Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

Γυρναει σε βενζινη

Προβλήματα στην εκκίνηση; Διακοπές κατά τη λειτουργία; Σας γυρίζει σε βενζίνη; Safe Mode; Λαμπάκι μηχανής – κωδικοί βλάβης;

Γυρναει σε βενζινη

Δημοσίευσηαπό taz1926 » Πέμ 23 Ιουν, 2016 15:20

Γεια σας!Μετα απο 6 μηνες εγκαταστασης στον tsoprlelogianni συστηματος staq σε fiat punto 1.4 του 2004 και ενω προσπαθησα να κανω προσπεραση με 3η μετα αποτις 4000 στροφες με πεταξε σε βενζινη χτυπωντας το ηχυτικο σαν να τελειωσε το υγραεριο.....μου το εκανε παλι και παλι....πηγα στο συνεργειο οπου το εβαλα και μου ειπαν οτι δεν υπαρχει προβλημα ξαναπηγα 2η φορα με το ιδιο προβλημα και μονο που παταγε γκαζι στη νεκρα μετα τις 4000 στροφες γυριζε σε βενζινη με ηχητικο....μου ειπαν οτι καποιο σωληνακι αλλαξαν αλλα μετα απο λιγες μερες παλι τα ιδια,το ξαναπηγα και σε βολτα που το εκανα με τον προισταμενο του τεχνικου μου ειπε οτι αυτο δεν ειναι προβλημα και οτι με πεταει το συστημα για λογους ασφαλεις και γυριζει στη βενζινη.......του εξηγησα οτι δεν μου φαινετε φυσιολογικο γιατι δεν με γυρναει αυτοματα στη βενζινη οπως ειναι φυσιολογικο στα ψηλα αλλα με παταει εκτος το συστημα....δεν εβγαλα ακρη...αυτο λεει ειναι φυσιολογικο....ευχαριστω!!!
taz1926

Δημοσιευσεις: 8

Re: Γυρναει σε βενζινη

Δημοσίευσηαπό gxalk1970 » Πέμ 23 Ιουν, 2016 19:47

Τα ιδια είχα και γω, εδω και κανα 2μηνο. Πότε κράταγε με αέριο 10 15 χμ και γύρναγε σε βενζίνα, πότε κάθε 200 μέτρα άρχιζε το σφύριγμα. Αφού άλλαξα 2,3 βενζινάδικα, το πρόβλημα επέμενε. ΣΗΜΕΡΑ το πήγα να το δουν το πρωί, και το μεσημέρι που πήγα να το παρω μου ειπαν οτι εφταιγε η βρώμα στον πνεύμονα, και πως ένα πηνειο ακουμπουσε κάπου μέσα στον πνεύμονα και το καθαρισαν. Κοστος 80 ευρώ.
Σημειωτέον πως στην αρχή που το έψαχνε με το λαπτοπ, κάτι έκανε και εσβησε τελείως τον προγραμματισμό του εγκεφάλου, με αποτελεσμα μετα, να μην αναγνωρίζει τίποτα, και τα λαμπάκια στον διακοπτη να είναι ολα σβηστα. Επίσης έλυσε και τον σωλήνα που φέρνει το αέριο στον πνεύμονα, και έφερνε κανονικα, οποτε δεν ηταν απο την πολυβαλβιδα είπε.
Το μεσημερι που το πηρα ξαναπερασε το πρόγραμμα είπε, και πως δεν χρειαζεται και τίποτα γιατι διαβαζει τον εγκεφαλο του αυτοκινητου και διορθωνει μόνο του. Σε μια πρωτη βόλτα που το πήγα , ολα δείχνουν να λειτουργουν σωστα.
Επίσης μου είπε να το τσεκάρω και να δοκιμάσουμε και μια ρύθμιση που κανει το μιγμα πιο πλουσιο αν θέλω. Αυτά!!!!!
gxalk1970

Δημοσιευσεις: 64

Επιστροφή στο Αντιμετωπίζετε πρόβλημα;

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 84 επισκέπτες