από manoliss » Δευτ 09 Σεπ, 2013 11:29
εχω την εντυπωση οτι εχουμε ξεφυγει απο το προβλημα της επιταχυνσης που αναφερε ο φιλος θα ξεφυγω λιγο και γω ομως θα πω το εξης: ειναι εδω 2-3 εγκαταστατες οι οποιοι ειναι ενεργοι στο φορουμ και αλλοι τοσοι που μπαινουν διαβαζουν και γελανε και αλλοι τοσοι που εγραφαν και σταματησαν να γραφουν
αυτοι λοιπον 2-3 ανθρωποι που αναλωνουν το χρονο τους απαντωντας στα δικα μας ερωτηματα και μας δινουν καποιες λυσεις εξ αποστασεως και φυσικα εαν δεν λυθει το προβλημα μια επισκεψη σε συνεργειο ισως διαφωτισει την κατασταση
Σαν πελατης οταν εχω προβλημα και ξερω 3 εγκαταστατεις πχ. ηλιας qgas lpggas και παω σε ενα απο τους 3 και μου λυθει το προβλημα θα πω τις εντυπωσεις μου δεν νομιζω οτι εχουν οφελος στο να κατηγορησουν εγκαταστατη τα συστηματα ολα δουλευουν αρκει να μπουν σωστα τωρα η ποιοτητα των υλικων φυσικα ισχυει οτι πληρωνεις παιρνεις.....
ειναι ασχημο να μπουμε σε διαδικασια ατερμωνων συζητησεων για το πιο συστημα ειναι καλυτερο....
μην ξεχναμε οτι η ουσια σημερα ειναι το after sales service αρα οπου εχουμε προβλημα παμε στον εγκαταστατη μας και το λυνουμε εαν ξερει ειδαλλως βαζουμε το χερι στην τσεπη και παμε καπου που μας εξυπηρετησει και πιστευω οτι οι εγκατστατες εδω μεσα εαν πας και πεις οτι εισε απο το φορουμ θα σε προσεξουν και απο θεμα τιμης στην επιλυση του προβληματος σου γιατι εσυ ο ιδιος αποτελεις διαφημηση...
- Citroen Xantia 1600cc 8v mod 1999
- Citroen Xsara 1400cc 8V mod 2003
Lovato Fast & Easy