Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

jeep wrangler 2.4 συστημα icom

Προβλήματα στην εκκίνηση; Διακοπές κατά τη λειτουργία; Σας γυρίζει σε βενζίνη; Safe Mode; Λαμπάκι μηχανής – κωδικοί βλάβης;

jeep wrangler 2.4 συστημα icom

Δημοσίευσηαπό steve » Τετ 25 Ιαν, 2012 02:42

παιδια καλησπερα εχω ενα jeep wrangler tj 2.4 του 2003 και εχω βαλει συστημα της icom υγρου ψεκασμου το εχω βαλει 1.5 χρονο τωρα και το αμαξι δεν εχει δουλεψει σωστα απο την αρχη ειχα συνεχεια προβληματα συνεχεια διακοπεσ ,κομπιασματα και πολλες φορες αναβει το λαμπακι του κινητηρα μηπως ξερετε που μπορω να το ρυθμισω η ποια ειναι η αιτια ευχαριστω
steve

Δημοσιευσεις: 3

Re: jeep wrangler 2.4 συστημα icom

Δημοσίευσηαπό rogerius » Τετ 25 Ιαν, 2012 08:59

steve έγραψε:παιδια καλησπερα εχω ενα jeep wrangler tj 2.4 του 2003 και εχω βαλει συστημα της icom υγρου ψεκασμου το εχω βαλει 1.5 χρονο τωρα και το αμαξι δεν εχει δουλεψει σωστα απο την αρχη ειχα συνεχεια προβληματα συνεχεια διακοπεσ ,κομπιασματα και πολλες φορες αναβει το λαμπακι του κινητηρα μηπως ξερετε που μπορω να το ρυθμισω η ποια ειναι η αιτια ευχαριστω

ston eggatastath sou oso eisai akoma se egghish. Mhn figeis apo ekei an den doulepsei teleia, apodedeigmena. An eimoun ego, tha tou lega "h tha einai teleio h kseilose to, kai ta xrhmata piso".Oura perimenoun h eggatastates na sou valoun allo, IMHO.
Pou to evales?
rogerius

Δημοσιευσεις: 274

Δημοσίευσηαπό vanleiv » Τετ 25 Ιαν, 2012 10:25

Καλημέρα!
...και γιατί το άφησες τόσο πολύ καιρό?
Πάντως το δικό μου που είναι βελτιωμένο και είχα τοποθετήσει περυσι υγρού ψεκασμου, το ξήλωσα!
Και αυτό γιατί πιστεύω αφ'ενός ότι δεν ασχολήθηκαν όπως έπρεπε για να το ρυθμίσουν, αφ'ετέρου αν βλέπατε που είχαν ανοίξει τις τρύπες για τα μπέκ πάνω στην πολλαπλή......
ROVERTECH+OXYGEN
vanleiv

Δημοσιευσεις: 34

Δημοσίευσηαπό steve » Τετ 25 Ιαν, 2012 15:10

Στη τριπολη το έβαλα το σύστημα
steve

Δημοσίευσηαπό steve » Τετ 25 Ιαν, 2012 15:17

Δυστυχώς το άφησα τόσο καιρο γιατί ισχυριζόταν ο μάστορας που έκανε την εγκατάσταση ότι έχω προβλημα στα ρεύματα και έφτασα σε σημείο να τα αλλάξω όλα απο αισθητήρες ηλεκτρονικές .... Και τελικά δεν έγινε Τίποτα
steve

Δημοσίευσηαπό rogerius » Τετ 25 Ιαν, 2012 16:37

steve έγραψε:παιδια καλησπερα εχω ενα jeep wrangler tj 2.4 του 2003 και εχω βαλει συστημα της icom υγρου ψεκασμου το εχω βαλει 1.5 χρονο τωρα και το αμαξι δεν εχει δουλεψει σωστα απο την αρχη ειχα συνεχεια προβληματα συνεχεια διακοπεσ ,κομπιασματα και πολλες φορες αναβει το λαμπακι του κινητηρα μηπως ξερετε που μπορω να το ρυθμισω η ποια ειναι η αιτια ευχαριστω

an me venzina den eixes provlima= o eggatastatis fteei=aplo
an anavei "check engine"=val'te diagnostiko na deite ti vlavei leei oti einai
an ekane kompiasmata me ugraerio=kanate test sto dromo me barometro sto rythmisth pieshs na deite an eparkei to kavsimo stis anagges tou moter?
an avtos den mporei, na rotisi ton isagogea tou systimatos ti prepei na kanei h na pas esy kai na se apozimiosh gia thn taleporia.
An se paramithyazei gia na perasei h eggyhsh, na sou epistrepsei ta lefta kai vale ...alo systima (vlepeis meta)
rogerius

Δημοσιευσεις: 274

Δημοσίευσηαπό Billaros » Τετ 08 Φεβ, 2012 17:19

δοκιμασε στην υγραεριοκινηση στο ρεντη. ειχα το ιδιο θεμα με patriot... το ρυθμισαν και ολα μελι γαλα!! παει καλυτερα κ απο βενζινη!!
http://www.ygraeriokinisi.gr/
Billaros

Δημοσιευσεις: 1

Επιστροφή στο Αντιμετωπίζετε πρόβλημα;

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 62 επισκέπτες