Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

Αναβάθμιση Λογισμικού!

Προβλήματα στην εκκίνηση; Διακοπές κατά τη λειτουργία; Σας γυρίζει σε βενζίνη; Safe Mode; Λαμπάκι μηχανής – κωδικοί βλάβης;

Re: Αναβάθμιση Λογισμικού!

Δημοσίευσηαπό NikosS » Δευτ 27 Μάιος, 2013 23:36

Υπαρχουν 2 αναβαθμησεις, αυτή που γίνεται γιανα ενημερωθεί το λογισμικο με τυχον προβληματα που εχουν παρουσιαστεί και να τα διορθωσει, οποτε και ειναι απαραίτητη και αυτή που την κανεις χωρίς να αλλαξεις τις ρυθμησεις, αλλα να ενημερωσεις τον εγκεφαλο του κιτ, να εχει επιγνωσει ,εαν τυχον παρουσιαστει κατι να μπορει να δωσει λυση.
Honda Civic 1.6cc , Kit-Versus
NikosS

Δημοσιευσεις: 80

Δημοσίευσηαπό gakost » Δευτ 27 Μάιος, 2013 23:53

Υπάρχει ένα Firmware και συνήθως όταν οι εταιρείες το βγάζουν λένε τι διορθώσεις περιλαμβάνει. Εαν οι διορθώσεις δεν αφορούν ή βελτιώνουν κάποιο αυτοκίνητο δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος να εγκατασταθεί η καινούργια έκδοση. Όπως είπα ότι δουλεύει δεν το πειράζεις. Εντελώς τυχαίο παράδειγμα: τι νόημα έχει να εγκαταστήσεις την νέα έκδοση που δουλεύει καλύτερα τα μοτερ valvematic αν το αυτοκίνητο σου δεν έχει την συγκεκριμένη τεχνολογία. ;)
gakost

Δημοσιευσεις: 1038

Δημοσίευσηαπό fokion » Τρί 28 Μάιος, 2013 06:58

gakost έγραψε: ότι δουλεύει δεν το πειράζεις.

κανονας...............

αν και οταν ΘΑ εχεις προβλημα..... τοκοιτας

θα.......... εχει βγει και αναβαθμιση που..... θα διορθωνει τα προβληματα της αναβαθμισης :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ΚΙΑ SPORTAGE 1 - Σύστημα PLATINCA - 100.000 χλμ.
Άβαταρ μέλους
fokion

Δημοσιευσεις: 2253

Δημοσίευσηαπό gakost » Τρί 28 Μάιος, 2013 10:17

Φοκίων μην το γελάς μπορεί να συμβεί
gakost

Δημοσιευσεις: 1038

Δημοσίευσηαπό giorgos3924 » Τρί 28 Μάιος, 2013 15:32

Ρώτησα έναν εγκαταστάση που βρήκα μέσω ιντερνετ, έστειλα mail και μου είπε πως δεν υπάρχει αναβάθμιση για τα brc
που να κάνουν τον εγκέφαλό τους τόσο έξυπνα ώστε να χαρτογραφούνται μόνα τους του στυλ plug & drive.
Hyundai Accent 2005 1.3 - BRC Sequent 24
giorgos3924

Δημοσιευσεις: 304

Δημοσίευσηαπό Qgas » Τρί 28 Μάιος, 2013 16:58

Σε κοροιδευει ο εγκατατατης το λογισμικο του εγκεφαλου δεν εχει σχεση με το τι κανει ο εγκεφαλος και ποσο εξυπνος ειναι αν μπορει να συνδεθει με την καν ωστε να λαμβανει δεδομενα.

Οι αναβαθμισεις των firmware των εγκεφάλων εχουν να κανουν με τη λειτουργια των ιδιων εγκεφαλων και την βελτιωση αυτών.
QGAS LPG CENTER ATHENS
http://www.qgas.gr
210 9420594
Αμφιθεας και Ορφέως 45 Παλαιό Φάληρο
Άβαταρ μέλους
Qgas
Εγκαταστάτης

Δημοσιευσεις: 2696

Δημοσίευσηαπό giorgos3924 » Τρί 28 Μάιος, 2013 19:59

Ο δικός μου εγκαταστάσης πάντως που τον θεωρούνε και "επαγγελματία" με βάση την πλειοψηφία, δεν μου είπε τίποτα τέτοιο.
Αλλιώς πιστεύω θα το έκανε ή θα με ενημέρωνε και δεν θα με άφηνε να τον πεδεύω με τις ρυθμίσεις και τα σχετικά προβλήματα.
Το μόνο που μου είπε είναι για έναν μαπ, που συνδέει και χρησιμοποιεί και ο ίδιος για να κάνει τις ρυθμίσεις του, και μου είπε πως άμα θέλω
μου τον βάζει επάνω και το σύστημα ενημερώνεται μόνο του και δεν χρειάζεται ρύθμιση κάθε φορά που αλλάζει το καύσιμο, το κλίμα και ο καιρός.
Με κόστος 80 ευρώ.
Γιατί το αυτοκίνητο δούλευε ρολόι μέχρι που άρχισαν οι πρώτες ζέστες... Τώρα ζορίζεται λίγο αλλά και πάλι ευτυχώς είμαι καλά!
Νομίζω πως είναι αυτό:
http://www.autogasgroup.gr/images/PB150702.JPG

Από τον εγκέφαλο έχω 2 βύσματα, στο ένα όσες φορές πήγα για ρύθμιση κούμπωνε το βύσμα αυτού του μαπ και στο άλλο το pc και στο σωλήνα έπερνε αέρα.
Hyundai Accent 2005 1.3 - BRC Sequent 24
giorgos3924

Δημοσιευσεις: 304

Δημοσίευσηαπό Qgas » Τετ 29 Μάιος, 2013 19:06

giorgos3924 έγραψε:Ο δικός μου εγκαταστάσης πάντως που τον θεωρούνε και "επαγγελματία" με βάση την πλειοψηφία, δεν μου είπε τίποτα τέτοιο.
Αλλιώς πιστεύω θα το έκανε ή θα με ενημέρωνε και δεν θα με άφηνε να τον πεδεύω με τις ρυθμίσεις και τα σχετικά προβλήματα.
Το μόνο που μου είπε είναι για έναν μαπ, που συνδέει και χρησιμοποιεί και ο ίδιος για να κάνει τις ρυθμίσεις του, και μου είπε πως άμα θέλω
μου τον βάζει επάνω και το σύστημα ενημερώνεται μόνο του και δεν χρειάζεται ρύθμιση κάθε φορά που αλλάζει το καύσιμο, το κλίμα και ο καιρός.
Με κόστος 80 ευρώ.
Γιατί το αυτοκίνητο δούλευε ρολόι μέχρι που άρχισαν οι πρώτες ζέστες... Τώρα ζορίζεται λίγο αλλά και πάλι ευτυχώς είμαι καλά!
Νομίζω πως είναι αυτό:
http://www.autogasgroup.gr/images/PB150702.JPG

Από τον εγκέφαλο έχω 2 βύσματα, στο ένα όσες φορές πήγα για ρύθμιση κούμπωνε το βύσμα αυτού του μαπ και στο άλλο το pc και στο σωλήνα έπερνε αέρα.

Στο συστημα το seqdrive οντως δεν υπαρχει αναβαθμιση αλλα δεν ειναι θεμα εξυπναδας του συστηματος απλα δεν εχει κατι αλλο να διορθωσει η εταιρια και δεν το αναπτυσει πλεον οπως το Prins VSI 1.0 Οταν θελουν οι εταιριες να πανε ενα βημα παρακατω πχ EURO 5 - EURO 6 η θα αναβαθμισουν η θα αλλαξουν εγκεφαλους ..
QGAS LPG CENTER ATHENS
http://www.qgas.gr
210 9420594
Αμφιθεας και Ορφέως 45 Παλαιό Φάληρο
Άβαταρ μέλους
Qgas
Εγκαταστάτης

Δημοσιευσεις: 2696

Προηγούμενη

Επιστροφή στο Αντιμετωπίζετε πρόβλημα;

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 73 επισκέπτες