Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

Προβλημα με την ενδειξη της δεξαμενής.

Προβλήματα στην εκκίνηση; Διακοπές κατά τη λειτουργία; Σας γυρίζει σε βενζίνη; Safe Mode; Λαμπάκι μηχανής – κωδικοί βλάβης;

Προβλημα με την ενδειξη της δεξαμενής.

Δημοσίευσηαπό anastos » Δευτ 08 Οκτ, 2012 11:01

Όταν τοποθετήθηκε το κιτ στο αυτοκίνητο, με το που άναβε το κόκκινο λαμπακι είχα 8 λίτρα LPG στη δεξαμενη. Πάντα μετρημένη με την ποσότητα που μου έβαζαν. Μετα απο μερικούς μήνες άρχισε να παιζει η υπολοιπομενη ποσότητα. Άλλοτε είχα 2 λίτρα και άλλοτε 8 τη στιγμή που άναβε το κόκκινο λαμπακι. Προχθές με το που άναψε το κόκκινο μετα απο 5 χλμ έμεινα απο Αεριο. Πράγματι ημουν άδειας καθώς πήρε την ακριβή ποσότητα που χωράει η δεξαμενη μου καθώς επίσης είχα κάνει και τα χλμ που πάντα μου βγάζει. Τι μπορει να φταίει και τι μπορει να γίνει, αν γνωρίζει κανεις;
anastos

Δημοσιευσεις: 43

Re: Προβλημα με την ενδειξη της δεξαμενής.

Δημοσίευσηαπό NikosS » Δευτ 10 Δεκ, 2012 09:44

1η Κίνηση-πάνε στον εγκαταστάτη σου.
Να αλλάξεις για αρχή τον μετρητή στάθμης υγραερίου στην δαξαμενή, χαλάει εύκολα, είναι πλαστικός, οπότε κάνε το 1ο βήμα.
Honda Civic 1.6cc , Kit-Versus
NikosS

Δημοσιευσεις: 80

Δημοσίευσηαπό labros » Δευτ 10 Δεκ, 2012 10:17

Και αφού αλλάξεις το μετρητή στάθμης (φλοτέρ) όταν γεμίζεις αέριο και ακούς το φλοτέρ να χτυπάει (σημαίνει ότι έχει γεμίσει στο 80%) θα ζητάς από το βενζινά να σταματάει το γέμισμα ή θα το σταματάς και μόνος σου. Το "άστο θα σταματήσει μόνο του" που λένε οδηγεί σε υπερπλήρωση, φαινόμενα του τύπου "μου έβαλε 52 λίτρα σε δεξαμενή 50 λίτρων" και σε ζημιές σαν τη δικιά σου.
chevrolet cruze 1.6 του 2010
BRC seq 32 με obd
4000 LPG
135000 σύνολο
labros

Δημοσιευσεις: 827

Δημοσίευσηαπό temeteron1987 » Τρί 18 Δεκ, 2012 00:37

NikosS έγραψε:1η Κίνηση-πάνε στον εγκαταστάτη σου.
Να αλλάξεις για αρχή τον μετρητή στάθμης υγραερίου στην δαξαμενή, χαλάει εύκολα, είναι πλαστικός, οπότε κάνε το 1ο βήμα.

εμένα ήταν απ την αρχή χαλασμένο :P ελαττωματικό!
Άβαταρ μέλους
temeteron1987

Δημοσιευσεις: 46

Επιστροφή στο Αντιμετωπίζετε πρόβλημα;

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Google [Bot] και 67 επισκέπτες