Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

Mercedes a150 προβλημα σε βαλβιδα και πιστονι...

Προβλήματα στην εκκίνηση; Διακοπές κατά τη λειτουργία; Σας γυρίζει σε βενζίνη; Safe Mode; Λαμπάκι μηχανής – κωδικοί βλάβης;

Re: mercedes a150 προβλημα σε βαλβιδα και πιστονι...

Δημοσίευσηαπό papoys » Παρ 07 Ιουν, 2013 14:10

crazysok έγραψε:Ευχαριστω το Ηλια Ασφαρογλου απο το forum για την αψογη εξυπηρετηση και βοηθεια!!!!
Να ειναι καλα το παλικαρι!!!!!!

Νάναι καλά τα μαστόρια του φόρουμ (τους άλλους να βρίζουμε :lol: ) για τις συμβουλές και τη βοήθειά τους γενικά.
Για να μην εκληφθεί σαν διαφήμιση σας λέω ότι κανέναν τους δεν γνωρίζω.Την εγκατάσταση έκανα σε άλλο συνεργείο.

Αν ήμουν μέλος του φόρουμ πριν την εγκατάσταση σε κάποιον από εδώ θα το έφτιαχνα,γιατί πιστεύω πως το ότι είναι
μέλη του φόρουμ είναι μία επι πλέον εγγύηση. :thumbup:
Δεν τους συμφέρει θάλεγα να μην κάνουν σωστή δουλειά και καλές τιμές γιατί μετά ο δυσαρεστημένος πελάτης θα
έρθει στο φόρουμ και θα τους δυσφημίσει.

Και επί πλέον άσχετα μαστόρια δεν έρχονται στο φόρουμ γιατί σαν άσχετα θα εκτεθούν. :lol: :lol: :lol:
Τελευταία επεξεργασία από papoys και Σάβ 08 Ιουν, 2013 15:07, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
opel vectra 1,6 με emmegas (πριν zanardi) 219.000 χιλ. με lpg και 347.000 στο κοντέρ
Άβαταρ μέλους
papoys

Δημοσιευσεις: 1960

Δημοσίευσηαπό chrisd » Παρ 07 Ιουν, 2013 19:46

Aφου βρηκες την λυση στο προβλημα σου,να χαρεις το αμαξι σου.
Ενα Μπραβο και απο εμενα στον Ηλια.Μπορει να <<πλακωνομαστε>> λιγο αλλα αναγνωριζω και τα καλα σε εναν ανθρωπο. :D :D :D
Corolla G6 1.8 153ps
Με σχεδον 150.000χλμ.Θελω να καψω βαλβιδες αλλα το ICOM δεν με αφηνει.......
chrisd

Δημοσιευσεις: 392

Δημοσίευσηαπό ktm456 » Παρ 02 Οκτ, 2015 08:49

crazysok έγραψε:Το προβλημα εγινε τελικα......μετα απο πολυ κοπο....και πολυ κοστος.....
Το θεμα ειναι οτι ο εδω εγκαταστατης μου ειπε να αλαξουμε μπεκιερα γιατι δεν ψεκαζε σωστα στον πρωτο κιλινδρο με τα γνωστα αποτελεσματα....
Πια να βαλω???να την αλλαξω τελικα??τωρα φοραω lovato.....

Καλημέρα φίλε,

αντιμετωπίζω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα, έβαλα αέριο( Lenovo) και έχω διανύσει ήδη 7000χλμ. μπορείς σε παρακαλώ να μου πεις πως το έλυσες?
ktm456

Δημοσιευσεις: 1

Δημοσίευσηαπό antonis132 » Παρ 02 Οκτ, 2015 16:33

το συγκεκριμενο απο οτι καταλαβαινω ανοιξε για επισκευη τον κινητηρα επειδη εχανε συμπιεση σε καποιο κυλινδρο
στο δικο σου ποια ειναι η διαγνωση του μηχανικου η του εγκαταστατη;
antonis132

Δημοσιευσεις: 479

Re: Mercedes a150 προβλημα σε βαλβιδα και πιστονι...

Δημοσίευσηαπό igu » Δευτ 04 Απρ, 2016 08:58

Καλημέρα και άπω εμένα, αντιμετωπίζω και εγώ το ίδιο πρόβλημα με τον crazysok με mercedes A150 το πρωί όταν είναι κρύο δουλεύει με 3 κυλίνδρους και αν το σβήσει και το ξαναβάλει εμπρός και το μαρσάρεις τότε αρχίζει κανονικά να δουλεύει ,στο καντραν ανάβει το λαμπάκι του κινητήρα ,έγινε έλεγχος απο τον εγκαταστατη του υγραερίου και δεν διαπίστωσε κάποια βλάβη ,το σύστημα υγραεριοκίνησης είναι RPINS έχει διανύσει 70000 χιλ και μέχρι τώρα δεν είχε το παραμικρό πρόβλημα ,θα παρακαλούσα για την βοήθεια σας και ειδικότερα τον crazysok πως έλυσε το πρόβλημα του.
igu

Δημοσίευσηαπό Qgas » Πέμ 14 Απρ, 2016 23:20

igu έγραψε:Καλημέρα και άπω εμένα, αντιμετωπίζω και εγώ το ίδιο πρόβλημα με τον crazysok με mercedes A150 το πρωί όταν είναι κρύο δουλεύει με 3 κυλίνδρους και αν το σβήσει και το ξαναβάλει εμπρός και το μαρσάρεις τότε αρχίζει κανονικά να δουλεύει ,στο καντραν ανάβει το λαμπάκι του κινητήρα ,έγινε έλεγχος απο τον εγκαταστατη του υγραερίου και δεν διαπίστωσε κάποια βλάβη ,το σύστημα υγραεριοκίνησης είναι RPINS έχει διανύσει 70000 χιλ και μέχρι τώρα δεν είχε το παραμικρό πρόβλημα ,θα παρακαλούσα για την βοήθεια σας και ειδικότερα τον crazysok πως έλυσε το πρόβλημα του.

Που το είδατε? Τη βλάβη βγάζει? Συστήμα λίπανσης έχει?
QGAS LPG CENTER ATHENS
http://www.qgas.gr
210 9420594
Αμφιθεας και Ορφέως 45 Παλαιό Φάληρο
Άβαταρ μέλους
Qgas
Εγκαταστάτης

Δημοσιευσεις: 2696

Δημοσίευσηαπό askordas » Κυρ 15 Ιούλ, 2018 10:41

Γεια σας
Λοιπ[ον , το ίδιο πρόβλημα μου έβγαλε και σε μένα με σταδιακή επιδείνωση απο 5 λεπτα στην αρχή έπειτα εγινε 10 και στο μελλον δεν ξέρωτι θα κάνει . Το πήγα σε 10 μαστορια και ο καθένας το δικό του τελικά το πήγα και στην μερσεντες και μου ήπαν ότι κάθισαν η έδρες και θέλουν αλλαγή βαλβίδες και καπάκι . το ότι όταν ζεσταίνεται δουλευει καλά οφείλεται στην συστολή - διαστολή του υλικού .
Συμπέρασμα ΌΧΙ υγραέριο σε Α150 γιατί αργα η γρήγορα θα το πληρώσετε ακριβά !!!
askordas

Δημοσίευσηαπό Qgas » Κυρ 15 Ιούλ, 2018 19:43

Όταν η επιλογή του συστήματος που τοποθετηται είναι μόνο το οικονομικό και η φτηνή τιμή του αυτά τα πράγματα συμβαίνουν ειδικά στο συγκεκριμένο μοτέρ δεν μπορεί κανείς να πείσει ότι δεν αντέχει το υγραέριο έχουμε ένα με 350 χιλιάδες χιλιόμετρα και αρκετά με πάνω από 200 χιλιάδες .. θέλει τρύπημα μέσα από την εισαγωγή μπεκ τύπου βενζίνης και λίπανση σωστή με ηλεκτρονικό σύστημα λίπανσης.

Συμβατότατα όλα τα Α150 Α170 Α200 Β150 κτλ
QGAS LPG CENTER ATHENS
http://www.qgas.gr
210 9420594
Αμφιθεας και Ορφέως 45 Παλαιό Φάληρο
Άβαταρ μέλους
Qgas
Εγκαταστάτης

Δημοσιευσεις: 2696

Προηγούμενη

Επιστροφή στο Αντιμετωπίζετε πρόβλημα;

Μελη σε συνδεση