Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

Κατανάλωση υγραερίου

Προβλήματα στην εκκίνηση; Διακοπές κατά τη λειτουργία; Σας γυρίζει σε βενζίνη; Safe Mode; Λαμπάκι μηχανής – κωδικοί βλάβης;

Κατανάλωση υγραερίου

Δημοσίευσηαπό jimvol10 » Πέμ 09 Φεβ, 2012 14:58

Καλησπέρα παιδιά... είμαι νέος στο forum και θέλω τη βοήθεια σας... έχω ένα renault clio του 2003 και έβαλα lovatto λόγω της δουλειάς επειδή κάνω πολλά χλμ την ημέρα... τώρα τελευταία βλέπω πολλή χαμηλή κατανάλωση υγραερίου.Στην αρχή όταν το πρωτοβαλανε στο αμάξι είχε την φυσιολογική κατανάλωση όπως μου είχε πει ο εγκαταστατης μου. όμως τι βενζίνη τι υγραέριο το ίδιο πράγμα σε κατανάλωση τωρα τελευταία. Πήγα το αμάξι να το δει και μου είπε να κοιτάξω το χρόνο ψεκασμού βενζίνης σε msec για να μπορεσει να κανει ρυθμιση σε σχεση με το υγραεριο...δεν έχω τις τρελές γνώσεις και δεν ξέρω που να πάω... ευχαριστώ πολύ
jimvol10

Δημοσιευσεις: 1

Re: Κατανάλωση υγραερίου

Δημοσίευσηαπό dti » Παρ 10 Φεβ, 2012 19:10

Προφανώς τώρα με το κρύο και τα χιόνια αργεί να γυρίσει σε υγραέριο, οπότε καταναλώνεις βενζίνη όλο αυτό το διάστημα. Αν μετράς χιλιόμετρα από γέμισμα σε γέμισμα υγραερίου, τώρα που αργεί να γυρίσει, οι υπολογισμοί σου βγαίνουν λάθος γιατί συμπεριλαμβάνεις και πολλά χιλιόμετρα που έγιναν με βενζίνη...
S-MAX 2.5T Titanium (2007.75) LPG Powered by Vialle LPi
dti

Δημοσιευσεις: 1012

Επιστροφή στο Αντιμετωπίζετε πρόβλημα;

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Google [Bot] και 54 επισκέπτες