ssnick έγραψε:Καλησπερα παιδια!
Παρατηρησα κι εγω πως μετα την εγκατασταση υγραεριου ειχε αδειασει εντελως το δοχειο του ψυκτικου....δηλαδη ουτε σταγονα δεν ειχε μεσα, ενω πριν την μετατροπη ηταν μια χαρα. Προσθεσα ψυκτικο και ειδα πως μετα απο μια μερα ειχε κατεβει η σταθμη λιγο απο την γραμμη του full που του ειχα βαλει. Παιζει να μου εχουν κανει τιποτα στην μετατροπη υγραεριου και να εχω καμια διαρροη η ειναι σε ολους το φαινομενο να καιει ψυκτικο το αυτοκινητο μετα απο μετατροπη υγραεριου??
Είναι οι γνωστές τσαπατσουλιές των συνεργείων, κόβουν τις σωληνώσεις του κυκλώματος ψύξης, κάνουν τις πατέντες τους εκεί, μετά όμως για να βάλουν νερό στο κύκλωμα, αυτό δεν τους το είπανε στα σεμινάρια, και βέβαια δεν μπορούν να το σκεφτούν μόνοι τους (μην έχουμε και υπερβολικές απαιτήσεις).
Όταν γίνεται αυτή η δουλειά, μέσα στο κύκλωμα ψύξης μπαίνει αέρας από το σημείο που έκοψαν, μετά τη χρήση του αυτοκινήτου, ο αέρας σιγά σιγά φεύγει και άρα η στάθμη θα πέσει λίγο ακόμα και αν έχουμε συμπληρώσει νερό κανονικά, πρέπει να ελέγξουμε και πάλι για μερικές μέρες μέχρι να σταθεροποιηθεί η στάθμη (όταν θα έχει φύγει όλος ο αέρας που μπήκε στο κύκλωμα).