Εβαλα υγραεριο σε ενα συνεργειο στην σερρες κ εβαλα συστημα lovato. δεν εχει ουτε μηνα κ εχει καποια προβλαματα το συστημα κ η εγκατασταση.με το που το πηρα απο το συνεργειο στα πρωτα χλμ μου εβγαλε ο υπολογιστης ταξιδιου depollution system faulty.οταν το πηγα στο συνεργειο μου ειπε (στην αρχη δεν ηξερε τι ηταν αυτο) οτι ειναι σχετικα με τα μιγματα και σαν λυση ρυθμιζει την πιεση του υγραεριου στον κινητηρα.μεχρι τωρα το εχει βγαλει 3 φορες κ απο οσο θυμαμαι τωρα η πιεση ειναι στα 1,27- 1,28 bar.περιμενω ποτε θα ξαναβγαλει........
Ειχα προβλημα με τον δεικτη βενζινης επεφτε ενα δουλευε το αυτοκινητο με υγραεριο.εβαλε ενα ρελαιδακι της aeb392 αλλα το μονο που εγινε ειναι μερικες φορες να δειχνει την πραγματικη ενδειξη.ετσι δουλευει το ρελαιδακι αυτο??δεν δειχνει παντα την σωστη ενδειξη με το ανοιγμα της μηχανης?
Ειχε βαλει την μπεκιερα πισω απο τον κινητηρα κ την ειχε αφησει ελευθερη στον αερα και στα λαστιχακια δεν εβαλε σφιχτηρες ειναι σφιχτα μεν αλλα χωρις σφιχτηρες.οταν πηγα να μου τα κανει μου σταθεροποιησε την μπεκιερα με δεστρες κ τα λαστιχακια τα αφησε ετσι.το αυτοκινητο κανει αρκετο θορυβο τωρα με σταθερη την μπεκιερα σαν να οδηγαω ταξι πιο πριν με ελευθερη την μπεκιερα δν εκανε τοσο θορυβο.αυτος που μου πηρε τα λεφτα δεν ξερει αλλο τροπο η σταθερη και ακουγεται η ελευθερη κ ακουγεται ομως λιγο.
θελω να ρωτησω επειδη αυτον δεν μπορω να τον εμπιστευτω δεν μου εχει βαλει λαδιερα επειδη μου ειπε σε καποιους κινητηρες δεν χρειαζεται ειναι αληθεια??
σε μενα ο οπολογιστης ταξιδιου δειχνει μονο μια ενδειξη καθως κινουμε κ με βενζινη κ με ιγραεριο δειχνει την ιδια απλα μου ειπε να ιπολογιζω σε αυτη που δειχνει 10% πανω.ετσι δουλευει η καταναλωση με υγραεριο στον υπολογιστη ταξιδιου??