Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

προβλημα στη 3η και 4η ταχυτητα....

Προβλήματα στην εκκίνηση; Διακοπές κατά τη λειτουργία; Σας γυρίζει σε βενζίνη; Safe Mode; Λαμπάκι μηχανής – κωδικοί βλάβης;

Re: προβλημα στη 3η και 4η ταχυτητα....

Δημοσίευσηαπό panosk27 » Κυρ 08 Σεπ, 2013 18:33

Έτσι είναι η το φτιάχνεται για να ησυχάσει ο άνθρωπος η το ξηλώνεται και του δίνεται τα χρήματα πίσω!!! Αυτό κάνουν η σωστή επαγγελματιες.
panosk27

Δημοσιευσεις: 21

Δημοσίευσηαπό manoliss » Δευτ 09 Σεπ, 2013 11:29

εχω την εντυπωση οτι εχουμε ξεφυγει απο το προβλημα της επιταχυνσης που αναφερε ο φιλος θα ξεφυγω λιγο και γω ομως θα πω το εξης: ειναι εδω 2-3 εγκαταστατες οι οποιοι ειναι ενεργοι στο φορουμ και αλλοι τοσοι που μπαινουν διαβαζουν και γελανε και αλλοι τοσοι που εγραφαν και σταματησαν να γραφουν
αυτοι λοιπον 2-3 ανθρωποι που αναλωνουν το χρονο τους απαντωντας στα δικα μας ερωτηματα και μας δινουν καποιες λυσεις εξ αποστασεως και φυσικα εαν δεν λυθει το προβλημα μια επισκεψη σε συνεργειο ισως διαφωτισει την κατασταση
Σαν πελατης οταν εχω προβλημα και ξερω 3 εγκαταστατεις πχ. ηλιας qgas lpggas και παω σε ενα απο τους 3 και μου λυθει το προβλημα θα πω τις εντυπωσεις μου δεν νομιζω οτι εχουν οφελος στο να κατηγορησουν εγκαταστατη τα συστηματα ολα δουλευουν αρκει να μπουν σωστα τωρα η ποιοτητα των υλικων φυσικα ισχυει οτι πληρωνεις παιρνεις.....
ειναι ασχημο να μπουμε σε διαδικασια ατερμωνων συζητησεων για το πιο συστημα ειναι καλυτερο....
μην ξεχναμε οτι η ουσια σημερα ειναι το after sales service αρα οπου εχουμε προβλημα παμε στον εγκαταστατη μας και το λυνουμε εαν ξερει ειδαλλως βαζουμε το χερι στην τσεπη και παμε καπου που μας εξυπηρετησει και πιστευω οτι οι εγκατστατες εδω μεσα εαν πας και πεις οτι εισε απο το φορουμ θα σε προσεξουν και απο θεμα τιμης στην επιλυση του προβληματος σου γιατι εσυ ο ιδιος αποτελεις διαφημηση...
- Citroen Xantia 1600cc 8v mod 1999
- Citroen Xsara 1400cc 8V mod 2003
Lovato Fast & Easy
manoliss

Δημοσιευσεις: 715

Δημοσίευσηαπό autogasforumadmin » Δευτ 09 Σεπ, 2013 16:44

Παρακαλούμε να κλείσει εδώ η παρένθεση. Εμείς επικροτούμε την ανταλλαγή γνώσεων και πληροφοριών. Προφανώς δε θα λύσει κάποιος το πρόβλημα του μέσω του forum, θα πάρει όμως μια ιδέα για το τι να προσέξει/ρωτήσει. Όποιος παρακολουθεί το forum θα έχει ήδη καταλάβει ότι στηρίζεται πάνω σε αυτήν την αρχή.
autogasforumadmin
Διαχειριστής

Δημοσιευσεις: 118

Δημοσίευσηαπό speedy7 » Πέμ 19 Σεπ, 2013 00:22

Για να βαλω λιγο τα πραγματα στην θεση τους.... Το αμαξι τελικα ειχε προβλημα στον πολλαπλασιαστη....οποτε το verde gas κιτ της ετφα οπως και η ιδια η ετφα σαν εταιρια τελικα ειναι αψογοι..αλλαξα τον πολλαπλασιαστη λοιπον.. και μου το ειχαν πει τα παιδια την τελευταια φορα που πηγα πριν 3 μερες οτι ειναι ή πολλαπλασιαστης ή μπουζοκαλωδια...και πεσανε μεσα...ουτε για ρυθμιση δεν ξαναπηγα..το αμαξι ειναι καλυτερο και απο οταν πηγαινω με βενζινη....οποτε...ΧΡΩΣΤΑΩ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΒΑΓΓΕΛΗ ΣΟΥΛΙΩΤΗ της εταιριας ΕΤΦΑ και τον ευχαριστω θερμα για την υπομονη και την εξυπηρετηση του οπως και τους τεχνικους της εταιριας και κυριως τον Αιμιλιο...περνω πισω οτι εχω πει...απλα εφαγα πολλα πηγαινε ελα στα συνεργεια και καταλαβαινετε τα νευρα μου...Χιλια συγγνωμη αν κουρασα αλλα οφειλα να σας τα πω αφου με βοηθησατε και εσεις...ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΥΓΡΕΑΡΙΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ... :thumbup: :thumbup: :thumbup:
speedy7

Δημοσιευσεις: 13

Προηγούμενη

Επιστροφή στο Αντιμετωπίζετε πρόβλημα;

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 65 επισκέπτες