Καλησπέρα. Εδω και καποιους μήνες εχω εγκατεστημένο στο αυτοκίνητο μου (vw polo 6n2 1.4 16v μοντ.2000) ενα σύστημα υγραερίου της Bardolini.Δυστυχώς αντιμετοπίζω αρκετά προβλήματα όπως αριθμίες σε ρελαντί (σε τυχαίες στιγμές),μπερδέματα και σκασηματα κατα την εκκίνηση αλλα και στις χαμηλές στροφές.Το φαινόμενο αυτο παρατηρείται περισσότερο όταν το αυτοκίνητο λειτούργει αρκετή ώρα και έχει ζεσταθεί αρκετά.Επίσης μου καταστρέφει και τα μποθζί του αυτοκινήτου.Στο συνεργείο μου είπαν οτι φταιεί οτι λειτουργει σε πιο υωηλές θερμοκρασίες και για αυτό καταστρέφει τα μπουζί.Τα αντικατέστησα με μπουζί κατάλληλα για υγραέριο και συγκεκριμέα τα NGK LPG1 αλλα τα σκασίματα και τα μπερδέματα επιδινώθηκαν αισθητά!Καμία γνώμη επί του θέματος?Και γνωρίζει κανείς ποιός τοποθετεί συστήματα Bardolini ή αν υπάρχει κανείς που να μπορεί να προγραμματίσει σωστα αυτό το σύστημα, διότι εκεί που το εκανα εγκατάσταση δεν είχαν και πολύ ιδέα να το προγραμματίσουν καθώς πριν λίγες μέρες στο συνεργείο συνδέσαμε το αυτοκίνητο στον εγκέφαλο λόγο Check Engine το οποίο έχει γίνει μόνιμο και βγάζει οτι έχω πολύ πλούσιο μίγμα.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.