτηχως τελειωσες με το προβλημα σου και χαιρεσαι το αμαξι σου.
Πολλες φορες ομως καποια πραγματα ειναι να συμβουν και τα φορτωνουμε στο υγραεριο.Μπορει το σωληνακι που λες να ηταν ετοιμο να βγει και με καποια κινηση του εγκαταστατη σου αυτο να βγηκε.
Οπως δεν ειναι δυνατον για μενα απο εγκατασταση υγραεριου να καιγονται πολλαπλασιαστες,καποια αλλη μ@λακια εχει γινει.
Τεσπα αφου ξεμπερδεψες λιωστο τωρα :D :D :D :D :D
Corolla G6 1.8 153ps
Με σχεδον 150.000χλμ.Θελω να καψω βαλβιδες αλλα το ICOM δεν με αφηνει.......
chrisd

Δημοσιευσεις: 392

Δημοσίευσηαπό TELIS » Τετ 17 Οκτ, 2012 13:39

φιλε εγω αυτο που βλεπω ειναι οτι 1 στους 2 εχει προβλημα και αυτο σημαινει προχειροτητα
αν το ξερα οτι θα μπλεκα ετσι
ειμαστε στο ελαδισταν δυστυχως και τωρα ακομη χειροτερα
εχεις και ενα αμαξι φιλε μου που και προβλημα στο υγραεριο ναχες αυτο θα πηγαινε κανονικα :)
TELIS

Προηγούμενη

Επιστροφή στο Αντιμετωπίζετε πρόβλημα;

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 73 επισκέπτες