Μετα το δευτερο σημερινο ραντεβου για ελεγχο των βαλβιδων στα 11,000 χλμ διαπιστωθηκε οτι ειχαν κλεισει εντελος ολες οι εξαγωγης "ουτε το πενταρακι το φιλερ χωραει" μου ειπε ο μαστορας!
Εχω κανει συνολικα 21.000 χλμ με υγραεριο,ο πρωτος ελεγχος εγινε στις 10,000 χλμ οπου τις ειχε βρει κλειστες(λιγο λιγοτερο απ'οτι σημερα!)σημερα τις βρηκε πολυ κλειστες σε σημειο που μου ειπε εφτασε σχεδον κεφαλι η βιδα της ρυθμισης και αντε ενα ακομη τετοιο ρυθμισμα η 2 μικροτερα να εχει ψωμι ακομη,μετα τον δρομο για τον ρεκτιφιατζη!
Και μιλαμε το flashlube να τρεχει αφθονο(1λιτρο 7000 χλμ!)και το ποδι πουπουλο(3-3,500 στροφες μαξιμουμ!).
Η αληθεια ειναι οτι το περιμενα αλλα ελεγα μπας και καθυστερησει λιγο,μπρος γκρεμος και πισω ρεμα λοιπον,μολις εχω κανει αποσβεση του συστηματος αντε να το παλεψω και αν ειμαι τυχερος να μου βγαλει αλλες 20 χιλιαδες χλμ ισα ισα και τα εξοδα της ζημιας δηλ.,και τι καταφεραμε ?
3 χρονια και 0 κερδος απο το υγραεριο,αυτο θα εχω καταφερει!
Βρε πειτε οι κακοπροερετοι αβανταδοροι οτι θελετε ,εγω ξερω πως τα πραγματα δυστηχος βγηκαν οπως ακριβος τα ειχα προβλεψει!
Κανενας απο τα 9 ατομα που δουλευουν στο συνεργειο(2 ειναι τα συνεργεια του ιδιου αφεντικου!) δεν εχει βαλει υγραεριο στο αυτοκινητο του,τυχαιο,δεν νομιζω!
Και το καλυτερο το αφησα για το τελος,αυτοκινητο ολοιδιο με το δικο μου εκανε περυσι επισκευη βαλβιων και εδρων και μετα απο 23 χιλιαδες χλμ παλι εβγαλε το ιδιο προβλημα,ολοι στο συνεργειο μου το επιβεβαιωσαν!
(ασχετο αλλα και τα diesel λογο βιοντιζελ και νοθειας δεν πανε παρακατω απο ζημιες,την προηγουμενη βδομαδα 2 αντλιες αλλαξε ο μηχανικος μου!)