Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

Πρόβλημα σε Vectra 1.8 2007 με ΒRC

Προβλήματα στην εκκίνηση; Διακοπές κατά τη λειτουργία; Σας γυρίζει σε βενζίνη; Safe Mode; Λαμπάκι μηχανής – κωδικοί βλάβης;

Re: Πρόβλημα σε Vectra 1.8 2007 με ΒRC

Δημοσίευσηαπό gregory1978 » Παρ 17 Μάιος, 2013 22:41

hlias έγραψε:καντε μια ρυθμιση στον δρομο και μεγαλη προσοχη στην περιοχη των στροφων που εχετε το προβλημα.

το καναμε 3 φορες!!σβησαμε ξαναπερασαμε το προγραμμα...απενεργοποιησαμε και το να ριχνει βενζινη πανω απο τις 3800 στροφες(οπως το ειχαμε πριν)αλλα παλι τα ιδια.αλλαξαμε δλδ μπουζι, πολλαπλασιαστη, μπεκ-υγραεριου και το κανει ακομα.αυριο θ'αλλαξω και τον εγκεφαλο του υγραεριου και ειδομεν..
gregory1978

Δημοσιευσεις: 8

Δημοσίευσηαπό gregory1978 » Δευτ 27 Μάιος, 2013 00:59

το προβλημα βρεθηκε παιδια...οταν πηγαμε ν'αλλαξουμε τον νεο εγκεφαλο υγραεριου προσεξαμε οτι το καλωδιο του που πηγαινε στον (-)αρνητικο πολο της μπαταριας ειχε χαλαρωσει και κουνιοταν πανω στον πολο.βγαζοντας μαλιστα την βιδα που το εσφιγγε ειδαμε οτι πανω στο σπειρωμα της ειχε πολλα arcte,δεν εκανε παντα καλη επαφη γι αυτο και δεν εκανε παντα διακοπες.το περιεργο ειναι πως στην αρχη της βλαβης ελενξαμε ολες τις καλωδιωσεις και αυτη!!ηδη εκανα 600 χλμ χωρις το παραμικρο.
gregory1978

Δημοσίευσηαπό rover214 » Τετ 29 Μάιος, 2013 00:23

Αφου το προβλημα βρεθηκε και λυθηκε και τελικα δεν ηταν και κατι σοβαρο μια χαρα.
Rover 214Si, Lovato Easy Fast χωρίς λαδιέρα
rover214

Δημοσιευσεις: 141

Δημοσίευσηαπό dimny » Σάβ 28 Σεπ, 2013 10:55

gregory1978 έγραψε:το προβλημα βρεθηκε παιδια...οταν πηγαμε ν'αλλαξουμε τον νεο εγκεφαλο υγραεριου προσεξαμε οτι το καλωδιο του που πηγαινε στον (-)αρνητικο πολο της μπαταριας ειχε χαλαρωσει και κουνιοταν πανω στον πολο.βγαζοντας μαλιστα την βιδα που το εσφιγγε ειδαμε οτι πανω στο σπειρωμα της ειχε πολλα arcte,δεν εκανε παντα καλη επαφη γι αυτο και δεν εκανε παντα διακοπες.το περιεργο ειναι πως στην αρχη της βλαβης ελενξαμε ολες τις καλωδιωσεις και αυτη!!ηδη εκανα 600 χλμ χωρις το παραμικρο.

τόσο κόπος και ανγχος και χρήμα , για κάτι που τελικά ήταν πολύ απλό ... τέλος καλό όλα καλά ...!!!
dimny

Δημοσιευσεις: 19

Δημοσίευσηαπό Qgas » Κυρ 29 Σεπ, 2013 00:02

Αυτο σημαινει κακη εγκατάσταση !! Ακροδέκτη δεν είχε ; Καποιοι ´εγκαταστάτες ´ βάζουν γυμνά καλώδια στους πόλους των μπαταριών !!
QGAS LPG CENTER ATHENS
http://www.qgas.gr
210 9420594
Αμφιθεας και Ορφέως 45 Παλαιό Φάληρο
Άβαταρ μέλους
Qgas
Εγκαταστάτης

Δημοσιευσεις: 2696

Δημοσίευσηαπό LPGas » Δευτ 30 Σεπ, 2013 13:49

Κλασική περίπτωση κακής εγκατάστασης.
Από την μεγάλη εμπειρία μας πάνω στα BRC μπορούμε με μεγάλη βεβαιότητα πλέον να πούμε ότι, το 99% των προβλημάτων που έχουν προκύψει σε εγκαταστάσεις BRC, προέρχονται από προχειροδουλειές, λανθασμένη εγκατάσταση ή λάθος ρύθμιση του κάθε ανειδίκευτου εγκαταστάτη
LPGas - BRC Gas Service
210-4100025
lpgas.gr
υγραεριοκινηση
Άβαταρ μέλους
LPGas
Εγκαταστάτης

Δημοσιευσεις: 1281

Δημοσίευσηαπό nikos147 » Δευτ 04 Νοέμ, 2013 00:45

Θα κάνω και εγω εδω την ερωτηση μου ευελπιστώντας για μια απάντηση...

Κυκλοφορώ ένα opel vectra 1,6 του 1996 και φοράει brc εδω και πάνω από 3 χρόνια και 100.000km...το αμαξι ανήκε στον πεθερό μου ο οποίος ήξερε όλα τα κουσούρια του αλλά δυστυχώς έφυγε από κοντά μας πρόσφατα. Σήμερα μετά από ταξίδι με το που παρκάραμε σπίτι το αμαξι πέταξε τα νερά από το παγουράκι και έσβησε μονο του. Στην συνέχεια δεν έπαιρνε μπρος με τιποτα και αφού κοίταξα τις ασφάλειες είδα ότι ειχε καεί η ασφάλεια της αντλίας βενζίνης...την άλλαξα με μιά ίδια και με το που πήρε το αμαξι λειτούργησε για κανα λεπτό και με το που γύρισε στο αέριο έσβησε αμέσως και "νέκρωσε" και το controler του αερίου!! Από εκεινη την στιγμή δεν έχει ξανανάψει κανενα λαμπάκι στο controler και το αμάξι δεν παίρνει μπροστα με τίποτα! Έλεγξα και την κεντρική ασφάλεια του συστήματος αερίου αλλά η ασφάλεια δεν είναι καμμένη οπότε δεν ξέρω τι άλλο θα μπορούσα να ελέγξω...τι μπορεί να είναι μιας και είμαι πεπεισμένος ότι πρέπει να φταίει το σύστημα του αερίου ('ισως κάποιο βραχυκύκλωμα από το χάσιμο των νερών μέσα στο μηχανοστάσιο...)? Πως μπορώ να απομονώσω το α'εριο για να γίνει ξανά μόνο βενζίνη μήπως μπορέσω να το πάω σε ένα συνεργείο?
nikos147

Δημοσίευσηαπό Qgas » Δευτ 04 Νοέμ, 2013 00:55

nikos147 έγραψε:Θα κάνω και εγω εδω την ερωτηση μου ευελπιστώντας για μια απάντηση...

Κυκλοφορώ ένα opel vectra 1,6 του 1996 και φοράει brc εδω και πάνω από 3 χρόνια και 100.000km...το αμαξι ανήκε στον πεθερό μου ο οποίος ήξερε όλα τα κουσούρια του αλλά δυστυχώς έφυγε από κοντά μας πρόσφατα. Σήμερα μετά από ταξίδι με το που παρκάραμε σπίτι το αμαξι πέταξε τα νερά από το παγουράκι και έσβησε μονο του. Στην συνέχεια δεν έπαιρνε μπρος με τιποτα και αφού κοίταξα τις ασφάλειες είδα ότι ειχε καεί η ασφάλεια της αντλίας βενζίνης...την άλλαξα με μιά ίδια και με το που πήρε το αμαξι λειτούργησε για κανα λεπτό και με το που γύρισε στο αέριο έσβησε αμέσως και "νέκρωσε" και το controler του αερίου!! Από εκεινη την στιγμή δεν έχει ξανανάψει κανενα λαμπάκι στο controler και το αμάξι δεν παίρνει μπροστα με τίποτα! Έλεγξα και την κεντρική ασφάλεια του συστήματος αερίου αλλά η ασφάλεια δεν είναι καμμένη οπότε δεν ξέρω τι άλλο θα μπορούσα να ελέγξω...τι μπορεί να είναι μιας και είμαι πεπεισμένος ότι πρέπει να φταίει το σύστημα του αερίου ('ισως κάποιο βραχυκύκλωμα από το χάσιμο των νερών μέσα στο μηχανοστάσιο...)? Πως μπορώ να απομονώσω το α'εριο για να γίνει ξανά μόνο βενζίνη μήπως μπορέσω να το πάω σε ένα συνεργείο?

Μήπως εχει χάσει τα νερα τελίως ; Μην το βάλεις χωρις νερα μπροστα .. Βγάλε την ασφάλεια του αερίου εκτός και προσπάθησε ξανά ..
QGAS LPG CENTER ATHENS
http://www.qgas.gr
210 9420594
Αμφιθεας και Ορφέως 45 Παλαιό Φάληρο
Άβαταρ μέλους
Qgas
Εγκαταστάτης

Δημοσιευσεις: 2696

Δημοσίευσηαπό nikos147 » Δευτ 04 Νοέμ, 2013 09:30

Qgas έγραψε:
nikos147 έγραψε:Θα κάνω και εγω εδω την ερωτηση μου ευελπιστώντας για μια απάντηση...

Μήπως εχει χάσει τα νερα τελίως ; Μην το βάλεις χωρις νερα μπροστα .. Βγάλε την ασφάλεια του αερίου εκτός και προσπάθησε ξανά ..

Ξέχασα να αναφέρω ότι με το που κρύωσε λιγάκι του συμπλήρωσα νερό στο παγουράκι και δεν παρατηρησα κάποια άλλη διαρροή και η στάθμη παρέμενε σταθερή...το παράξενο είναι οτι με το που άλλαξα την ασφάλεια της αντλίας βενζίνης, η οποία ήταν καμμένη, και πήρε το αμάξι μπροστά έσβησε με το που άλλαξε σε αέριο και το controler δεν ξαναναψε!
nikos147

Δημοσίευσηαπό LPGas » Δευτ 04 Νοέμ, 2013 12:07

Η ασφάλεια της αντλίας βενζίνης και γενικότερα το κύκλωμα της αντλίας βενζίνης δεν έχει καμιά σχέση με το σύστημα του υγραερίου. Εκτός αν έχουν πάρει το «άνοιγμα» διακόπτη που λέμε από την αντλία.
Βγάλε εντελώς την ασφάλεια του συστήματος υγραερίου (συνήθως κοντά στην μπαταρία βρίσκεται) και δες αν δουλεύει κανονικά με βενζίνη.
Όσον αφορά τα νερά, είναι άλλη η ζημιά που πρέπει να την δει μηχανικός.
LPGas - BRC Gas Service
210-4100025
lpgas.gr
υγραεριοκινηση
Άβαταρ μέλους
LPGas
Εγκαταστάτης

Δημοσιευσεις: 1281

Προηγούμενη

Επιστροφή στο Αντιμετωπίζετε πρόβλημα;

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 65 επισκέπτες