Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

Μυρίζει στην Καμπίνα

Προβλήματα στην εκκίνηση; Διακοπές κατά τη λειτουργία; Σας γυρίζει σε βενζίνη; Safe Mode; Λαμπάκι μηχανής – κωδικοί βλάβης;

Μυρίζει στην Καμπίνα

Δημοσίευσηαπό adakt » Πέμ 09 Ιουν, 2011 08:58

Γεια σας Παίδες έβαλα και εγώ υγραέριο Εδω στην Δράμα.Συστημα της BRC.Οταν παρκάρω το αμάξι σπίτι την επόμενη μέρα μυρίζει η καμπίνα.Πριν το πάρω ο Μάστορας το έλεγξε με μετρητή και δεν είχε διαρροή τι μπορεί να είναι.
Μου κάνει και κάτι ρεταρίσματα ανεβοκατεβάσματα στροφών αλλά αυτά τα έιχα και με βενζίνη μόνο που στο αέριο είναι λίγο πιο έντονα απο οικονμία δεν το συζυτάω εδω στην Δράμα 0,76λεπτά/λίτρο.

Αν ξέρει κάποιος ας βοηθήσει τα μπουζι πρέπει να αλλαχτούν υπάρχουν ειδικα για υγραέριο; το δικό κανονινικα φοράει 3 άκιδα μπουζί.

Ευχαριστώ
adakt

Δημοσιευσεις: 10

Re: Μυρίζει στην Καμπίνα

Δημοσίευσηαπό dim63 » Πέμ 09 Ιουν, 2011 09:26

adakt έγραψε:Γεια σας Παίδες έβαλα και εγώ υγραέριο Εδω στην Δράμα.Συστημα της BRC.Οταν παρκάρω το αμάξι σπίτι την επόμενη μέρα μυρίζει η καμπίνα.Πριν το πάρω ο Μάστορας το έλεγξε με μετρητή και δεν είχε διαρροή τι μπορεί να είναι.
Μου κάνει και κάτι ρεταρίσματα ανεβοκατεβάσματα στροφών αλλά αυτά τα έιχα και με βενζίνη μόνο που στο αέριο είναι λίγο πιο έντονα απο οικονμία δεν το συζυτάω εδω στην Δράμα 0,76λεπτά/λίτρο.

Αν ξέρει κάποιος ας βοηθήσει τα μπουζι πρέπει να αλλαχτούν υπάρχουν ειδικα για υγραέριο; το δικό κανονινικα φοράει 3 άκιδα μπουζί.

Ευχαριστώ

να πας να το ξανα δει πιο προσεκτικα
ΚΑΙ ΜΗΝ ΚΑΠΝΙΣΕΙΣ
ΑΜΕΣΩΣ
Mazda tribute 2.3 bigas-geartech αεριου χωρις λαδια-ξυδια
dim63

Δημοσιευσεις: 279

Δημοσίευσηαπό GREGORI » Πέμ 09 Ιουν, 2011 16:14

adakt έγραψε:Γεια σας Παίδες έβαλα και εγώ υγραέριο Εδω στην Δράμα.Συστημα της BRC.Οταν παρκάρω το αμάξι σπίτι την επόμενη μέρα μυρίζει η καμπίνα.Πριν το πάρω ο Μάστορας το έλεγξε με μετρητή και δεν είχε διαρροή τι μπορεί να είναι.

Ευχαριστώ

Καποια μικρη ατελης στεγανωση δειχνει να ειναι γιατι το αντιλαμβανεσαι λες την επομενη μερα, ο μαστορας το ελενξε μεν αλλα στην αρχη .
Μετα απο την χρηση και τους κραδασμους του αυτοκινητου μπορει να σε προεκυψε αυτο, ας το ξαναδει οπωσδηποτε.
Jetta 1.6 mpi Ζavoli άνευ λαδιέρας - 55000 ++χλμ -1200 hour LPG/215 hour βενζινη/
GREGORI

Δημοσιευσεις: 263

Δημοσίευσηαπό adakt » Πέμ 09 Ιουν, 2011 19:55

Τελικά δεν ήταν τίποτα σοβαρό ήταν η βαλβίδα στην ρεζέρβα την έσφιξε πιο πολύ και όλα εντάξει.Και όταν έιχα φύγει απο εκεί το είχε ελεγξει με ενα μηχανακι ανίχνευσης τι να πω όλα καλα τωρα super.Ανυπομονό για βόλτες στην Θάλασσα.Ευχαριστώ παιδιά να είστε καλά..... :)
adakt

Δημοσιευσεις: 10

Επιστροφή στο Αντιμετωπίζετε πρόβλημα;

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 54 επισκέπτες