johntoyota έγραψε:καλησπερα εχω ενα toyota corolla του 2006 1,400 cc μοντελο εχω τοποθετησει το συστημα της 5ης γενιας icom και εχω μπλεξει εδω και εναμιση χρονο δεν ξερει κανενας να το ρυθμισει και πλεον ο κινητηρας ρεταρη στο ξεκινημα εχει κανενας καποια λυση ?? επισης η καταναλωση ειναι αρκετα μεγαλη εχω παει αρκετες φορες εκει που το εβαλα αλλα τιποτα εγω του λεω τι να ρυθμισει απο μονος του δεν κανει τιποτα και η απαντηση του οτι φταει η toyota
οποιος εχει παρομοιο προβλημα και βρηκε λυση ας μου πει κατι !!!!ευχαριστω
οταν λεω οτι ρεταρι ο κινητηρας στο ξεκηνημα θελει 2000 στροφες για να ξεκινησει
Πρωτο σου ποστ ρε φιλαρακι περνα πες μια καλημερα στα νεα μελοι κατευθειαν εχω προβλημα? Τεσπα.
Καταρχην το μοτερ σου αν δεν κανω λαθος ειναι 4ΖΖ.Απο εκει και περα δεν μας λες ποσα χλμ εχει το μοτερ στην πλατη του?
MAF εχεις καθαρισει/αλλαξει ποτε?
Μηπως εχεις θεμα με την ψυχρη εκκινηση(αισθητηρα θερμοκρασιας νερου)?
Μεγαλη καταναλωση ειχα εγω οταν τα ειχε φτυσει ο μπροστα λαμδα.
Οταν λες ρεταρει δυλαδη περνει κανονικα μπροστα και μετα ρεταρει για λιγο η περνει δυσκολα μπρος?
Σερβις κανονικα στην ωρα τους?(γιατι πολλοι ελλειψη χρηματων το αφηνουν στην μοιρα του)
Επειδη ξερω και τον Μπιρμπο και τα παιδια αποκλειεται να σου δωσανε μια τετοια απαντηση.