Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

Πρόβλημα εκκίνησης το πρωί ή μετά από ώρες

Προβλήματα στην εκκίνηση; Διακοπές κατά τη λειτουργία; Σας γυρίζει σε βενζίνη; Safe Mode; Λαμπάκι μηχανής – κωδικοί βλάβης;

Πρόβλημα εκκίνησης το πρωί ή μετά από ώρες

Δημοσίευσηαπό Georgis » Παρ 08 Ιούλ, 2016 10:06

Καλησπέρα σας, εδώ και κάποιο διάστημα αντιμετωπίζω πρόβλημα με την εκκίνηση το πρωί ή μετά από κάποιες ώρες και δεν παίρνει μπροστά με την πρώτη. Αυτό που έχω παρατηρήσει είναι οτι αν το κινήσω την προηγούμενη ημέρα μόνο με βενζίνη, το επόμενο πρωί δεν έχω πρόβλημα. Το αυτοκίνητο είναι ένα Opel Corsa-D 1.2 2007 μοντέλο και το έχω υγραέριο εδώ και ένα χρόνο και φοράει σύστημα zavoli. Έχει γίνει έλεγχος συμπίεσης βαλβίδων πρόσφατα και όλα ήταν φυσιολογικά και έχει αλλαχτεί προληπτικά(εντός εγγύησης) μπεκ και πνεύμονας υγραερίου. Μήπως γνωρίζετε τι μπορεί να φταίει και που να το ψάξω?
Ευχαριστώ
Georgis

Δημοσιευσεις: 2

Re: Πρόβλημα εκκίνησης το πρωί ή μετά από ώρες

Δημοσίευσηαπό apagogeas » Παρ 08 Ιούλ, 2016 12:28

Η τα τριμς έχουν αρχίσει να μην είναι σωστά (το long trim που χρησιμοποιείται στην εκκίνηση) και θέλει ρύθμιση το υγραέριο να πατήσει στο χάρτη της βενζίνης ή έχεις ένα μπεκ του υγραερίου που κατουράει. Αν είχες θέμα και με τη βενζίνη, θα σου έλεγα να δεις και της πίεση της αντλίας βενζίνης.
Corsa D 1.4 07' NIGS πνεύμονας/Zanardi B4 OBD/tunap. 72K km/64m -> 0.0252€/km καθ. κέρδος
apagogeas

Δημοσιευσεις: 385

Re: Πρόβλημα εκκίνησης το πρωί ή μετά από ώρες

Δημοσίευσηαπό Georgis » Παρ 08 Ιούλ, 2016 12:33

Δεν νομίζω να ισχύει κάτι τέτοιο γιατί πέρασε καινούργιο σετ μπεκ και το έκανε ρύθμιση από την αρχή στον δρόμο και πάλι δεν διορθώθηκε το πρόβλημα. Επίσης έγινε και γενικό service αερίου μαζί.
Georgis

Δημοσιευσεις: 2

Επιστροφή στο Αντιμετωπίζετε πρόβλημα;

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Google [Bot] και 66 επισκέπτες