labros έγραψε:gike έγραψε:Εχω την αίσθηση οτι τα hana δεν τα πάνε τόσο καλά με τους υπέρηχους.Τι θέλω να πω...το ένα μου μπέκ είχε πιάσει πίσσα από κακό υγραέριο.Δε δούλευε καθόλου με υγραέριο ο πρώτος κύλινδρος.Μόνο μετά από περίπου 30 συνεχόμενα χλμ προφανώς ξεκολλούσε από τη πίσσα και δούλευε άψογα.Μόλις κρύωνε πάλι τα ίδια.Βγήκε η μπεκιέρα και πήγε για καθαρισμό σε υπέρηχους. Από τότε γυρίζει κανονικά σε υγραέριο δε ρετάρει στο δρόμο αλλά με νεκρά στο ρελαντί και μέχρι περίπου τις 1500 σαλ έχει ένα μικρό τρέμουλο που πρίν δεν είχε.Βενζίνη δουλεύει μια χαρά.Σαν κάτι να έχει αποσυγχρονίσει στα μπέκ.Θέλω βέβαια να δοκιμάσω και ένα νέο πολλαπλασιαστή αλλά κρατάω μικρό καλάθι,μάλλον πάω για μπεκιέρα.
Άρα δεν έπρεπε να μου πει για καθαρισμό αλλά κατευθείαν για αντικατάσταση. Δηλαδή με τους υπέρηχους αντί να ξεβουλώσουν βούλωσαν περισσότερο; Γιατί αυτό φαίνεται να έγινε στα δικά μου.
Δε νομίζω να βούλωσαν περισσότερο γιατί τώρα το αμάξι στο δρόμο δουλεύει κανονικά δε ρετάρει,απλά νομίζω οτι μετά τον καθαρισμό σαν κάτι να έχει χάσει το συγχρονισμό του στα μπέκ.Ο χρόνος που ανοίγουν,τα πόσα ms μένουν ανοιχτά,το πόσο γρήγορα κλείνουν,δεν ξέρω τι άλλο,πάντως βουλωμένα δεν είναι τουλάχιστον τόσο ώστε να μη δουλεύει. Ισως να έχει αρχίσει ο πολλαπλασιαστής να δείχνει τα πρώτα του σημάδια κόπωσης,τι να πω,να έτυχε τέτοια σύμπτωση?