ximikos00 έγραψε:Alxnks έγραψε:Συμφωνα με σενα, που απο οτι φαινεται εισαι υπερ του να καταργηθει, ειναι στην κρίση του εκαστοτε ιδιοκτήτη το να αφαιρέσει κάτι που είναι για την ασφάλεια υγείας ολων;
Περα απο το οτι αυτο που λες είναι παράνομο, αρα οχι στην κριση του κάθε ιδιοκτητη, με βαριές μάλιστα κυρώσεις, λυπάμαι που έχουμε το ίδιο δικαίωμα ψήφου...αυτό μονο έχω να πω.
Kαλά χαλάρωσε λίγο...εβαλες και το δικαιωμα ψήφου μεσα...Ολοι μαγκες πισω απο το πληκτρολόγιο....
Πριν 1 μηνα ορκίστηκα διδάκτορας με διατριβή στα αντικαρκινικά φάρμακα....Αν δεν εχω διαβασει εγω για τον καρκίνο...
Δεν ειπα οτι είμαι υπέρ η κατά...Ειπα οτι ειναι στην κρίση του καθενός...και οτι αυτοί που το βγάλανε περνανε κτέο κανονικα και δεν εχουν καυσαέρια...αυτο και τπτ άλλο...
Ψόφιοι είστε για να αρπαχτείτε όλοι....
Ψαχτείτε λίγο με τα σκ@τα που τρώτε.....Αυτα που αναπνέτε.....Το κάπνισμα που ειναι ο Νο1 παραγοντας βλάβης....
Δε σε είδα να διαμαρτύρεσε για τον αντικαπνιστικο που δεν εχει εφαρμοσθεί και το παιδί σου εισπνέει τον καπνό του διπλανου....το dpf σε μάρανε....
Είμαστε εδώ για να παραθέσουμε τα πτυχία μας (3 έχω στη μοριακή βιολογια, αλλά όπως είπα δεν είμαι εδώ για να τα αντιπαραβαλλω με κανενός), ή σχολιαζουμε την (προσπαθώ να βρω πως το πω οσο πιο ευγενικα μπορω) κουταμαρα που είπες;
Στην οποία μαλιστα επιμενεις, λεγοντας οτι είναι στην κρίση του κάθε ιδιοκτήτη. ΑΥΤΟΝ τον νομο δηλαδή δηλαδή, όπως και τις συνέπειες του, τον γνωρίζεις; προτεινεις κάτι παράνομο (θα αποζημιώσεις εσύ τον εκάστοτε ιδιοκτήτη άραγε?); θέλεις επιλεκτική εφαρμογή νόμων καθ'οπως σε συμφέρει (συνηθες ελληνικό γνώρισμα!); δεν μας λες τι τελικά θες.
Επισης, λαθος ανθρωπο βρηκες να πεις οτι δεν διαμαρτυρεται για τη μη εφαρμογη του αντικαπνιστικου νομου, ανθρωπο που εχει στο speed dial το σχετικο τηλεφωνο καταγγελιων.
hlias έγραψε:ximikos00 έγραψε:Alxnks έγραψε:Συμφωνα με σενα, που απο οτι φαινεται εισαι υπερ του να καταργηθει, ειναι στην κρίση του εκαστοτε ιδιοκτήτη το να αφαιρέσει κάτι που είναι για την ασφάλεια υγείας ολων;
Περα απο το οτι αυτο που λες είναι παράνομο, αρα οχι στην κριση του κάθε ιδιοκτητη, με βαριές μάλιστα κυρώσεις, λυπάμαι που έχουμε το ίδιο δικαίωμα ψήφου...αυτό μονο έχω να πω.
Kαλά χαλάρωσε λίγο...εβαλες και το δικαιωμα ψήφου μεσα...Ολοι μαγκες πισω απο το πληκτρολόγιο....
Πριν 1 μηνα ορκίστηκα διδάκτορας με διατριβή στα αντικαρκινικά φάρμακα....Αν δεν εχω διαβασει εγω για τον καρκίνο...
Δεν ειπα οτι είμαι υπέρ η κατά...Ειπα οτι ειναι στην κρίση του καθενός...και οτι αυτοί που το βγάλανε περνανε κτέο κανονικα και δεν εχουν καυσαέρια...αυτο και τπτ άλλο...
Ψόφιοι είστε για να αρπαχτείτε όλοι....
Ψαχτείτε λίγο με τα σκ@τα που τρώτε.....Αυτα που αναπνέτε.....Το κάπνισμα που ειναι ο Νο1 παραγοντας βλάβης....
Δε σε είδα να διαμαρτύρεσε για τον αντικαπνιστικο που δεν εχει εφαρμοσθεί και το παιδί σου εισπνέει τον καπνό του διπλανου....το dpf σε μάρανε....
δεν αφαιρει καυσαερια αλλα μικροσωματιδια το dpf, για τα υπολοιπα δεν αξιζει να μπω στο κοπο σχολιασμου.
Δεν ζητήθηκε σχολιασμός πέρα απο τα τεχνικά.
Μπορείς να μας πεις κι εσύ ομως αν προτείνεις στους πελάτες σου την παράνομη αφαίρεση του dpf κι αν ναι..αν θα τους αποζημιωσεις σε περιπτωση κυρώσεων.
Στο τι προκαλούν τα μικροσωματιδια δεν μπαίνω στον κοπο για σχολιασμό καθώς είναι εξω απο το πεδίο δράσης σου.
ximikos00 έγραψε:hlias έγραψε:
δεν αφαιρει καυσαερια αλλα μικροσωματιδια το dpf, για τα υπολοιπα δεν αξιζει να μπω στο κοπο σχολιασμου.
Ναι Ηλία...Μικροσωματίδια....Αυτά που μας πνίξανε απο τα τζάκια τα τελευταία χρόνια....
Αρα αν αύριο το πρωι ερθει κάποιος και βάλει την καπνοδόχο του τζακιού του να ρίχνει στο υπνοδωμάτιο σου...δεν τρέχει τίποτα ε; αν θες μοιράσου τη διεύθυνση σου να βρεθεί ένας καλός χριστιανός (ή whatever) να το κανει.
Κοινώς...αν κάτι, επιβλαβές και παλι παρανομο, ηδη υφισταται..σιγά μην το ελαττωσουμε, ας το κάνουμε ακόμα χειροτερο (επισης συνηθες ελληνικό γνώρισμα!)
Ήθελα να ήξερα...σε κάνα σοβαρό κράτος θα τα λεγατε αυτά ή μονο εδώ που μπορείτε;!
Τέλος όμως το off topic απο μένα. Κάντε οτι μπορείτε εδώ που σας παιρνει, μετα όμως μην παραπονιεστε για το οτι δεν έχει γιατρειά ο τόπος, η γιατρειά έρχεται απο ολους μας μαζι αλλα και τον καθένα μας ξεχωριστά. Και ναι, με τον καθένα παρτακια, λυπάμαι γι αυτον τον τόπο που έχουμε το ίδιο δικαίωμα ψήφου, γιατί δεν θα παει ποτε μπροστά.