Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ BRC ΣΕ VALVETRONIC BMW X3

Προβλήματα στην εκκίνηση; Διακοπές κατά τη λειτουργία; Σας γυρίζει σε βενζίνη; Safe Mode; Λαμπάκι μηχανής – κωδικοί βλάβης;

ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ BRC ΣΕ VALVETRONIC BMW X3

Δημοσίευσηαπό fotispat2000 » Σάβ 21 Ιαν, 2012 22:59

Καλησπέρα σε όλους σας. Γράφω σχετικά με ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζω στο BMW X3 VALVETRONIC. Από τον Ιούνιο του 2011 τοποθέτησα το σύστημα υγραεριοκίνησης BRC. Τα πάντα δούλευαν ρολόι έως τα 4000χλμ όπου και το πήγα για ρύθμιση του γκαζιού μιας και το μείγμα διόρθωνε αργά και ήταν πολύ πλούσιο ή πολύ φτωχό, με αποτέλεσμα να μην "τραβάει" καθόλου το αυτοκίνητο. Όταν διορθώθηκε το πρόβλημα αυτό το αμάξι πέταγε...!!στο δεύτερο γέμισμα και περίπου μετά από 900χλμ πετάει το υγραέριο και γυρίζει σε βενζίνη. Δηλαδή ενώ πηγαίνω και αφήνω το γκάζι βγαίνει αυτόματα σε βενζίνη και μπαίνει όταν πατάω γκάζι. Έχω ταλαιπωρηθεί πολλούς μήνες με αυτό το πρόβλημα μιας και στον αναγνώστη σφαλμάτων βγάζει σαν βλάβη το valvetronic. Αλλάχθηκε η πεταλούδα γκαζιού και τίποτα... σήμερα αλλάχθηκε και το μοτέρ του valvetronic αλλά τίποτα... Παρακαλώ πολύ την βοήθεια σας μήπως έχει τύχει σε κάποιον για να δούμε τι φταίει. Προσωπικά (χωρίς να είμαι ειδικός) πιστεύω πως κάτι τρέχει με την ρύθμιση του lpg και όχι με το valvetronic. Υπάρχουν μήπως κάποιες συγκεκριμένες τιμές ρύθμισης του BRC για το Χ3??
fotispat2000

Δημοσιευσεις: 2

Re: ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ BRC ΣΕ VALVETRONIC BMW X3

Δημοσίευσηαπό dathens » Σάβ 21 Ιαν, 2012 23:42

Σε αρκετά συστηματα υπάρχει η επιλογή valvetronic στο λογισμικό τους όπου νομίζω οτι δεν χρησιμοποιούν τη υποπιεση που δεν υπάρχει λόγω του συστήματος αυτού δεν έχουν ακουστεί σοβαρά προβλήματα αλλα ο κύριος Χρήστος της lp gas θα μπορούσε να βοηθήσει και να σου πει τι παει λάθος !!!
ml 350 2005 w164 Prins αθάνατο 160.000 km LPG 227.000 συνολικά
dathens

Δημοσιευσεις: 1252

Δημοσίευσηαπό fotispat2000 » Κυρ 22 Ιαν, 2012 00:10

dathens έγραψε:Σε αρκετά συστηματα υπάρχει η επιλογή valvetronic στο λογισμικό τους όπου νομίζω οτι δεν χρησιμοποιούν τη υποπιεση που δεν υπάρχει λόγω του συστήματος αυτού δεν έχουν ακουστεί σοβαρά προβλήματα αλλα ο κύριος Χρήστος της lp gas θα μπορούσε να βοηθήσει και να σου πει τι παει λάθος !!!

Σε ευχαριστώ πολύ για την αμεσότητα της απάντησής σου φίλε μου. θα τηλεφωνήσω από Δευτέρα.
fotispat2000

Δημοσιευσεις: 2

Δημοσίευσηαπό LPGas » Τρί 24 Ιαν, 2012 11:00

Όπως σου είπα και στο τηλέφωνο πρέπει απαραιτήτως να έχουν συνδεθεί οι στροφές στα Valvetronic. Κάντε τη σύνδεση, ενεργοποιήστε την μέσα στο πρόγραμμα και κράτα μας ενήμερους.
LPGas - BRC Gas Service
210-4100025
lpgas.gr
υγραεριοκινηση
Άβαταρ μέλους
LPGas
Εγκαταστάτης

Δημοσιευσεις: 1281

Δημοσίευσηαπό Qgas » Τρί 24 Ιαν, 2012 22:44

H PRins σε όλα τα συστηματα της χρησιμοποιεί στροφές για την λειτουργία , για την ορθή χαρτογράφηση ειδικά στα valvetronic διαθέτει το λεγόμενο rpm module όπου δίνει ξεκάθαρες στροφές στο σύστημα ανεξαρτήτως πηγής (πολλαπλασιαστής εγκέφαλος κτλ ). Δεν έχουν αναφερθεί ποτέ προβλήματα λειτουργίας κινητήρων με Valvetronic
QGAS LPG CENTER ATHENS
http://www.qgas.gr
210 9420594
Αμφιθεας και Ορφέως 45 Παλαιό Φάληρο
Άβαταρ μέλους
Qgas
Εγκαταστάτης

Δημοσιευσεις: 2696

Επιστροφή στο Αντιμετωπίζετε πρόβλημα;

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Google Adsense [Bot] και 57 επισκέπτες