Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

Fiat bravo 150 ps (το ιδιο προβλημα για δυο χρονια)

Προβλήματα στην εκκίνηση; Διακοπές κατά τη λειτουργία; Σας γυρίζει σε βενζίνη; Safe Mode; Λαμπάκι μηχανής – κωδικοί βλάβης;

Fiat bravo 150 ps (το ιδιο προβλημα για δυο χρονια)

Δημοσίευσηαπό Giannisnexus » Τετ 23 Ιούλ, 2014 16:52

Το εχω ποσταρει και στην ενοτητα για τα φιατ.Αν θελουν οι moderators ας το διαγραψουν απο εκει.

Το αυτοκινητο του θεματος. Τοποθετηση συστηματος υγραεριου τον Ιουλιο του 2012.Απο την επομενη μερα παρπαρισματα στην εκκινηση και δυσκολια να παρει μπροστα (με τη 3η ή 4η προσπαθεια). Παω το προγραμματιζουν σταματανε τα παρπαρισματα κανει κοψιματα στα ψηλα.Ξαναπαω για προγραμματισμο,δεν κανουν τιποτα, ξαναπαω για προγραμματισμο, παλι δεν κανουν κατι και παιρνω αποφαση οτι δεν ειναι το υγραεριο για να πηγαινω ψηλα αλλα για να κανω οικονομια.Μετα απο λιγο καιρο (μολις ο καιρος εγινε χειμωνιατικος) παλι παρπαρισματα.Ξαναπαω για προγραμματισμο αλλα τα παρπαρισματα συνεχιζουν. Αλλαζω προγραμματιστη ο οποιος και το φτιαχνει αλλα μολις αλλαζει ο καιρος προς το καλοκαιρι παλι παρπαρισματα.Ξανα προγραμματισμος.Μετα απο λιγο καιρο................παλι παρπαρισμα (ξερω δεν το περιμενατε....... :lol: ).

Υποχη οτι εχω το brc plug and drive.

Εν τελει μετα απο δυο χρονια εχω βαρεθει να πηγαινω καθε φορα που αλλαζει ο καιρος για προγραμματισμο και να μην βγαινει ακρη.Το χειροτερο απο ολα ειναι οτι πηγα παλι για προγραμματισμο πριν απο δυο εβδομαδες αλλα παλι τα ιδια.

Θελω λοιπον να ρωτησω αν υπαρχει κανενας αλλος που να εχει αντιμετωπισει κατι παρομοιο μηπως και μπορει να με βοηθησει.

Για ερωτησεις-διευκρινησεις εδω ειμαστε.
Giannisnexus

Δημοσιευσεις: 4

Re: fiat bravo 150 ps (το ιδιο προβλημα για δυο χρονια)

Δημοσίευσηαπό papoys » Τετ 23 Ιούλ, 2014 17:35

Γιάννη πρέπει νάχης πετύχει εγκαταστάτη σαίνι ο οποίος ή σούχει κακή κακή εγκατάσταση (σε αυτή την περίπτωση
θάσαι άτυχος γιατί δύσκολα θα βρεις λύση) ή έχει μαύρα μεσάνυχτα από ρυθμίσεις (αυτό μπορεί να το λύσης με μικρό
κόστος) πηγαίνοντας σε ένα πραγματικό εγκαταστάτη.

Δυστυχώς περιπτώσεις σαν τη δική σου είναι που αποθαρρύνουν πολούς για μετατροπή.
opel vectra 1,6 με emmegas (πριν zanardi) 219.000 χιλ. με lpg και 347.000 στο κοντέρ
Άβαταρ μέλους
papoys

Δημοσιευσεις: 1960

Re: fiat bravo 150 ps (το ιδιο προβλημα για δυο χρονια)

Δημοσίευσηαπό Giannisnexus » Τετ 23 Ιούλ, 2014 17:53

papoys έγραψε:Γιάννη πρέπει νάχης πετύχει εγκαταστάτη σαίνι ο οποίος ή σούχει κακή κακή εγκατάσταση (σε αυτή την περίπτωση
θάσαι άτυχος γιατί δύσκολα θα βρεις λύση) ή έχει μαύρα μεσάνυχτα από ρυθμίσεις (αυτό μπορεί να το λύσης με μικρό
κόστος) πηγαίνοντας σε ένα πραγματικό εγκαταστάτη.

Δυστυχώς περιπτώσεις σαν τη δική σου είναι που αποθαρρύνουν πολούς για μετατροπή.

Την εγκατασταση την εχουν ελεγξει αλλοι δυο και μου ειπαν οτι ειναι ενταξει. Το θεμα ειναι οτι αλλαξα εγκαταστατη και παλι τα ιδια. Εχω αρχισει να πιστευω οτι μαλλον καποιος αισθητηρας του αυτοκινητου δεν ''αισθανεται καλα'' .... :D
Giannisnexus

Re: Fiat bravo 150 ps (το ιδιο προβλημα για δυο χρονια)

Δημοσίευσηαπό unstoppablegr » Τετ 23 Ιούλ, 2014 19:49

Κοιτα προτου κανεις οτιδηποτε πηγαινε σε συνεργειο της fiat να το δουνε. Γιατι καιγω εχω ενα παρομοιο προβλημα με το citroen μου που εμφανιστηκε τωρα και τελικα βρεθηκε οτι οι αισθητηρες λ διαβαζανε οτι νανε. Δηλαδη απο 0,75 - 0,80 που πρεπει να διαβαζει μου εβγαζε 0,20 - 0,30Volt.... καταληξαμε οτι θελει αλλαγη αισθητηρας map και επειδη συνεχησε το ιδιο προβλημα οταν ειναι κρυος ο κινητηρηρας αλλαξαμε και βαλβιδα ψυχρης.... τωρα βλεπομεν ! επομενο σταδιο αναβαθμιση εγκεφαλου βενζινης...! αλλα τουλαχιστον οι αισθητηρες λ διαβαζουν σωστα τωρα ! βεβαια αυτα ειναι προβληματα που βγαζουν κυριως γαλλικα αποτι μου ειπαν αλλα για τσεκαρε τα κιεσυ αν θες.
Citroen C3 1400cc - Σύστημα Landirenzo EVO χωρίς λαδιέρα - 6000 χιλιομετρα
Άβαταρ μέλους
unstoppablegr

Δημοσιευσεις: 193

Δημοσίευσηαπό Giannisnexus » Πέμ 24 Ιούλ, 2014 08:18

unstoppablegr έγραψε:Κοιτα προτου κανεις οτιδηποτε πηγαινε σε συνεργειο της fiat να το δουνε. Γιατι καιγω εχω ενα παρομοιο προβλημα με το citroen μου που εμφανιστηκε τωρα και τελικα βρεθηκε οτι οι αισθητηρες λ διαβαζανε οτι νανε. Δηλαδη απο 0,75 - 0,80 που πρεπει να διαβαζει μου εβγαζε 0,20 - 0,30Volt.... καταληξαμε οτι θελει αλλαγη αισθητηρας map και επειδη συνεχησε το ιδιο προβλημα οταν ειναι κρυος ο κινητηρηρας αλλαξαμε και βαλβιδα ψυχρης.... τωρα βλεπομεν ! επομενο σταδιο αναβαθμιση εγκεφαλου βενζινης...! αλλα τουλαχιστον οι αισθητηρες λ διαβαζουν σωστα τωρα ! βεβαια αυτα ειναι προβληματα που βγαζουν κυριως γαλλικα αποτι μου ειπαν αλλα για τσεκαρε τα κιεσυ αν θες.

Το εχω σκεφτει αυτο που λες αλλα εχω ενα θεμα με τις αντιπροσωπειες γιατι οσες φορες πηγα (οχι μονο για το υγραεριο) δεν εβγαλα ακρη.Εχω κανονισει τη Τριτη να παω στο συνεργειο που κανω σερβις και τους εμπιστευομαι να το πριζοσουμε μπας και βρουμε κατι αλλιως θα παω παλι για επαναπρογραμματισμο.
Giannisnexus

Δημοσίευσηαπό rogerius » Πέμ 24 Ιούλ, 2014 09:09

an eisai Athina, zhta thn gnomh to LPGas. Avtos kai sthn venzina mporei na sto ftiaksei (an xreiazete), kai to BRC.
rogerius

Δημοσιευσεις: 274

Δημοσίευσηαπό Giannisnexus » Κυρ 03 Αύγ, 2014 12:56

rogerius έγραψε:an eisai Athina, zhta thn gnomh to LPGas. Avtos kai sthn venzina mporei na sto ftiaksei (an xreiazete), kai to BRC.

Που ακριβως στην Αθηνα ειναι αυτος;
Giannisnexus

Δημοσίευσηαπό unstoppablegr » Κυρ 03 Αύγ, 2014 16:02

Citroen C3 1400cc - Σύστημα Landirenzo EVO χωρίς λαδιέρα - 6000 χιλιομετρα
Άβαταρ μέλους
unstoppablegr

Δημοσιευσεις: 193

Επιστροφή στο Αντιμετωπίζετε πρόβλημα;

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 75 επισκέπτες