είσαι σίγουρος ότι δεν παίρνει από το πνεύμονα? αν θυμάμαι καλά ο μάστορας μου ξεβίδωσε μια βίδα και το τοποθέτησε.
πάντως από το πρόγραμμα που έχω σου δίνω μια εικόνα πως είναι

tgi έγραψε:Καλημέρα σας
Έχω έναν πνεύμονα NGIS και ο εγκαταστάτης μου έχει βάλει θερμοκρασία αλλαγής από την Βενζίνη στο Υγραέριο στους 42°C
Ομως καθυστερεί πολύ η αλλαγή από βενζίνη σε υγραέριο!!!
Κανει 7-10 λεπτά και περίπου 3 χιλιόμετρα
μπορώ να το χαμηλώσω?
Ποιό είναι το χαμηλότερο όριο?
Jpk1983 έγραψε:Καλό μεσημέρι έχω ένα kia picanto με σύστημα tartarini παλιό καμιά δεκαετία και παρατήρησα την τελευταία βδομάδα αργεί να γυρίσει σε αέριο συνέδεσα ένα διαγνωστικό elm327 obd και είδα ότι γυρνάει στους 85 βαθμούς κελσίου μετά από κανένα δεκάλεπτο δηλαδή.να κοιτάξω κάτι από μηχανολογικά;π.χ αισθητήρα θερμοκρασίας και θερμοστάτη;η να καθαρίσω το κύκλωμα ψύξης;η παίζει να τα έχει παίξει κάτι από το Κιτ;πριν κανένα χρόνο είχα αλλάξει βαλβίδα θερμοκρασία στο υγραέριο
Ο θερμοστάτης σου είναι εντάξει έχει ελεγχθεί ; Μήπως μένει ανοικτός ;Jpk1983 έγραψε:Καλό μεσημέρι έχω ένα kia picanto με σύστημα tartarini παλιό καμιά δεκαετία και παρατήρησα την τελευταία βδομάδα αργεί να γυρίσει σε αέριο συνέδεσα ένα διαγνωστικό elm327 obd και είδα ότι γυρνάει στους 85 βαθμούς κελσίου μετά από κανένα δεκάλεπτο δηλαδή.να κοιτάξω κάτι από μηχανολογικά;π.χ αισθητήρα θερμοκρασίας και θερμοστάτη;η να καθαρίσω το κύκλωμα ψύξης;η παίζει να τα έχει παίξει κάτι από το Κιτ;πριν κανένα χρόνο είχα αλλάξει βαλβίδα θερμοκρασία στο υγραέριο
Jpk1983 έγραψε:Ως δια μαγείας μέσα στο προηγούμενο σ/κ που είχε και ψυχρά άρχισε να λειτουργεί κανονικά το σύστημα και να γυρνάει στα φυσιολογικά λεπτά -θερμοκρασια.υπαρχει περίπτωση να είναι κάτι μηχανολογικό του αμαξιού;π.χ θερμοστάτης; έχε κανένας κάποια ιδεα-γνωμη;
Επιστροφή στο Αντιμετωπίζετε πρόβλημα;
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 58 επισκέπτες
|
|
|