Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

Λαμπάκι κινητηρα

Προβλήματα στην εκκίνηση; Διακοπές κατά τη λειτουργία; Σας γυρίζει σε βενζίνη; Safe Mode; Λαμπάκι μηχανής – κωδικοί βλάβης;

Λαμπάκι κινητηρα

Δημοσίευσηαπό Ioannis75 » Τετ 06 Απρ, 2016 17:58

Καλησπέρα σε όλους/ες. Ειμαι κάτοχος ενός Dodge Caliber sxt 1.8 του 2009 και πριν απο περίπου ενα χρόνο μπήκα και εγω στην ιδέα της υγραεριοκίνησης. Να μη σας κουράζω λοιπόν τοποθέτησα ενα σύστημα της WENTGAS, αν το λεω καλα, και ενώ δεν ειχα κανένα πρόβλημα, το τελευταίο δίμηνο μου ανάβει συνεχώς λαμπάκι κινητήρα. Ο εγκατάστασης μου το σβήνει ολα καλα μου λέει και άντε πάλι απο την αρχή.
Πήγα στην αντιπροσωπεία,DODGE, μου το έβαλαν να ελέγξουν την ένδειξη και μου είπαν οτι πρόκειται για "πλούσιο μίγμα υγραερίου". Άμεσα πήγα στον εγκατάσταση ο οποίος συμφώνησε με τα λεγόμενα της αντιπροσωπείας το ρύθμισε ,μου είπε, έσβησε την ένδειξη και έφυγα. Πάλι τα ίδια. Είδα και αποείδα και απευθύνθηκα σε έτερο εγκατάσταση ο οποίος μου έκανε τη καρδια περιβόλι:
1ον το αμάξι μου ειναι Euro5 ενώ το σύστημα που φοράω αφορά αμάξια Euro3 (λέει)
2ον Η απορία του ειναι γιατι δε μου εχει βάλει λαδιέρα (αν το λεω καλα)
3ον Ενώ ο εγκατάστασης μου είπε για ιταλικό σύστημα ο έτερος εγκατάστασης μου μίλησε για καθαρά τούρκικο σύστημα. ( :shock: :shock: :shock: )
Εν ολίγοις κλείνοντας μου είπε οτι με το υπάρχον σύστημα θα πάρω το κινητήρα στα χέρια :? :?
Σας παρακαλώ οποίος νομίζει οτι μπορεί να βοηθήσει με οποιοδήποτε τρόπο καλοδεχούμενος.
Σας ευχαριστω για την υπομονή σας!!!!!! :wave: :wave:
Ioannis75

Δημοσιευσεις: 3

Re: Λαμπάκι κινητηρα

Δημοσίευσηαπό labros » Τετ 06 Απρ, 2016 21:51

Ναι είναι ένα Τούρκικο φθηνό σύστημα. Ναι υπάρχουν άλλα στην αγορά με περισσότερες δυνατότητες Αυτό όμως δε σημαίνει ότι δε μπορεί να δουλέψει. Η λαδιέρα δεν έχει σχέση με το πρόβλημα που έχεις. Είναι για τη φθορά των βαλβίδων. Ο δεύτερος εγκαταστάτης αντί να καγηγορεί τον πρώτο (ο οποίος μάλλον δε γνωρίζει και πολλά) ας το βγάλει στο δρόμο να το ρυθμίσει σωστά. Φθηνά συστήματα με σωστή ρύθμιση δουλεύουν σωστά ενώ μπορεί κάποιο ακριβό με λάθος ρύθμιση να μη δώσει τίποτα από τις δυνατότητές του.
chevrolet cruze 1.6 του 2010
BRC seq 32 με obd
4000 LPG
135000 σύνολο
labros

Δημοσιευσεις: 827

Δημοσίευσηαπό Qgas » Πέμ 14 Απρ, 2016 23:28

Ioannis75 έγραψε:Καλησπέρα σε όλους/ες. Ειμαι κάτοχος ενός Dodge Caliber sxt 1.8 του 2009 και πριν απο περίπου ενα χρόνο μπήκα και εγω στην ιδέα της υγραεριοκίνησης. Να μη σας κουράζω λοιπόν τοποθέτησα ενα σύστημα της WENTGAS, αν το λεω καλα, και ενώ δεν ειχα κανένα πρόβλημα, το τελευταίο δίμηνο μου ανάβει συνεχώς λαμπάκι κινητήρα. Ο εγκατάστασης μου το σβήνει ολα καλα μου λέει και άντε πάλι απο την αρχή.
Πήγα στην αντιπροσωπεία,DODGE, μου το έβαλαν να ελέγξουν την ένδειξη και μου είπαν οτι πρόκειται για "πλούσιο μίγμα υγραερίου". Άμεσα πήγα στον εγκατάσταση ο οποίος συμφώνησε με τα λεγόμενα της αντιπροσωπείας το ρύθμισε ,μου είπε, έσβησε την ένδειξη και έφυγα. Πάλι τα ίδια. Είδα και αποείδα και απευθύνθηκα σε έτερο εγκατάσταση ο οποίος μου έκανε τη καρδια περιβόλι:
3ον Ενώ ο εγκατάστασης μου είπε για ιταλικό σύστημα ο έτερος εγκατάστασης μου μίλησε για καθαρά τούρκικο σύστημα. ( :shock: :shock: :shock: )
Εν ολίγοις κλείνοντας μου είπε οτι με το υπάρχον σύστημα θα πάρω το κινητήρα στα χέρια :? :?
Σας παρακαλώ οποίος νομίζει οτι μπορεί να βοηθήσει με οποιοδήποτε τρόπο καλοδεχούμενος.

Ford μοτέρ έχει προσέχε το σωστό υλικό σωστή ρύθμιση στο δρόμο και ψεκασμούς βενζίνης
Μάλλον δεν βγήκε δρόμο δες το με τον εγκαταστατη σου
QGAS LPG CENTER ATHENS
http://www.qgas.gr
210 9420594
Αμφιθεας και Ορφέως 45 Παλαιό Φάληρο
Άβαταρ μέλους
Qgas
Εγκαταστάτης

Δημοσιευσεις: 2696

Δημοσίευσηαπό Ioannis75 » Κυρ 17 Απρ, 2016 09:47

Qgas έγραψε:
Ioannis75 έγραψε:Καλησπέρα σε όλους/ες. Ειμαι κάτοχος ενός Dodge Caliber sxt 1.8 του 2009 και πριν απο περίπου ενα χρόνο μπήκα και εγω στην ιδέα της υγραεριοκίνησης. Να μη σας κουράζω λοιπόν τοποθέτησα ενα σύστημα της WENTGAS, αν το λεω καλα, και ενώ δεν ειχα κανένα πρόβλημα, το τελευταίο δίμηνο μου ανάβει συνεχώς λαμπάκι κινητήρα. Ο εγκατάστασης μου το σβήνει ολα καλα μου λέει και άντε πάλι απο την αρχή.

Ford μοτέρ έχει προσέχε το σωστό υλικό σωστή ρύθμιση στο δρόμο και ψεκασμούς βενζίνης
Μάλλον δεν βγήκε δρόμο δες το με τον εγκαταστατη σου

Μίλησα με την αντιπροσωπεία της Dodge και μου είπαν οτι στις αρχές η dodge έβαζε κινητήρες ford αλλα στα μετέπειτα μοντέλα έβαζαν της jeep.βάσει του αριθμού πλαισίου που τους ειπα μου είπαν οτι ο κινητήρας μου ειναι της jeep και οχι της ford!! (Τι να πω τώρα)
Ioannis75

Δημοσιευσεις: 3

Επιστροφή στο Αντιμετωπίζετε πρόβλημα;

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Google [Bot] και 66 επισκέπτες