Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

Πρόβλημα σε vw polo με σύστημα Bardolini

Προβλήματα στην εκκίνηση; Διακοπές κατά τη λειτουργία; Σας γυρίζει σε βενζίνη; Safe Mode; Λαμπάκι μηχανής – κωδικοί βλάβης;

Πρόβλημα σε vw polo με σύστημα Bardolini

Δημοσίευσηαπό stelios6n2 » Τρί 28 Μάιος, 2013 03:53

Καλησπέρα. Εδω και καποιους μήνες εχω εγκατεστημένο στο αυτοκίνητο μου (vw polo 6n2 1.4 16v μοντ.2000) ενα σύστημα υγραερίου της Bardolini.Δυστυχώς αντιμετοπίζω αρκετά προβλήματα όπως αριθμίες σε ρελαντί (σε τυχαίες στιγμές),μπερδέματα και σκασηματα κατα την εκκίνηση αλλα και στις χαμηλές στροφές.Το φαινόμενο αυτο παρατηρείται περισσότερο όταν το αυτοκίνητο λειτούργει αρκετή ώρα και έχει ζεσταθεί αρκετά.Επίσης μου καταστρέφει και τα μποθζί του αυτοκινήτου.Στο συνεργείο μου είπαν οτι φταιεί οτι λειτουργει σε πιο υωηλές θερμοκρασίες και για αυτό καταστρέφει τα μπουζί.Τα αντικατέστησα με μπουζί κατάλληλα για υγραέριο και συγκεκριμέα τα NGK LPG1 αλλα τα σκασίματα και τα μπερδέματα επιδινώθηκαν αισθητά!Καμία γνώμη επί του θέματος?Και γνωρίζει κανείς ποιός τοποθετεί συστήματα Bardolini ή αν υπάρχει κανείς που να μπορεί να προγραμματίσει σωστα αυτό το σύστημα, διότι εκεί που το εκανα εγκατάσταση δεν είχαν και πολύ ιδέα να το προγραμματίσουν καθώς πριν λίγες μέρες στο συνεργείο συνδέσαμε το αυτοκίνητο στον εγκέφαλο λόγο Check Engine το οποίο έχει γίνει μόνιμο και βγάζει οτι έχω πολύ πλούσιο μίγμα.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
stelios6n2

Δημοσιευσεις: 2

Re: Πρόβλημα σε vw polo με σύστημα Bardolini

Δημοσίευσηαπό anj890 » Πέμ 30 Μάιος, 2013 23:12

Αν είσαι Αθήνα πήγαινέ το εδώ: http://www.autogas-sipecar.com/

Είναι ο εισαγωγέας του συστήματος και παρέχει τεχνική υποστήριξη.
anj890

Δημοσιευσεις: 108

Δημοσίευσηαπό john600 » Παρ 31 Μάιος, 2013 13:40

εγω παντως με αυτο το συστημα εχω φτασει τα 23000 χλμ απο τον σεπτεμβρη του 12 και δεν εχω κανενα προβλημα..οποτε μαλλον θα ειναι ολα θεμα ρυθμισης!!
hyundai atos 1100 bardolini 65000 χλμ
john600

Δημοσιευσεις: 10

Δημοσίευσηαπό stelios6n2 » Σάβ 01 Ιουν, 2013 22:00

Μάλιστα οπότε πρέπει να παω σε κάποιον να το ρυθμίσει....έχω και ένα ακόμη πρόβλημα βασικά απο τα καλώδια τα οποία συνδέονται με τη θύρα obd για να διαβάζει τα σφάλματα είναι 4 και στη δική μου θύρα βάση οδηγιών εγκατάστασης αντιστοιχεί μόνο ένα, με αποτέλεσμα να μην έχω σύνδεση με τον εγκέφαλο του αυτοκινήτου...Μήπως γνωρίζει κανείς κάτι επι του θέματος?
stelios6n2

Δημοσιευσεις: 2

Επιστροφή στο Αντιμετωπίζετε πρόβλημα;

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 71 επισκέπτες