Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

Πρόβλημα σε landi renzo

Προβλήματα στην εκκίνηση; Διακοπές κατά τη λειτουργία; Σας γυρίζει σε βενζίνη; Safe Mode; Λαμπάκι μηχανής – κωδικοί βλάβης;

Πρόβλημα σε landi renzo

Δημοσίευσηαπό andrew79 » Τετ 04 Απρ, 2012 02:02

καλησπέρα παιδια,μια βοήθεια παρακαλώ ………………….

έχω εγκαταστήσει σε Opel corsa 1.4 (2003) to systhma landi renzo .

εκεί που όλα είναι μια χαρά και η δεξαμενή γεμάτη..μου κτυπάει το αλαρμ και γυρναει σε βενζινη.το πήγα στο μάστορα και έδειξε ότι είχε πτώση πίεσης του

πνευμονα.επισης κάποιες φορές μου έσβηνε και στο ρελαντί..με βενζίνη όλα είναι μια χαρά δεν είχα ποτέ προβλημα.επειδη δε βγάζω άκρη με τον

εγκαταστατη,μπορει να μου πει κάποιος που έχει το ίδιο σύστημα αν αντιμετωπίζει ανάλογο πρόβλημα και που οφείλεται?'

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ..
andrew79

Δημοσιευσεις: 12

Re: Πρόβλημα σε landi renzo

Δημοσίευσηαπό tommygun » Τετ 04 Απρ, 2012 02:31

εγω, μετα 9-10 μηνες και ~15.000χλμ (δεν θυμαμαι ακριβως) ειχα αρχισει το χειμωνα να εχω το εξης προβλημα, οταν δεν ειχε ζεσταθει ο κινητηρας εκανε κοψιματα και μεχρι που εσβηνε. (οταν επιανε Θ 90, τοτε κανενα προβλημα)
Τελικα ηταν ενα εξαρτημα σχετικο με την πιεση, που αλλαχτηκε εντος εγγυησης.

εσενα που σου λεει ο τεχνικος για τον πνευμονα, τι εκανε για αυτο?
αλλαξε κατι, ρυθμισε κατι?

κυνηγα τον μεχρι να στο φτιαξει.
tommygun

Δημοσιευσεις: 194

Δημοσίευσηαπό andrew79 » Τετ 04 Απρ, 2012 14:31

Φιλε tommygun το βάλαμε στο pc και το κάναμε βόλτα συνδεμένο .δεν έδειξε κάτι. όλα ήταν οκ. Μου είπε θα ρωτήσει στην εταιρία και θα μου απαντήσει .περιμένω….
andrew79

Δημοσίευσηαπό andrew79 » Παρ 06 Απρ, 2012 22:39

ΠΗΓΑ ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΚΑΙ ΜΟΥ ΑΛΛΑΞΑΝ ΕΝΑ ΠΛΑΣΤΙΚΟ ΕΞΑΡΤΗΜΑ,ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΙΝΕΙ ΛΕΕΙ ΕΝΤΟΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΨΕΚΑΣΜΟ ΣΤΑ ΜΠΕΚ...ΚΑΤΑ 99% ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΧΕΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΑΜΑΞΙΑ. ΘΑ ΔΟΥΜΕ.....................ΥΠΟΜΟΝΗ ΥΠΑΡΧΕΙ..........

mod: Δε γράφουμε με κεφαλαία
andrew79

Δημοσίευσηαπό babisp » Παρ 20 Ιούλ, 2012 09:25

Καλημέρα και από μένα. Με Landi Renzo σε ένα Fiat Grande Punto 1.4 95hp, έχω πρόβλημα. Κοψίματα και ρεταρίσματα στις 3.000-4.000. Από πέρσι το ψάχνω... Ακόμα τίποτα... Έχει κανείς ιδέα??
babisp

Δημοσιευσεις: 7

Δημοσίευσηαπό LPGas » Παρ 20 Ιούλ, 2012 09:32

Τι χρονολογίας είναι ο Punto? Starjet κινητήρας?
LPGas - BRC Gas Service
210-4100025
lpgas.gr
υγραεριοκινηση
Άβαταρ μέλους
LPGas
Εγκαταστάτης

Δημοσιευσεις: 1281

Δημοσίευσηαπό babissam » Σάβ 11 Μάιος, 2013 02:51

Και εγώ πρόβλημα σε landi renzo: ρεταρίσματα έντονα στο ξεκίνημα και ελαφριά αλλα ενοχλητικά στη συνέχεια (στην πορεία). Τα προβλήματα ξεκίνησαν όταν (μετά απο 14.000 χλμ) πήγα αντιπροσοπεία OPEL για αλλaγή φίλτρου αερίου, μου περάσανε το καινούριο software, και μου το ρύθμισαν να ψεκάζει περισότερη βενζίνη (επειδή είδαν μικρή κατανάλωση βενζίνης και λαδιού απο την αυτόματη λαδιέρα). Η OPEL που ΄πηταν και ο εγκαταστάτης το αποδίδει στην ποιότητα καυσίμου αερίου και συστήνει προσθήκη TUNAP 164 στο αέριο.
babissam

Δημοσιευσεις: 3

Δημοσίευσηαπό geo1275 » Κυρ 12 Μάιος, 2013 12:51

Καλημέρα και από εμένα.Τι πνεύμονα έχεις τοποθετημένο με το σύστημα?Η πτώση πίεσης υποδηλώνει πως δεν έχεις ποσότητα υγραερίου από τη δεξαμενή και εμπρός.Ίσως ναι να έχεις πρόβλημα με τον map sensor ιδίως αυτοί που κουμπώνουν πάνω στη μπεκιέρα.Αν δεν υπάρχει πρόβλημα με ηλεκτρολογικό εξάρτημα ρίξε μια ματιά στις ηλεκτροβαλβίδες.Εντοπίσαμε πολλά προβλήματα από το λάδι που πολλές φορές γεμίζει το κύκλωμα του υγραερίου(από τις δεξαμενές των πρατηρίων) το οποίο γεμίζει ''κατάλοιπα'' όταν καίγεται τα αξονάκια των ηλεκτροβαλβίδων και δεν λειτουργούν σωστά.Φιλικά Λευτέρης
geo1275

Δημοσιευσεις: 1

Δημοσίευσηαπό ogigis » Τρί 28 Μάιος, 2013 12:37

ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ...Μόλις τώρα γύρισα απο το συνεργείο μετά από 100 επισκέψεις και ταλαιπωρία...Τα Landi Renzo βγάλανε ελλατωματικη παρτίδα αισθητήρα πιεσης, το πλαστικο κουτακι που ειναι διπλα στις μπεκιέρες όλες τις επισκέψεις μου ήταν συγκεκριμένος τεχνικός και την προηγούμενη φορά μου το αλλαξε αλλά πάλι τα ίδια...και τι μου λεει σήμερα...στο άλλαξε αλλά σου έβαλε πάλι της ίδια παρτίδας...περιμένουνε τώρα να έρθουν τα ¨καλα¨ και θα το αλλαξω...και το έδειχνε το λαπτοπ και μου ξαναπερασε ελλατωματικο...Ειχα τρελαθει...αλλαξα μπουζι, σκεφτόμουνα πολλαπλασιαστη, αλλαξα μπουζοκαλώδια. ΕΛπίζω σύντομα να είναι όλα εντάξει. ΤΑ συμπτώματα ήταν ασταθη ρελαντί και κοψίματα εν κινήση κυρίως κάτ από 2000.
ogigis

Δημοσιευσεις: 31

Πρόβλημα με landi ranzo evo

Δημοσίευσηαπό crystal » Παρ 10 Οκτ, 2014 22:25

καλησπέρα εγω εχω θεμα από τοτε που το εκανα γκαζι κ με συστημα landi renzo evo με τα νερα..όταν κανω 1000 χμ.θελει 250 γρ.νερο.το πιεσα αλλα δεν εδειξε κατι μιπως κ χανει από τα κολαρα. το γυρισα βενζινη εκανα καποια χμ κ με το που το γυρισα γκαζι μου λερωσε τα νερα .μηρισαν καπως περιεργα..υπαρχει περιπτωση να εχει πρόβλημα ο πνευμονας;;;;;;για φλατσα δε πηστευω τα λαδια μου είναι καθαρα κ λογικα μετα από 8000 χμ τα λαδια μου θα ηταν χαλια...όταν βαζω μπροστα κ ζεσταθεί μου κατεβαζει να νερα κ μωλις κρυωσει τα επαναφερει..
crystal

Δημοσιευσεις: 1

Επόμενο

Επιστροφή στο Αντιμετωπίζετε πρόβλημα;

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 69 επισκέπτες