Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

VW PASSAT FSI 2000CC BRC - ρελαντί, λάμδα

Προβλήματα στην εκκίνηση; Διακοπές κατά τη λειτουργία; Σας γυρίζει σε βενζίνη; Safe Mode; Λαμπάκι μηχανής – κωδικοί βλάβης;

VW PASSAT FSI 2000CC BRC - ρελαντί, λάμδα

Δημοσίευσηαπό THEODOROSP » Κυρ 02 Δεκ, 2012 19:59

Εχω ενα passat 2000 κυβ fsi εχω βαλει συστημα αεριου BRC και εχω κανει περιπου 30000 χλμ.Ειναι τοπωθετημενο στη θεσσαλονικη απο ειδικο συνεργειο της brc.Η καταναλωση αεριου ειναι περιπου 12 λιτρα τα 100 χλμ και 2 λιτρα βενζινη τα 100 χλμ .Αν τα μετατρεψουμε τωρα ολα αυτα σε ευρω ειναι,12 επι 1 ευρ το αεριο και 3 ευρ η βενζινη συνολο 15 ευρ τα 100 χλμ.Αν τωρα καψω μονο βενζινη ειναι 10 λιτ τα 100 χλμ δηλαδη 16 ευρ περιπου.Αρα δεν υπαρχει οικονομια πιστευω.Βαλε την συντηρησει και το κοστος πιστοποιητικου καθως και τα ενισχυτικα που βαζοντε στο τεποζιτοστο αεριο καταλαβαινουμε οτι μηδενιζετε η οικονομια.Σοβαρα προβληματα με την BRC δεν ειχα εκτος,του οτι στο ρελαντι τρεμει το αυτοκινητο ενω αν το γυρισω βενζινα δουλευει στρωτα,και το οτι αναβει ανα διαστηματα ο αισθητηρας λαμδα.Φυσικα εχει και αλλο θορυβο ο κινητηρας,στο αεριο ,πιο αγριο.Το service φυσικα δεν μπορει να κανει τιποτα και απο οτι καταλαβα πρεπει να μαθω να το δουλευω ετσι.Ασε που μαλον ειμαι τυχερος που δεν εχω σοβαροτερα προβληματα.ΑΝ ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ ΤΕΤΟΙΟ ΣΥΣΤΗΜΑ Η ΚΑΠΟΙΟ ΑΛΛΟ ΣΕ fsi ασ μου απαντησει.
THEODOROSP

Δημοσιευσεις: 5

Re: VW PASSAT FSI 2000CC BRC - ρελαντί, λάμδα

Δημοσίευσηαπό Qgas » Κυρ 02 Δεκ, 2012 21:09

Δεν υπάρχουν τέτοια θέματα με τα αερίου άμεσου ψεκασμού γενικά ούτε τα νούμερα που περιγράφεις και μπορείς να δεις σε άλλη ενότητα καταναλωσεις κτλ ,
τώρα μάλλον έχεις κακή τοποθέτηση και κακή ρύθμιση ή πίεση πνεύμονα για να μην δουλεύει σωστά εδω ειναι ο Χρήστος να βοηθήσει με τα BRC άμεσου ψεκασμού !!
QGAS LPG CENTER ATHENS
http://www.qgas.gr
210 9420594
Αμφιθεας και Ορφέως 45 Παλαιό Φάληρο
Άβαταρ μέλους
Qgas
Εγκαταστάτης

Δημοσιευσεις: 2696

Δημοσίευσηαπό THEODOROSP » Κυρ 02 Δεκ, 2012 21:50

qgas έγραψε:Δεν υπάρχουν τέτοια θέματα με τα αερίου άμεσου ψεκασμού γενικά ούτε τα νούμερα που περιγράφεις και μπορείς να δεις σε άλλη ενότητα καταναλωσεις κτλ ,
τώρα μάλλον έχεις κακή τοποθέτηση και κακή ρύθμιση ή πίεση πνεύμονα για να μην δουλεύει σωστά εδω ειναι ο Χρήστος να βοηθήσει με τα BRC άμεσου ψεκασμού !!

Οι μετρησεισ που εχω κανει ειναι απολυτα αξιοπιστεσ και αφορουν απο φουλαρισμα σε φουλαρισμα μεσα αλλα και εξω απο την πολη.Η τοποθετησει εγινε απο ιδιαιτερα καταρτισμενο και εξουσιοδοτημενο της BRC και οχι σε καποιον ασχετο πρωην συνεργειατζη.Νομιζω οτι τα εξουσιοδοτημενα εχουν την τεχνογνωσια.Αν οχι τοτε που να πας?Οσο για την καταναλωση θελω να πω οτι τωρα που ακριβηνε το αεριο ισως να ειναι μια η αλλη.Για αποσβεση δεν το συζηταω.
THEODOROSP

Δημοσίευσηαπό Qgas » Δευτ 03 Δεκ, 2012 01:29

Η διαφορά ειναι στην τεχνολογία των συστημάτων η κατανάλωση σου ειναι τεράστια, ένα 10-15 % μάξιμουμ κατανάλωσης βενζίνης θα πρέπει να έχεις και το υπόλοιπο 85-90% υγραεριο. Ουσιαστικά μπορείς να εξοικονομησεις με σημερινά δεδομένα 30-35 % σε χρήματα .

Θα έπρεπε να καίει 10 λίτρα υγραεριο και 1 - 1,5 λίτρα βενζίνης στο ρελαντί είνσι ο χάρτης πολυ πλούσιος για αυτο και ρεταρει , δοκίμασε μπουζι υγραεριου τα Bosch για τα άμεσου ψεκασμού ( ένα νούμερο έχει σχεδόν για όλα ) θα βοηθήσει. Τώρα δεν ειναι τυχαίο οτι δεν υπάρχουν πολλά κιτ για τα αμάξια άμεσου ψεκασμού. Δεν ειναι όπως τα απλά κιτ για έμμεσο ψεκασμό. Ειναι τεχνολογικά πολυ πιο δύσκολα.
QGAS LPG CENTER ATHENS
210 9420594
Άβαταρ μέλους
Qgas
Εγκαταστάτης

Δημοσίευσηαπό THEODOROSP » Δευτ 03 Δεκ, 2012 21:11

qgas έγραψε:Η διαφορά ειναι στην τεχνολογία των συστημάτων η κατανάλωση σου ειναι τεράστια, ένα 10-15 % μάξιμουμ κατανάλωσης βενζίνης θα πρέπει να έχεις και το υπόλοιπο 85-90% υγραεριο. Ουσιαστικά μπορείς να εξοικονομησεις με σημερινά δεδομένα 30-35 % σε χρήματα .

Θα έπρεπε να καίει 10 λίτρα υγραεριο και 1 - 1,5 λίτρα βενζίνης στο ρελαντί είνσι ο χάρτης πολυ πλούσιος για αυτο και ρεταρει , δοκίμασε μπουζι υγραεριου τα Bosch για τα άμεσου ψεκασμού ( ένα νούμερο έχει σχεδόν για όλα ) θα βοηθήσει. Τώρα δεν ειναι τυχαίο οτι δεν υπάρχουν πολλά κιτ για τα αμάξια άμεσου ψεκασμού. Δεν ειναι όπως τα απλά κιτ για έμμεσο ψεκασμό. Ειναι τεχνολογικά πολυ πιο δύσκολα.

Σευχαριστω για την ενημερωση,ειδη εχω αλλαξει μπουζι κατοπιν εντολησ του τεχνικου που παω αλλα το αποτελεσμα ειναι σχεδον το ιδιο,Το αυτοκινητο παλι δεν δουλευει στρωτα στο ρελαντι.Μολις το γυριζω στη βενζινη τοτε μοναχα δουλευει στρωτα.Αυτο πως εξηγειτε?Ισως εχεις δικιο στην τεχνολογια των συστηματων,ομως το συγκεκριμενο συστημα ηταν το καλυτερο για τους δυσκολους κινητηρες FSI αξιας 1800 ε.Μηπως ειναι θεμα ρυθμισης ,να παω σε αλλο τεχνικο της BRC? Οσο για την καταναλωσει που την μετραω παντα παλαιοτερα το ωφελος οικονομιας ηταν 25 τα εκατο,και μετα την ανοδο της τιμης απο το κρατος ειναι περιπου 15 τα εκατο.
THEODOROSP

Δημοσίευσηαπό THEODOROSP » Δευτ 03 Δεκ, 2012 21:16

THEODOROSP έγραψε:
qgas έγραψε:Η διαφορά ειναι στην τεχνολογία των συστημάτων η κατανάλωση σου ειναι τεράστια, ένα 10-15 % μάξιμουμ κατανάλωσης βενζίνης θα πρέπει να έχεις και το υπόλοιπο 85-90% υγραεριο. Ουσιαστικά μπορείς να εξοικονομησεις με σημερινά δεδομένα 30-35 % σε χρήματα .

Σευχαριστω για την ενημερωση,ειδη εχω αλλαξει μπουζι κατοπιν εντολησ του τεχνικου που παω αλλα το αποτελεσμα ειναι σχεδον το ιδιο,Το αυτοκινητο παλι δεν δουλευει στρωτα στο ρελαντι.Μολις το γυριζω στη βενζινη τοτε μοναχα δουλευει στρωτα.Αυτο πως εξηγειτε?Ισως εχεις δικιο στην τεχνολογια των συστηματων,ομως το συγκεκριμενο συστημα ηταν το καλυτερο για τους δυσκολους κινητηρες FSI αξιας 1800 ε.Μηπως ειναι θεμα ρυθμισης ,να παω σε αλλο τεχνικο της BRC? Οσο για την καταναλωσει που την μετραω παντα παλαιοτερα το ωφελος οικονομιας ηταν 25 τα εκατο,και μετα την ανοδο της τιμης απο το κρατος ειναι περιπου 15 τα εκατο.

Κατα την γνωμη σου μετα και την αλαγη των μπουζι ,που ουσιαστικα δεν εγινε τιποτα,να σταματησω να το ψαχνω?Μην γινει και καμια αλλη ζημια.Γιατι αλλο προβλημα να μην το ματιασω δεν εχει βγαλει.Και εχω ακουσει πολλα για προβληματα.
THEODOROSP

Δημοσίευσηαπό Qgas » Δευτ 03 Δεκ, 2012 23:24

Δεν μπορούμε να σε βοηθήσουμε διότι στα δικα μας κιτ δεν μπορούμε να πειραξουμε τις εργοστασιακες ρυθμισεις τους , έρχονται έτοιμα απο την Ολλανδία κλειδωμενα για κάθε μοτέρ, το μόνο που μπορούμε να κάνουμε ειναι να ρύθμισουμε την πίεση κατά πολυ λίγο, δεν έχουμε κανενα πρόβλημα στο ρελαντι ή στις αλλαγές, πες του εγκατάστατη σου να κατεβάσει την πίεση αν μπορει.
QGAS LPG CENTER ATHENS
210 9420594
Άβαταρ μέλους
Qgas
Εγκαταστάτης

Επιστροφή στο Αντιμετωπίζετε πρόβλημα;

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 66 επισκέπτες