Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

Θερμοστατης.

Προβλήματα στην εκκίνηση; Διακοπές κατά τη λειτουργία; Σας γυρίζει σε βενζίνη; Safe Mode; Λαμπάκι μηχανής – κωδικοί βλάβης;

Θερμοστατης.

Δημοσίευσηαπό MERCEDAKIAS » Δευτ 31 Δεκ, 2012 14:48

Διαπυστωσα οτι ο θερμοστατης του αυτοκινητου μου ειναι κολλημενος ανοιχτος.σε αναζητηση μου στο misterauto συγκεκριμενα ειδα οτι ολοι οι θερμοστατες εχουν τους 87 βαθμους θερμοκρασια ανοιγματος αλλα λεει πως θερμοστατης για w202 χωρις ερ κοντισιον εχει 15 ευρω και της ιδιας εταιριας θερμοστατης για το ιδιο αυτοκινητο με ερ κοντισιον εχει 30.τι γινεται?

υγ.ξερω οτι ειναι ασχετο με το υγραεριο το θεμα.μετα απο δυο τρεις απαντησεις αμα ειναι ας το διαγραψει ο διαχειριστης.
MERCEDAKIAS

Δημοσιευσεις: 97

Re: Θερμοστατης.

Δημοσίευσηαπό antonis132 » Δευτ 31 Δεκ, 2012 18:48

το μεταλλικο κελυφος στο μεν εχει υποδοχη για να κουμπωσει ενα σωληνακι νερου και αλλαζει η κλιση του σωληνα
αν το αυτοκινητο σου εχει ac παραγγελνεις αυτο που γραφει για ac
υγ: οι τιμες ειναι πολυ καλες για ανταλλακτικα mercedes και παραδοση με 11Ε σπιτι σου, εχω παραγγειλει και εχω μεινει ευχαριστημενος :P
antonis132

Δημοσιευσεις: 480

Δημοσίευσηαπό MERCEDAKIAS » Δευτ 31 Δεκ, 2012 21:20

Μιλησα σημερα και με τον μηχανικο μου και μου λεει οτι το ιδιο ειναι δεν εχει διαφορα.ξαναμπαινω στην ιστοσελιδα που προανεφερα και ειδα και τις εικονες που εχει και πανω κατω ειναι ιδιοι.Ποιοτικα τα ανταλλακτικα απο την εν λογο ιστοσελιδα ειναι καλα η για κανα μηνα και πεταμα?

Υποψιν εχω κανει συλλογη 3 θερμοστατες και αλλους 3 υδραργυρους χαλασμενους(ολα γνησια απο την μερσεντες,προφανως οι κυριοι εκει τους υδραργυρους τους εστελναν θεσσαλονικη και τους ξαναγεμιζαν και εγω τους πληρωνα καινουργιους.Μαλιστα η ολη φαση ειναι οτι χαλουσαν ενα μηνα μετα το περας της εγγυησης
MERCEDAKIAS

Δημοσίευσηαπό antonis132 » Τρί 01 Ιαν, 2013 00:28

κορυφαιος γερμανικος θερμοστατης ειναι σε behr, σε εκεινη την ιστοσελιδα σε vernet η gates αν επιλεξεις ειναι εξισου καλοι τους εχω βαλει σε αυτοκινητα μου και δεν εχω κανενα προβλημα
antonis132

Δημοσιευσεις: 480

Δημοσίευσηαπό MERCEDAKIAS » Τρί 01 Ιαν, 2013 01:43

Ναι εβαλα υδραργυρο της μπερ και ειναι φοβερος
MERCEDAKIAS

Επιστροφή στο Αντιμετωπίζετε πρόβλημα;

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 57 επισκέπτες