tirbouson έγραψε:Η ερώτησή μου είναι:
α) να απαιτήσω αλλαγή των μπεκ με μικρότερης διαμέτρου
β) να του πω να χαμηλώσει την πίεση κι ας έχει μεγαλύτερα μπεκ από αυτά που ίσως χρειάζονται?
Μήπως όμως βάζοντας μικρότερα στις ψηλές στροφές έχω πρόβλημα και ίσως προνοητικά ο μάστορας έβαλε λίγο μεγαλύτερης διαμέτρου;
Επίσης ρε παιδιά δεν μπορώ να καταλάβω πως όλοι ρυθμίζουν χωρίς αναλυτή καυσαερίων; Μου φαίνεται πρέπει να σκίσω το πτυχίο μου γιατί αυτά που έμαθα στο πολυτεχνείο δεν εφαρμόζονται στην πιάτσα απ'ότι φαίνεται.
1.με μικροτερα μπεκ εχει πολυ ομαλη λειτουργια στο ρελαντι και χαμηλομεσαιες στροφες ομως στις υψηλες θα σου κανει κοψιματα και θα χρειαστει με δοκιμη στο δρομο στις στροφες που εμφανιζει το προβλημα να αυξησει τους χρονους στο χαρτη
2.γινεται και αυτο αν χαμηλωσει την πιεση στον πνευμονα αλλα θα χρειαστει να μειωσει και τους χρονους στο χαρτη στο ρελαντι, καλα κατι απο τα παραπανω να προτεινεις για να το κανει δουλεψει ομαλα αυτος που στο περασε-η πλειοψηφια τους δεν δεχονται προτασεις ωστε να φανει οτι κανουν λαθη-ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ
το υγραεριο δεν ρυθμιζεται με αναλυτη καυσαεριων στο ρελαντι και στις 2.500στρ. οπως λενε καποιοι μηχανικοι & αντιπροσωπιες που περνανε υγραεριο αλλα με συνδεση με υπολογιστη να ελεγξουν τα fuel-trims στο δρομο που ζητημα να το εφαρμοζουν 4-5 εγκαταστατες σε ολη την Ελλαδα