Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

Ford ka με αέριο Θεοδώρου

Προβλήματα στην εκκίνηση; Διακοπές κατά τη λειτουργία; Σας γυρίζει σε βενζίνη; Safe Mode; Λαμπάκι μηχανής – κωδικοί βλάβης;

Ford ka με αέριο Θεοδώρου

Δημοσίευσηαπό Fordkalpg » Σάβ 12 Νοέμ, 2016 09:17

Καλημέρα στην ομάδα !! Έχω ένα φορντ κα Του 2010 και απο το 13 Του Έχω εγκαταστήσει αέριο μάρκας Θεοδώρου (gastech Theodorou) απο την πρώτη μέρα είχα θέματα (λαμπάκια ρεταρισματα διακοπές σβήσιμο έντονη μυρωδιά αερίου ) για έναν χρόνο έτρεχα κάθε μέρα στο συνεργείο για ρύθμιση Και ξανά ρύθμιση και ξανά ρύθμιση !!! Πριν από περίπου έναν χρόνο ανέβασε θερμοκρασία το αμάξι και μύριζε ο κινητήρας αέριο ! Πήγα στο κατάστημα και μου είπαν ότι είναι ο πνεύμονας και ότι ένας μεταχειρισμενος έχει 50€ τον έβαλα μπας και δω προκοπή !! Μετά από δύο μέρες και ενω είχα,πολύ καιρό να χρησιμοποιήσω αέριο είπα να το φουλαρω !! Το αποτέλεσμα ήταν Μετά από μερικά μέτρα να κοπεί η βαλβίδα της μπουκάλας και να γίνει στο πορτ μπαγκαζ ένας χαμός !! Για να μην τραβάω το θέμα άλλο θέλω να κάνω μια ερώτηση , μπορώ να καταλάβω ότι είναι θέμα εγκαταστατη θέμα κιτ η οτιδήποτε άλλο Εγώ πως μπορώ να το φτιάξω Αυτό το πράγμα αλλά σε άλλον τεχνικό και χωρίς να μου φύγει μια περιουσία ?? Κάνω 60 χιλιόμετρα την ημέρα και Δεν είμαι για βενζίνη !!! Έδωσα 900€ και Δεν έχω πάρει τίποτα πίσω μην πω ότι Έχω δώσει κι άλλα !! Δεν είμαι διατεθειμένος για νέα έξοδα χωρίς λόγο και ιδικά σε Αυτό το ύψος τιμής X(
Fordkalpg

Δημοσιευσεις: 5

Re: Ford ka με αέριο Θεοδώρου

Δημοσίευσηαπό ECOKINISI » Σάβ 12 Νοέμ, 2016 10:00

Να μου επιτρέψεις να σου πω.πως κανένας σοβαρός επαγγελματίας δεν νομίζω πως θα δεχτεί να ακουμπήσει αυτο το σύστημα μετα απο αυτά που σου εχουν συμβεί.

Sent from my iPhone using Tapatalk
ECOΚΙΝΗΣΗ
Πάτα φρένο στη ρύπανση, δώσε γκάζι στην οικονομία

www.ecokinisi.gr
ECOKINISI
Εγκαταστάτης

Δημοσιευσεις: 219

Δημοσίευσηαπό tedd » Σάβ 12 Νοέμ, 2016 10:05

Βασικά δεν λες τι συστημα εχεις βάλει ουτε ποσά χιλιομετρα έκανες οποτε τι να απαντήσει κάποιος; φυσικά διάγνωση απο το πληκτρολόγιο δεν γίνεται. Πάντως και βέβαια μπορείς να πας και σε άλλο συνεργειο κάτι που ίσως θα έπρεπε να το είχες κανει ηδη. Αν είσαι Θεσσαλονίκη θα πρότεινα Φορντ Στάθης στο Λαγκαδά καταρχήν και τον γεραντιδη στη πυλαία, απο χρεώσεις θεωρώ θα χρέωναν αναλόγως της εργασιας που θα έκαναν και όχι αμα εισαι ή όχι πελάτης.

Στάλθηκε από το Vodafone Smart ultra 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Nissan Almera Mk II (N16) 1497cc
BRC Sequent 24
Εικόνα
tedd

Δημοσιευσεις: 588

Δημοσίευσηαπό Fordkalpg » Σάβ 12 Νοέμ, 2016 10:33

Καλημέρα tedd Καλημέρα ecokinisi αρχικά να πω ότι το σύστημα υγραεριοκινησης Έτσι λέγεται όπως το έγραψα gastech theodorou !!! Όταν έβαλα το αέριο είχα 26500 χιλιόμετρα και Τώρα έχω 72000 το αμάξι είναι άψογο από μηχανολογικης Και ηλεκτρονικής άποψης !! Ecokinisi Η δικιά μου άποψη είναι ότι αν ο μηχανικός είναι σοβαρός και σέβεται Αυτό που κάνει θα το φτιάξει το αμάξι Η τουλάχιστον θα προσπαθήσει !!

Στάλθηκε από το VIE-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Fordkalpg

Δημοσίευσηαπό ECOKINISI » Σάβ 12 Νοέμ, 2016 10:37

Συγνώμη αλλα πιςτευω πως σπασμένη πολυβαλβιδα μεταχειρισμένο πνεύμονα και γενικά πολλά προβλήματα όπως λες εσυ και να μην σου κοστίσει και αρκετά δεν νομίζω ουι θα βρεις κάποιον που σέβεται την δουλεια του να στο φτιάξει.

ECOΚΙΝΗΣΗ

www.ecokinisi.gr
ECOKINISI
Εγκαταστάτης

Δημοσίευσηαπό Fordkalpg » Σάβ 12 Νοέμ, 2016 11:02

Μήπως να το πετάξω να τελειώνουμε ? Συγγνώμη Αλλά Η δουλειά σας είναι αν δεν μπορείτε το αφήνετε !!! Όλα αυτά που έγραψες και έγραψα είναι ανταλλακτικά άρα αλλάζουν !! Το θέμα είναι να το δει κάποιος (που να ξέρει ) για το τι χρειάζεται ώστε να δουλεύει σωστά !!! Όσο για τα λεφτά Αυτό που εννοούσα είναι να μην μου πάει σαν να ξανακάνω εγκατάσταση !!

Fordkalpg

Δημοσίευσηαπό nickL » Σάβ 12 Νοέμ, 2016 11:21

Εγώ αν ήμουν στη θέση σου θα έπαιρνα σβάρνα τους μάστορες ώστε να βρω κάποιον που θα δώσει κάποια αξιόπιστη λύση, χωρίς βιασύνες ούτε με αποκλειστικό κριτήριο την τιμή, τα βάζεις κάτω όλα και βλέπεις τί σε συμφέρει και τί όχι. Σίγουρα θα υπάρχουν αξιόπιστοι μάστορες και στη Θεσσαλονίκη. Αφού κάνεις χιλιόμετρα ακόμα και εγκατάσταση ενός νέου σοβαρού συστήματος από την αρχή θα σε συνέφερε.

Ως προς τον νυν εγκαταστάτη ίσως θα έπρεπε να είχες ζητήσει πολύ πιο πριν απεγκατάσταση + money back.

Το έχω απορία αυτός τί σου λέει; Ότι όλα είναι καλά ας πούμε;
nickL

Δημοσιευσεις: 338

Δημοσίευσηαπό Fordkalpg » Σάβ 12 Νοέμ, 2016 11:27

Nickl Αυτό είναι ένα μέρος της Ιστορίας έχουν γίνει πολλά !! Από Αθήνα Είμαι Αλλά η χάρη μου έφτασε μέχρι Ξάνθη και Κατερίνη μιας και σε ένα ταξίδι έγιναν πάρα πολλά λαμπάκια ρεταρισματα Όλα !!! Και τα λεφτά ζήτησα πίσω και απεγκατάσταση ζήτησα ( και μου είπε 200€) !! Είδα ότι δεν βγάζεις ακρη και αποφάσισα να δω τι θα κάνω μόνος μου σε άλλους μάστορες που ξέρουν την δουλειά τους !!! Αλλά μπήκα εδώ να πάρω μια γνώμη από εγκαταστατες τι είναι καλό να κάνω !!!

Fordkalpg

Δημοσίευσηαπό ECOKINISI » Σάβ 12 Νοέμ, 2016 12:29

Αν είστε διατεθειμένος να αλλάξετε όλα όσα λέτε με κατι ποιοτικό σίγουρα θα σας κοστίσει , οχι όσο βέβαια η εγκατάσταση. Εμεις προσωπικά σαν μαγαζί δεν γνωρίζουμε κανένα σύστημα gas theodorou. Αν ειναι Zavoli και οχι κλειδωμένο σίγουρα κάποιος θα σας το φτιάξει.

ECOΚΙΝΗΣΗ

www.ecokinisi.gr
ECOKINISI
Εγκαταστάτης

Δημοσίευσηαπό drspiros » Σάβ 12 Νοέμ, 2016 12:37

Ακόμα δεν έχω καταλάβει για ποιο σύστημα πρόκειται! Φίλε μου, ο εγκέφαλος τι γράφει επάνω;
Ford Focus CC 1.6
EuropeGas EG Avance 32
drspiros

Δημοσιευσεις: 201

Επόμενο

Επιστροφή στο Αντιμετωπίζετε πρόβλημα;

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 85 επισκέπτες