Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

Lovato καταναλώνει μόνο βενζίνη?!

Προβλήματα στην εκκίνηση; Διακοπές κατά τη λειτουργία; Σας γυρίζει σε βενζίνη; Safe Mode; Λαμπάκι μηχανής – κωδικοί βλάβης;

Re: Lovato καταναλώνει μόνο βενζίνη?!

Δημοσίευσηαπό YARIS » Δευτ 30 Ιαν, 2012 16:33

και εγω lovato εχω στο yaris,ο δεικτης βενζινης δεν κατεβαινει,αλλα μου μηδενιζει την αυτονομια.οταν ειναι ειναι γυρισμενο στο γκαζι δεν μου δειχνει ποσο αυτονομια εχω με αυτο,αλλα παραμενει η αυτονομια τις βενζινης μεχρι να μηδενιστη.
BRC SEQUENT 32
YARIS

Δημοσιευσεις: 9

Δημοσίευσηαπό GeorgeBandit » Δευτ 30 Ιαν, 2012 21:47

Επιβεβαιώνω απλώς το πρόβλημα σε Citroen Xsara Picasso 1.6 10/2010.

Δεν ξέρω αν θα ασχοληθώ αν και είναι σίγουρο οτι θα μου τη σπάσει η ρεζέρβα της βενζίνης όταν ανάψει.

Προτιμώ φυσικά να βάλω 5€ βενζίνη που και που για να μην μου τη σπάει.

Το πραγματικό πρόβλημα είναι μόνο σε ταξίδια που ξεκινάς τη βενζίνη με -350χλμ αυτονομία και θα έχεις τη ρεζέρβα να σου τα ζαλίζει για κάπου 300χλμ =))
GeorgeBandit

Δημοσιευσεις: 7

Δημοσίευσηαπό stargazer » Τρί 31 Ιαν, 2012 14:10

GeorgeBandit έγραψε:Το πραγματικό πρόβλημα είναι μόνο σε ταξίδια που ξεκινάς τη βενζίνη με -350χλμ αυτονομία και θα έχεις τη ρεζέρβα να σου τα ζαλίζει για κάπου 300χλμ =))

Έλεος :)) :)) :)) :)) :))
Παιδιά έχει κανένας σχηματικό για το simulator?
Δείτε τις μετατροπές μου για οικονομία:
http://ecomodder.com/forum/em-fuel-log. ... cleid=6595
stargazer

Δημοσιευσεις: 121

Δημοσίευσηαπό NHZ » Τετ 08 Φεβ, 2012 00:36

Σε πεζώ 307 ο δείκτης κατεβαίνει σαν να καίει βενζίνη αλλά κάποιες φορές (δεν έχω καταλάβει αν το κάνει σε συγκεκριμένο χρόνο ή συγκεκριμένα χλμ) επανέρχεται στην αρχική του θέση ΧΩΡΙΣ να βάλω βενζίνη. Επανέρχεται περίπου κάθε 300 χλμ οπότε δεν προλαβαίνει να δείξει άδειο και να ανάψει η ρεζέρβα.
lovato 4ης γενιάς χωρίς λαδιέρα σε Peugeot 307sw
NHZ

Δημοσιευσεις: 22

Δημοσίευσηαπό sakis » Τετ 08 Φεβ, 2012 23:42

Μήπως αυτό με 20€ σας καλύπτει;
http://ac.gpagas.com/items.php?c=18&p=48
sakis

Δημοσιευσεις: 20

Δημοσίευσηαπό geoskoda » Σάβ 27 Οκτ, 2012 12:23

Φίλε μου τα αυτοκίνητα που παρουσιάζουν αυτό το πρόβλημα δηλαδή να πέφτει ο δείχτης της βενζίνης δεν είναι ότι καίει το αυτοκίνητο βενζίνη απλά ο εγκέφαλος υπολογίζει τα χιλιόμετρα και την κατανάλωση και ρίχνει τον δείχτη πιστεύοντας ότι καίει βενζίνη. Σε αυτό φυσικά υπάρχει λύση βάζοντας ένα emulaitor το οποίο κάθε φορά που θα κλείνεις τον διακόπτη θα κάνει reset στο όργανο της βενζίνης και έτσι θα έρχεται στην κανονική του θέση
NHZ έγραψε:Σε πεζώ 307 ο δείκτης κατεβαίνει σαν να καίει βενζίνη αλλά κάποιες φορές (δεν έχω καταλάβει αν το κάνει σε συγκεκριμένο χρόνο ή συγκεκριμένα χλμ) επανέρχεται στην αρχική του θέση ΧΩΡΙΣ να βάλω βενζίνη. Επανέρχεται περίπου κάθε 300 χλμ οπότε δεν προλαβαίνει να δείξει άδειο και να ανάψει η ρεζέρβα.
GeorgeBandit έγραψε:Επιβεβαιώνω απλώς το πρόβλημα σε Citroen Xsara Picasso 1.6 10/2010.

Δεν ξέρω αν θα ασχοληθώ αν και είναι σίγουρο οτι θα μου τη σπάσει η ρεζέρβα της βενζίνης όταν ανάψει.

Προτιμώ φυσικά να βάλω 5€ βενζίνη που και που για να μην μου τη σπάει.

Το πραγματικό πρόβλημα είναι μόνο σε ταξίδια που ξεκινάς τη βενζίνη με -350χλμ αυτονομία και θα έχεις τη ρεζέρβα να σου τα ζαλίζει για κάπου 300χλμ =))
taxtsom έγραψε:Mην μπλεκεις με επαναρυθμισεις δεν φταει το κιτ ή η εγκατασταση ή η ρυθμιση. Ο εγκαταστατης σου θα ' πρεπε να γνωριζει οτι σ' αυτα τ'αυτοκινητα εμφανιζεται αυτο το πρβλ!
Φιλικα παντα :wave:
geoskoda

Δημοσιευσεις: 1

Δημοσίευσηαπό markostab » Τρί 29 Οκτ, 2013 20:43

poso κανει αυτο το emulator ? που τοποθετειται ακριβως?
markostab

Δημοσιευσεις: 2

Προηγούμενη

Επιστροφή στο Αντιμετωπίζετε πρόβλημα;

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 70 επισκέπτες