Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

Προσοχή! Δεν είναι δοκιμασμένο σε νέας τεχνολογίας κινητήρες

Προβλήματα στην εκκίνηση; Διακοπές κατά τη λειτουργία; Σας γυρίζει σε βενζίνη; Safe Mode; Λαμπάκι μηχανής – κωδικοί βλάβης;

Προσοχή! Δεν είναι δοκιμασμένο σε νέας τεχνολογίας κινητήρες

Δημοσίευσηαπό yanis66 » Κυρ 10 Απρ, 2011 00:12

Δηλαδή οι Ευρωπαίοι και οι Ιάπωνες που δε βάζουν υγραέριο στα νέας γενιάς αυτοκίνητα είναι ηλίθιοι; Κι εμείς οι Ελληναράδες με τους Βούλγαρους, οι ξύπνιοι;
Μεγάλη παγίδα! Θεωρώ οτι είναι εγκληματική ενέργεια από κυκλώματα με τη συμμετοχή του υπουργείου που μοιράζει άδειες σε κομπογιαννίτες ,απλά για να κινήσει λίγο την αγορά και να εισπράξει φόρους. Μπορεί μεν να γίνει μετατροπή αλλά πρέπει να γίνουν σοβαρές παρεμβάσεις στον κινητήρα για να μπορέσει να αντέξει τις υψηλότατες θερμοκρασίες του υγραερίου. Έτσι όμως το κόστος είναι απαγορευτικό! Γι αυτό δεν μιλάνε τα λαμόγια! Όταν θα πάρει χαμπάρι ο κόσμος, θα είναι αργά. Εγώ τα λέω αυτά γιατί είμαι παθών και δεν θέλω να την πατήσουν κι άλλοι και τα λαμόγια να πίνουν εις υγείαν των κορόϊδων.
yanis66

Δημοσιευσεις: 13

Re: Προσοχή! Δεν είναι δοκιμασμένο σε νέας τεχνολογίας κινητ

Δημοσίευσηαπό astragjtg » Κυρ 10 Απρ, 2011 00:45

yanis66 έγραψε:Δηλαδή οι Ευρωπαίοι και οι Ιάπωνες που δε βάζουν υγραέριο στα νέας γενιάς αυτοκίνητα είναι ηλίθιοι; Κι εμείς οι Ελληναράδες με τους Βούλγαρους, οι ξύπνιοι;
Μεγάλη παγίδα! Θεωρώ οτι είναι εγκληματική ενέργεια από κυκλώματα με τη συμμετοχή του υπουργείου που μοιράζει άδειες σε κομπογιαννίτες ,απλά για να κινήσει λίγο την αγορά και να εισπράξει φόρους. Μπορεί μεν να γίνει μετατροπή αλλά πρέπει να γίνουν σοβαρές παρεμβάσεις στον κινητήρα για να μπορέσει να αντέξει τις υψηλότατες θερμοκρασίες του υγραερίου. Έτσι όμως το κόστος είναι απαγορευτικό! Γι αυτό δεν μιλάνε τα λαμόγια! Όταν θα πάρει χαμπάρι ο κόσμος, θα είναι αργά. Εγώ τα λέω αυτά γιατί είμαι παθών και δεν θέλω να την πατήσουν κι άλλοι και τα λαμόγια να πίνουν εις υγείαν των κορόϊδων.

Κανε μια εξηγηση. Τι εννοεις νεας γενιας αυτοκινητα ? Ποια ειναι αυτα, γιατι και οι ευρωπαιοι και οι Ιαπωνες βαζουν σε πολλα.

Και πες μας τι ακριβως εχεις παθει, ποια ειναι η εμπειρια σου ?
ASTRA G 1.6 ΜΕ ICOM JTG LPG KIT
Άβαταρ μέλους
astragjtg

Δημοσιευσεις: 1470

Δημοσίευσηαπό SteliosProCeed » Κυρ 10 Απρ, 2011 11:51

Μια χαρα ειναι δοκιμασμενο σε νεας τεχνολογιας αυτοκινητα...Οοοοολα τους εχουν μπλοκ αλουμινιου,Opel,Subaru στην ελλαδα και ολες οι υπολοιπες στην ευρωπη!
Ολες οι αυτοκινητοβιομηχανιες με πιο κοντινο παραδειγμα την subaru,τοποθετουν lpg ΧΩΡΙΣ καμια μετατροπη στα ενδοτερα του μοτερ....Μπορεις να πας πχ το forester που πηρες χθες και να βαλεις Lpg με την ισχυουσα εγγυηση να τρεχει...
Μονο η opel αλλαζει βαλβιδες με πιο ενισχυμενες....Αλλα αυτο μαλλον το γνωριζες οπως ολοι μας...Οτι βαλβιδες θα χρειαστεις(το διαστημα ποικιλει απο 80 εως 200.000Km)...Αλλα μαλλον εισαι πολυ ατυχος...εγω ευχομαι να βρεις ακρη και να τους τα παρεις διπλα...
Προσωπικα δεν εχω αγχος..ξερω οτι το μοτερ μου θα χρειαστει ενα ρεκτιφιε καποια στιγμη αλλα οχι πριν τις 80.000 με υγραεριο....Και απο την στιγμη που κερδιζω 1500€ τον χρονο,thats fine by me.......
Kia ProCee'd 1400cc + Stargas LPG
Άβαταρ μέλους
SteliosProCeed

Δημοσιευσεις: 135

Δημοσίευσηαπό fotisly » Πέμ 19 Μάιος, 2011 14:48

δλδ υπαρχει θεμα με τις βαλβιδες σε πολλα μετα απο καποια χλμ!!
οταν λες η οπελ αλλαζει βαλβιδες,βαζει μονο βαλβιδες αλλες?εδρες και οδηγους?
στα νεα οπελ που βγαινουνε να καινε και υγραεριο απο την μανα τους εχουν αλλες σιγουρα αλλα διαβασα σε ενα γερμανικο σαιτ οτι και καποια απο αυτα παρουσιασαν προβλημα!!
icom jtg υγρου ψεκασμου,πλεον lovato σε αστρα h 1.8 140 hp
prins silverline2 skoda fabia 1.4 101 hp
fotisly

Δημοσιευσεις: 394

Επιστροφή στο Αντιμετωπίζετε πρόβλημα;

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 49 επισκέπτες