Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

Κοψίματα golf4 gti...Wentgas-Attiker

Προβλήματα στην εκκίνηση; Διακοπές κατά τη λειτουργία; Σας γυρίζει σε βενζίνη; Safe Mode; Λαμπάκι μηχανής – κωδικοί βλάβης;

Κοψίματα golf4 gti...Wentgas-Attiker

Δημοσίευσηαπό trelogolfakias » Τρί 18 Ιουν, 2013 17:09

Καλησπερα σε ολους.μετα απο σχεδον 3 μηνες χρησης υγραεριου και με ελαχιστα χιλιομετρα ξαφνικα αρχισαν ξανα τα γνωστα προβλημα της went gas - attiker.να ξεκινησω με το ποιο απλο το οτι περασα αττικερ δεξαμενη 54λιτρα με το με τι δικη της πολυβαλβιδα(απομιμηση tomaseto).το προβλημα ειναι οτι αυτην την δεξαμενη δεν καταφερα να την βαλω ποτε μα ποτε πανω απο 33 λιτρα παρα μονο μια φορα κ μιλαμε για την τελευταια οπου ο εγκαταστατης μου την εβγαλε να δουμε τη συμβαινει μεσα...το αποτελεσμα ηταν οτι ειχε φυγει το φλοτερ....σε καινουργια πολυβαλβιδα δηλαδη στο θεο σας αν το εχει παθει αλλος τι να πω και οχι μονο εφυγε το φλοτερ εφυγε και το φιλτρακι απο το σωλινακι που ρουφαει συν το οτι γυρισε προς τα πανω κ απλα τραβουσε αερα με μιση φιαλη καυσιμο!!!αυτες ειναι οι αξιοπιστες πολυβαλβιδες τις attiker!!!και συνεχιζουμε!!!το αυτοκινητο ειναι καλορυθμισμενο οτι ζηταει στην βενζινα περνει και σε αεριο και δουλευε αριστα μεχρι πριν απο 15 μερες οπου με αφησε στο δρομο!!!εκει που ταξιδευα σε επαρχιακο δρομο κ ενω εχω κανει 90χιλιομετρα με πολυ χαλαρες ταχυτητες μπενω στην πολη και στο δευτερο φαναρι αρχισαν τα γνωστα ρεταρισματα δουλευε τρικυλινδρο το μοτερ αναψε και το λαμπακι της μηχανης πιανω στην ακρη το σβηνω τιποτα.το ξαναβαζω στην βενζινα ρολοι μολις γυριζε αεριο τρικυλινδρο το αμαξι.με τα πολλα φτανω σε καποιο συνεργειο το βαζουμε στον εγκεφαλο εβγαλε βλαβες:Ρ130-Ρ300-Ρ301-Ρ302-Ρ303-Ρ304 .Τις σβηνει το παλικαρι τον πληρωνω κ φευγω...μετα απο 15 χιλιομετρα ξανα παλι τα ιδια....ξανα παλι τα ιδια βρισκω συνεργειο μηδενιζω και προχωραμε.μετα απο τοτε δουλεψε κανονικα το αυτοκινητο για 10 μερες και ξαφνικα το πρωι οταν ειναι κρυο(το εχω παντα σε γκαραζ που να το αφηνα κ εξω...)μολις παρει μπρος κανει ενα ρεταρισμα για 1 λεπτο ισα ισα οσο εχει ανεβασμενες στροφες το ρελαντι κ μετα στρωνει κ ολα καλα.πηγα λοιπων κ μου ανεβασαν την θερμοκρασια που γυριζει στο αεριο απο το 40 σε 50 βαθμους και το χρονο απο 10 sec σε 5 sec μειωθηκε κατα 50% το προβλημα αλλα δεν εφυγε...το χειμωνα βεβαια δεν μας ενδιαφερει αν αργει να γυρισει στο αεριο και εχουμε φτασει στη δουλεια....εμεις σαν σωστοι πρεπει να λυσουμε το θεμα σημερα μονο...λοιπων προχωραμε...χθες και ενω γυρισω απο θεσσαλονικη κ εχω φουλαρη σε γνωστο γκαζοπρατηριο κατευθυνομε για κατερινη με 110κμ με αυτοματο πιλοτο...μολις φτανω στον προορισμο μου(πλαταμωνα)και φερνω δυο γυρες για να βρω να παρκαρω ξαφνικα αρχισαν τα σκοτσαρισματα και το αμαξι πηγε να σβησει.με τα πολλα το βασω πρωτη με 4500 στροφες και το περπαταω μερικα μετρα και στρωνει...λεω ολα καλα ηταν απλα ενα σκουπιδακι.παρκαρω και μετα απο 3 ωρες το περνω για να επιστρεψω.στην πορεια μου ξανα το ιδιο πραγμα με 6η και 3000στροφες σταθερα με τον πιλοτο σκοτσαρισματα το μπαρομετρο να ανεβωκατεβενει και το αμαξι να κανει διακοπες και να δουλευει τρικυλινδρο πιανω στην ακρη τις εθνικης βαζω τον εγκεφαλω και μου βγαζει εσφαλμενος ψεκασμος πρωτου κυλινδρου το μηδενιζω και προχωραω μεχρι που εφτασα σπιτι μου το εσβηνα ανα 40κμ.με τα πολλα εφτασα μηδενιζω και σβηνω.σημερα το πρωι το βαζω μπρος για να παω ενα ταξιδι 100κμ πηγαινε ελα και εκτος απο τα χαζα το πρωι που ειναι κρυο οπως ειπα κ παραπανω που ελαττωθηκαν δεν εφυγαν δεν μου εκανε κατι αλλο πηγα ηρθα κ ολα καλα.ξεχανα να σας πω οτι την παρασκευη που μας περασε αλλαξα πολλαπλασιαστες γιατι μου εκαψε τον εναν και περασα 4 hitachi βιδωτους για οσους γνωριζουν καινουργιους 230 ευρο μαζι με βιδακια και λαστιχακια συν 4 μπουζι f5dpor vw audi 95 euro και να ημαστε οκ και απο εκει γιατι ακουγα διαφορα κατακαιρους απο το team attiker went gas.και μετα απο ολα αυτα που παθαινω μονο το τονιζω μονο στο αεριο γιατι το αυτοκινητο στην βενζινη δεν κανει τιποτα μα τιποτα πεντακαθαρος ο εγκεφαλος χρειαζομαι για αλλη μια φορα τις γνωσεις καποιον ειδικων και φυσικα τις εμπειριες του καθενος!!!επισης ας με βοηθησει καποιος εγκαταστατης brc.αν το ξηλωσω ολο και περασω τον μαυρο τον πνευμονα με τα κιτρινα μπεκ της brc θα στρωσει το αμαξι ?το αυτοκινητο ειναι μετρημενο σε maha δυναμομετρο 242,7hp.με φτανει ο πνευμονας και τα μπεκ της brc ?
trelogolfakias

Δημοσιευσεις: 82

Re: ΚΟΨΙΜΑΤΑ golf4 gti...WENTGAS-ATTIKER

Δημοσίευσηαπό gakost » Τρί 18 Ιουν, 2013 17:24

αν σου δουλεύει 3κίλυνδρο και είσαι σίγουρος από ρεύματα όπως λες δες και τα μπεκ του υγραερίου. ;)
gakost

Δημοσιευσεις: 1038

Re: ΚΟΨΙΜΑΤΑ golf4 gti...WENTGAS-ATTIKER

Δημοσίευσηαπό trelogolfakias » Τρί 18 Ιουν, 2013 17:36

gakost έγραψε:αν σου δουλεύει 3κίλυνδρο και είσαι σίγουρος από ρεύματα όπως λες δες και τα μπεκ του υγραερίου. ;)

τα τσεκαρισε χθες ο προγραμματιστης που το ρυθμισε ολα οκ λενε !!!εχω και καινουργια φιλτρακια πανω...
trelogolfakias

Re: Κοψίματα golf4 gti...Wentgas-Attiker

Δημοσίευσηαπό Qgas » Τρί 18 Ιουν, 2013 22:33

Θέλει μεγσλα μπεκ Hana πνεύμονα tomasseto Antarctic ή zavoli zeta ελπίζω οτι έχεις το OBD συνδεδεμένο !! 250 HP και είσαι οκ
QGAS LPG CENTER ATHENS
http://www.qgas.gr
210 9420594
Αμφιθεας και Ορφέως 45 Παλαιό Φάληρο
Άβαταρ μέλους
Qgas
Εγκαταστάτης

Δημοσιευσεις: 2696

Re: Κοψίματα golf4 gti...Wentgas-Attiker

Δημοσίευσηαπό trelogolfakias » Τετ 19 Ιουν, 2013 14:03

Qgas έγραψε:Θέλει μεγσλα μπεκ Hana πνεύμονα tomasseto Antarctic ή zavoli zeta ελπίζω οτι έχεις το OBD συνδεδεμένο !! 250 HP και είσαι οκ

μπεκ hana πνευμονα αυτον που λες και απο εγκεφαλο τι να βαλω ?την obd την εχω συνδεμενη δουλευει καλα αλλα το πιανει αυτο το χαζω συνεχεια.υποτιθεται οτι εχω μπεκ 2 ωμ για 13000 στροφες.σε ευχαριστω πολυ παντως
trelogolfakias

Επιστροφή στο Αντιμετωπίζετε πρόβλημα;

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 65 επισκέπτες