Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

Αναβοσβηνουν τα λαμπακια σε brc

Προβλήματα στην εκκίνηση; Διακοπές κατά τη λειτουργία; Σας γυρίζει σε βενζίνη; Safe Mode; Λαμπάκι μηχανής – κωδικοί βλάβης;

Αναβοσβηνουν τα λαμπακια σε brc

Δημοσίευσηαπό trelogolfakias » Παρ 15 Αύγ, 2014 23:43

καλησπερα.το πρωι μολις παει να γυρισει στο αεριο μου αναβοσβηνουν τα λαμπακια.ενω μπαινει στο αεριο δηλαδη ολα τα λαμπακια ειναι πρασινα σε κλασμα του δευτερολεπτου αναβοσβηνουν τα πρασινα λαμπακια του αεριου κ το λαμπακι της βενζινης(το κοκκινο δηλαδη).τωρα το απογευμα μου το εκανε και μολις εβγαλα νεκρο σε φαναρι.ξερει κανεις για ποιο λογο μου το κανει αυτο ετσι ξαφνικα ?να πω οτι την πρωτη φορα πριν 3 μερες μου το εκανε ενα πρωι που ηταν στη ρεζερβα το αεριο και σημερα ενω ηταν και φουλαρισμενο και μισο.
trelogolfakias

Δημοσιευσεις: 82

Re: αναβοσβηνουν τα λαμπακια σε brc

Δημοσίευσηαπό unstoppablegr » Σάβ 16 Αύγ, 2014 00:09

σε ενα γνωστο μου που του ειχε τυχει αν θυμαμαι καλα του αναβοσβηναν επειδη σημαινε οτι ειχε καθυστερησει να κανει το σερβις ! Μετα απο καποια χιλιομετρα η ωρες λειτουργιας με υγραεριο. Μπορει και να ειναι εντελος λαθος βεβαια αυτο που σου λεω αλλα μπορει !
Citroen C3 1400cc - Σύστημα Landirenzo EVO χωρίς λαδιέρα - 6000 χιλιομετρα
Άβαταρ μέλους
unstoppablegr

Δημοσιευσεις: 193

Δημοσίευσηαπό splitapsou » Σάβ 16 Αύγ, 2014 09:20

Στο κάνει μόνο όταν είναι γεμάτο; Αν ναι δεν είναι τίποτα απλή ρύθμιση θέλει με γεμάτη δεξαμενή στον εγκαταστάτη.
splitapsou

Δημοσιευσεις: 194

Δημοσίευσηαπό trelogolfakias » Σάβ 16 Αύγ, 2014 14:33

splitapsou έγραψε:Στο κάνει μόνο όταν είναι γεμάτο; Αν ναι δεν είναι τίποτα απλή ρύθμιση θέλει με γεμάτη δεξαμενή στον εγκαταστάτη.

οχι μου το εκανε κ αδειο και γεματο κ μισο που ειναι τωρα.σημερα αναβοσβηνουν τα λαμπακια κ ειναι ολα πρασινα μολις σταματησα κ εβγαλα νεκρο.
trelogolfakias

Δημοσιευσεις: 82

Δημοσίευσηαπό splitapsou » Σάβ 16 Αύγ, 2014 21:03

Κάποια ρύθμιση είναι θα στο λύσει εύκολα ο εγκαταστάτης
splitapsou

Δημοσιευσεις: 194

Επιστροφή στο Αντιμετωπίζετε πρόβλημα;

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 75 επισκέπτες