Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

Καταστροφή και του εγκεφάλου

Προβλήματα στην εκκίνηση; Διακοπές κατά τη λειτουργία; Σας γυρίζει σε βενζίνη; Safe Mode; Λαμπάκι μηχανής – κωδικοί βλάβης;

Καταστροφή και του εγκεφάλου

Δημοσίευσηαπό p141 » Παρ 28 Δεκ, 2012 02:20

:wave: Καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλους.
Δε μου έφταναν οι μηχανικές βλάβες... Σε X-TRAIL Τ- 31 (2008) αλλαγή βαλβίδας μετά από 54.000 χλμ υγραεριοκίνησης (104.000 χλμ συνολικά) και πρόσφατα, αλλαγή κιλυνδροκεφαλής και βαλβίδων εξαγωγής μετά από 82.000 χλμ υγραεριοκίνησης (132.000 χλμ συνολικά) - έχω την άποψη ότι έχετε εξαντλήσει αυτό το θέμα - βραχυκύκλωσε και ο εγκέφαλος του συστήματος.
Το συνεργείο μου είπε ότι κοστίζει 480 ευρώ (το ίδιο περίπου και ο εισαγωγέας) τη στιγμή που μία νέα εγκατάσταση ολόκληρου του συστήματος - υλικά και εργασια - δεν υπερβαίνει τα 900 ευρώ (με ΦΠΑ). :thumbdown:
Ευτυχώς υπάρχει ανταγωνισμός και τον αντικατέστησα στη μισή από την παραπάνω τιμή.
Στην κρίση σας...
p141

Δημοσιευσεις: 18

Re: Καταστροφή και του εγκεφάλου

Δημοσίευσηαπό cmax » Παρ 28 Δεκ, 2012 09:30

Ο λογος που εγιναν αυτες οι επισκευες;
cmax

Δημοσιευσεις: 118

Δημοσίευσηαπό savvas31 » Παρ 28 Δεκ, 2012 11:46

Έχω και εγώ xtrail 2.54 2005 model .
Με ενδιαφέρει το θέμα γιατί θέλω να κάνω εγκατάσταση.
Τι μάρκα ήταν το κιτ;
Που το έβαλες;

Τελικά τι είδους βλάβες σου έχει κάνει και ποιο το κόστος;
NISSAN XTRAIL 2.5 2005 ME ICOM JTG
savvas31

Δημοσιευσεις: 59

Δημοσίευσηαπό p141 » Παρ 28 Δεκ, 2012 12:35

Έχουν - και σε αυτό το foroum - γραφτεί πολλά για τους συγκεκριμένους κινητήρες. :-?
Επιπλέον το συνεργείο που το επισκεύασε μου υπέδειξε τρεις παρατηρήσεις:
Κακή θέση του ενός μπεκ στην εισαγωγή
Μικρότερα ζιγκλέρ
Έλλειψη λιπαντήρα που τοποθετήθηκε.
Αυτά στην πρώτη επισκευή... Κόστος περίπου 750 ευρώ.
Ωστόσο να και το καπάκι στη συνέχεια. Κόστος περίπου 2000 ευρώ. Η επισκευές έγιναν σε bosh servise.
Το σύστημα είναι zavoli.
Φυσικά κανένας δεν ανέλαβε καμία ευθύνη :ymparty:
Και το κερασάκι ο εγκέφαλος.

Υ.Γ. Για όσους φιλοσοφούν τα servise και ο έλεγχος βαλβίδων γίνονταν κανονικότατα. Οι απαντήσεις ήταν για :))
p141

Δημοσίευσηαπό p141 » Παρ 28 Δεκ, 2012 12:54

savvas31 έγραψε:Έχω και εγώ xtrail 2.54 2005 model .
Με ενδιαφέρει το θέμα γιατί θέλω να κάνω εγκατάσταση.
Τι μάρκα ήταν το κιτ;
Που το έβαλες;

Τελικά τι είδους βλάβες σου έχει κάνει και ποιο το κόστος;

Το καλύτερο, θεωρώ, είναι να το ψάξεις σε εξουσιοδοτημένο, όπως Αθήνα και Λάρισα, αν δίνουν πραγματική εγγύηση καλής λειτουργίας κινητήρα. Κάτι άκουσα ότι ο Λαρισαίος τα ασφαλίζει για μηχανικές βλάβες. Απ' ότι έχω καταλάβει στα περισσότερα Nissan (με κινητήρες QR, MR) τα προβλήματα παρουσιάζονται από τα 40000 - 80000 χλμ και πάνω.
p141

Δημοσίευσηαπό cmax » Παρ 28 Δεκ, 2012 17:09

Πιο προβλημα παρουσιασε το καπακι; Εδρες;
cmax

Δημοσιευσεις: 118

Δημοσίευσηαπό MERCEDAKIAS » Παρ 28 Δεκ, 2012 17:18

βαλατε ενισχυμενες βαλβιδες και εδρες?αν ναι ειχαν μεγαλη διαφορα σε σχεση με τις μαμα?
MERCEDAKIAS

Δημοσιευσεις: 97

Δημοσίευσηαπό p141 » Σάβ 29 Δεκ, 2012 01:38

Θα απαντήσω και στους δυό σας.
Το καπάκι παρουσίασε ρωγμή, πολύ μικρή, με συνέπεια να το καταλάβω από την ανταπόκριση στην επιτάχυνση, χωρίς να ανάψει λαμπάκι (άναψε 1000 χλμ μετά).
Σε ερώτησή μου για ενισχυμένες βαλβίδες μου είπαν ότι δε διαφέρουν από τις εργοστασιακές - οι έδρες θέλουν προσοχή, ειδικά στις εξαγωγής. Έτσι έβαλα γνήσια ανταλλακτικά και για μεγαλύτερη σιγουριά από την εργασία του ρεκτιφιέ.
Επιπρόσθετα αφαιρέθηκε ο προκαταλύτης, θέμα που έχει συζητηθεί στο forum.
L-) Ερώτηση: Το θέμα της αισχροκαίρδιας από την πώληση αναταλλακτικών από πολλούς γιατί δε το σχολιάζει κανείς;
p141

Δημοσίευσηαπό hlias » Σάβ 29 Δεκ, 2012 02:11

p141 έγραψε:Θα απαντήσω και στους δυό σας.
Το καπάκι παρουσίασε ρωγμή, πολύ μικρή, με συνέπεια να το καταλάβω από την ανταπόκριση στην επιτάχυνση, χωρίς να ανάψει λαμπάκι (άναψε 1000 χλμ μετά).
Σε ερώτησή μου για ενισχυμένες βαλβίδες μου είπαν ότι δε διαφέρουν από τις εργοστασιακές - οι έδρες θέλουν προσοχή, ειδικά στις εξαγωγής. Έτσι έβαλα γνήσια ανταλλακτικά και για μεγαλύτερη σιγουριά από την εργασία του ρεκτιφιέ.
L-) Ερώτηση: Το θέμα της αισχροκαίρδιας από την πώληση αναταλλακτικών από πολλούς γιατί δε το σχολιάζει κανείς;

αυτη ειναι η πραγματικοτητα. εκαναν καποια κατεργασια στις εδρες?
κριμα.
hlias
Εγκαταστάτης

Δημοσιευσεις: 2046

Δημοσίευσηαπό p141 » Σάβ 29 Δεκ, 2012 10:44

hlias έγραψε:
p141 έγραψε:Θα απαντήσω και στους δυό σας.

αυτη ειναι η πραγματικοτητα. εκαναν καποια κατεργασια στις εδρες?

Δε γνωρίζω ρεκτιφιέ που να είναι εμπιστοσύνης. Οπότε καλύτερα εργοστασιακά ανταλλακτικά, χωρίς μετατροπές.
p141

Επόμενο

Επιστροφή στο Αντιμετωπίζετε πρόβλημα;

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Google Adsense [Bot] και 56 επισκέπτες