Αλλο είναι όμως το πρόβλημα μου (άν και off topic) με την 44αρα έχω μηδαμινή απώλεια χώρου στο πορτ-μπαγκαζ αλλά περιορισμένη αυτονομία σκεφτομαι μάλιστα να την αλλάξω.Με την δική σου μπουκάλα ποσο χώρο έχασες; Μια 52αρα θέλει άλλους 4 πόντους σε ύψος και μάλιστα μου είπε οτι δεν υπάρχει άλλη που να μπαίνει στο σύστημα μου...
Φίλε xarlam καλησπέρα...
Πρέπει να παραδεχθώ πως δεν το έψαξα ειδικοτέρα για ρεζερβουάρ, αφού με ενδιέφερε ο συνδυασμός μεγάλης αυτονομίας με όσο το δυνατό μικρότερη παραχώρηση στο χώρο του πορτ μπαγκαζ. Δεν το μέτρησα κιόλας αλλά σκέψου πως το "βαθούλωμα" που έχει στο πορτ μπαγκάζ έχει πλέον χαθεί. Το ανοίγεις και είναι φλατ. Πάντως εκεί που φοβόμουν πως θα χαθεί αρκετός χώρος, αποδεικνύεται πως το Qashqai, έχει πολύ καλή εργονομία στο χώρο φόρτωσης. Παρόλο που το φορτώνω στο φουλ, αφού είμαστε οικογένεια με δυο πιτσιρικάκια, ακόμα και μετά την εγκατάσταση δεν έχω ζοριστεί με το φόρτωμα.
Στο site της υγραεριοκινησης είδα "τυπου ρεζερβας" από 50 εως 95 λιτρα πουθενα όμως 44 ή 52 είναι πιο παλιές και βγήκαν νεες;(το συστημα μου το έβαλα το Φεβρουάριο). Γραψε μου τις δικές σου εμπειριες σχετικά με τις δεξαμενες...
Αυτή των 95lt, μάλλον θα είναι αρκετά μεγάλη. Το ζήτημα είναι αν χωράει στο χώρο της ρεζέρβας. Η δικιά μου απ΄ ό,τι έχω δει, αφήνει πολύ λίγο χώρο εκεί. Ίσως μεγαλύτερη να μη χωραέι ή να μη μπορεί να "δεθεί".
Λες πως το έχεις από Φεβρουάριο. Εντυπώσεις; Η κατανάλωσή σου έχεις μετρήσει πόση είναι; Εμένα μου έκαιγε σταθερά 9,9lt/100Km και μόλις στα δυο τελευταία γεμίσματα έπεσε στα 9lt. Επίσης νομίζω πως αυξήθηκε ελάχιστα η ροπή. Τίποτε το σπουδαίο όμως.
astragjtg, μάλλον έχεις δίκιο, πρέπει να είναι θέμα φλοτέρ κι αφού όπως λες και λογικά έτσι θα είναι, είναι εύκολη η ρύθμισή του, τότε στην επόμενη συνάντησή μου με τον εγκαταστάτη, θα του ζητήσω να το ρυθμίσει.
Βασίλης

) Τα δυο τελευταια μπορεί να είναι και θεμα "μειγμάτων" γιατι δεν τα κάνει πάντα...(μου έχει τύχει στο ίδιο σημείο,ανηφορα στη Εγνατια την μια μέρα να πεταει και να περναω αυτοκίνητα με 160 και να μην κάνει το παραμικρό και την αμεσως επομενη να σκορταρει σαν να έχει... επιληψία) και κακα τα ψέματα πάει καλυτερα με την βενζινη αφου ο κινητηρας είναι φτιαγμένος για βενζινη. Λαμπακια,πεταγματα σε βενζινη δεν είχα ποτέ,στο κομπιουτερ που το έβαλα στο σερβις δεν έδειξε κανενα προβλημα.Γενικα είμαι ικανοποιημενος και δεν υπάρχει μεγαλύτερη ευχαρίστηση να λες στον Αλί γεμισε το να του δίνεις 30 Ευρώ και να σου δίνει ρεστα