opelakias11 έγραψε:Υπάρχει τρόπος να δούμε αν η αντλία είναι καλή; Μου είχε πει και ο μάστορας οτι αν δεν γίνει θα πρέπει να δούμε την αντλία μετά, αλλά λέει δουλεύει καλά. Καταλαβαίνω οτι το κόστος της αντλίας θα είναι αξιόλογο και έχω γίνει αρκετά δύσπιστος γιατί αν είναι να αλλάξουμε όλο το αμάξι για να βρούμε το πρόβλημα τι να τον κάνω τον μάστορα; Εχω αλλάξει πάρα πολλά ως τώρα για τα οποία αμφιβάλω αν δημιουργουσαν πρόβλημα στο αμάξι. Κι γω ηλεκτρολόγος εγκαταστάσεων είμαι δε λέω κάνω δοκιμές κάποιες φορές αλλά αν δεν έχουν αποτελέσμα δεν χρεωνω τα υλικά στον πελάτη. Μιλάω εντελώς καλοπροαίρετα και σας ευχαριστώ για την βοήθεια σας απλα αγανακτησα να μπαινω βγαινω στα συνεργεία.
Εμένα προσωπικά πέρα από τη σύνδεση του πνεύμονα που πρέπει να είναι ανεξάρτητη να λειτουργεί και το καλοριφέρ χωρίς να δουλεύει υγραέριο μου φαίνεται για ρύθμιση του υγραεριού .
Στο έβγαλε στο δρόμο να το δείτε παρέα το χάρτη , γιατί γράφεις όταν το πατάς ανάβεις check.
Επίσης το ρώτησες για τη πολλαπλή και τη βαλβίδα ανακύκλωσης egr μήπως θέλει καθάρισμα;
Υπάρχει όργανο μέτρησης για τη πίεση αντλίας βενζίνης.
Επιμένω για τη ρύθμιση γιατι παιδεύτηκα στο δικό μου αμάξι , οτι εψαξα το βρήκα μόνος μου διαβάζοντας και μετά πήγα σε άλλον εγκαταστάτη
Έχεις δυνατότητα με ένα απλό obd να διαβάσεις τα Fuel trims τόσο στην βενζίνη όσο και στο υγραέριο ;