Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

Πρόβλημα με βαλβίδες σε astra h twin

Προβλήματα στην εκκίνηση; Διακοπές κατά τη λειτουργία; Σας γυρίζει σε βενζίνη; Safe Mode; Λαμπάκι μηχανής – κωδικοί βλάβης;

Re: προβλημα με βαλβιδες σε astra h twin

Δημοσίευσηαπό maevius » Κυρ 29 Ιούλ, 2012 07:22

palmeriva έγραψε:
gianniszafirab έγραψε:
marconis έγραψε:σε ευχαριστω πολυ .

έχω και εγώ το σύστημα n.I.g.s, έχω πάνω από 35.000 και δεν έχω κανένα πρόβλημα χωρίς λαδιερα το αμάξι μου είναι το zafira b 2006 z18xer το έβαλα στα 170.00 και τώρα έχω 207.000 η οδήγηση είναι σε χαμηλές στροφές 2.500 -3.500 και σπάνια 4.000 και το γύρνα και σε βενζίνα δηλαδή 40 ευρώ υγραέριο και 20 ευρώ βενζίνα

Ειχα την εντυπωση οτι σε xer κινητήρα χρειάαζεται λαδιέρα(εκτός αν "τσιμπάει" λαδακι).

40 υγραέριο --> 20 βενζίνα;;; κάτι δεν ανέφερες καλά

Παράλληλος ψεκασμός βενζίνης όπου απαιτείται (υψηλά φορτία) και tunap επικαλυπτικά κάθε 10.000 χλμ. Αυτά εχω εγώ αντί λαδιέρας την οποία θεωρώ εκτός από περιττη και ύποπτη για ζημιές (καταλύτη-λαμδα κλπ).
OPEL INSIGNIA 1,8 (2009) με Zavoli
ΟPEL CORSA C 1.4 (2003) με Prins silverline
Άβαταρ μέλους
maevius

Δημοσιευσεις: 928

Δημοσίευσηαπό gianniszafirab » Κυρ 02 Σεπ, 2012 21:22

Για το καύσιμο εννοώ ότι σε ταξίδι το γύρνα περιστασιακά από υγραέριο σε βενζίνα δηλαδή στα 600 χιλιόμετρα περίπου έχω κατανάλωση 40 ευρώ υγραέριο και 20 ευρώ βενζίνα περίπου . δεν ξερο άμα είναι σωστό έχω Βάλη και tunap . τώρα έχω περίπου 45000 . το καλοκαίρι ταξίδευα μέχρι την Ρουμανία και πίσω όλα καλά . με κατανάλωση 70 ευρώ υγραέριο και 20 βενζίνα . ( βέβαια σκεφτομε μήπως το σύστημα που έχω μήπως δεν είναι καλό και βάλω άλλο να ψεκάζει και βενζίνα.)
gianniszafirab

Δημοσιευσεις: 9

Δημοσίευσηαπό MERCEDAKIAS » Κυρ 02 Σεπ, 2012 23:40

Ειχα δει ενα διαγραμμα οπου το ιδιανικο ειναι οδηγηση στις 3.500 σαλ διοτι εκει ταυτιζεται το αβανς της βενζινης και του υγραεριου.προσωπικα το παταω μεχρι 150-160 με υγραεριο και εδω και 50.000 χιλιομετρα δεν εχω κανενα προβλημα.συνολο 305.000km(σε w202).Δοκιμαστε το λαδι της liqui moly,φαινεται πολυ καλητερο απο τα υπολοιπα.Καταρχας δεν ειναι λαδι αλλα ειναι σαν νερο και λενε οτι ειναι ψυκτελαιο.
MERCEDAKIAS

Δημοσιευσεις: 97

Δημοσίευσηαπό tzanabetis » Σάβ 08 Σεπ, 2012 16:58

Ναι και κάποιοι λένε ότι το χουν φέρει οι εξωγήινοι από το Δέλτα του Κενταύρου. Είναι μια μυστική συνταγή των ΕΛ που το βάζουν στα διαστημόπλοιά τους για να παίρνουν έξτρα άλογα.
Δε θα σταματήσω να γελάω με τα ονόματα που δίνουν οι διάφοροι σε αυτό το ΠΡΑΜΑ που πουλάνε.
Zavoli χωρίς λαδιέρες, ξυδιέρες και τυροκαυτερές
70.000χλμ
Άβαταρ μέλους
tzanabetis

Δημοσιευσεις: 308

Δημοσίευσηαπό MERCEDAKIAS » Κυρ 09 Σεπ, 2012 10:49

Το εχεις αγορασει?το εχεις δει?εχεις δει τι γραφει?ΟΧΙ οποτε γιατι εκφερεις αποψη?Γνωριζεις οτι αν μπεις στην ιστοσελιδα της flashlube λεει ξεκαθαρα πως το λαδι αυτο δημιουργηθηκε για λιπανση στα μη καταλυτικα αυτοκινητα.αυτο που λεω εγω ρεει οπως το νερο και λεει πως ειναι για ψυξη.Τελος δοκιμασα και τα δυο.
MERCEDAKIAS

Δημοσιευσεις: 97

Re: Απ: προβλημα με βαλβιδες σε astra h twin

Δημοσίευσηαπό maevius » Κυρ 09 Σεπ, 2012 11:05

tzanabetis έγραψε:Ναι και κάποιοι λένε ότι το χουν φέρει οι εξωγήινοι από το Δέλτα του Κενταύρου. Είναι μια μυστική συνταγή των ΕΛ που το βάζουν στα διαστημόπλοιά τους για να παίρνουν έξτρα άλογα.
Δε θα σταματήσω να γελάω με τα ονόματα που δίνουν οι διάφοροι σε αυτό το ΠΡΑΜΑ που πουλάνε.

Σε λιγο θα κυκλοφορησουν και ειδικα ζαντολαστιχα για υγραεριοκινητα αυτοκινητα......ΕΛΕΟΟΟΣ :grin::grin::grin:
Άβαταρ μέλους
maevius

Δημοσίευσηαπό gakost » Κυρ 09 Σεπ, 2012 11:54

MERCEDAKIAS έγραψε:Το εχεις αγορασει?το εχεις δει?εχεις δει τι γραφει?ΟΧΙ οποτε γιατι εκφερεις αποψη?Γνωριζεις οτι αν μπεις στην ιστοσελιδα της flashlube λεει ξεκαθαρα πως το λαδι αυτο δημιουργηθηκε για λιπανση στα μη καταλυτικα αυτοκινητα.αυτο που λεω εγω ρεει οπως το νερο και λεει πως ειναι για ψυξη.Τελος δοκιμασα και τα δυο.

Πριν δώσεις κι εσύ χρήματα λοιπόν,
α) Ψάξε στο site του κατασκευαστή του κιτ σου να δεις αν πουλάει λαδιέρες μαζί με το σύστημα που προορίζεται για το αυτοκίνητο σου ή μπαίνει με πρωτοβουλία του εγκαταστάτη σου.
β)Αν ναι βρες τις προδιαγραφές που ζητάει ο κατασκευαστής του συστήματος υγραεριοκίνησης για το υγρό που πρέπει να χρησιμοποιήσεις,
γ)Και αν υπάρχουν να βρεις τις προδιαγραφές ενός και του άλλου υγρου και να δεις αν τις καλύπτουν και μετά αποφάσισε.

ΥΓ σε περίπτωση που κάτι από αυτά δεν βρεις η προσώπική μου άποψη είναι ότι μάλλον τα προϊόντα ανήκουν στην κατηγορία των μαγνητών για οικονομία, νανογιλέκων για ευεξία , μαγνητικά βραχιολάκια για καλύτερη ισορροπία, και του νερού με όζον για πάσα νόσο και πάσα ........ ,αλλά βέβαια η απόφαση και τα χρήματα που θα ξοδέψεις δικά σου. :geek:
gakost

Δημοσιευσεις: 1038

Δημοσίευσηαπό gianniszafirab » Κυρ 09 Σεπ, 2012 15:00

Όλη εσάς που λέτε ότι δεν έχετε λαδερά και μετά γράφετε ότι έχετε σύστημα zavoli η ladirenzo και πολλά άλλα που ψεκάζουν και βενζίνα το σύστημα σας μήπως ψεκάζει και βενζίνα ταυτόχρονα? Έμενα νομίζω δίστιχος δεν ψεκάζει βενζίνα το μόνο που έχω κοφτή στις 5000 και άλλαζε σε βενζίνα .και σκεφτομε να αλλάξω τέλος το σύστημα που έχω με καπιο από τα παραπάνω δεν ξέρω άμα θα κάνω βλακεία . z18xer zafira b 2006 n.i.g.s. gaz systems italiko
gianniszafirab

Δημοσιευσεις: 9

Δημοσίευσηαπό maevius » Κυρ 09 Σεπ, 2012 15:43

gianniszafirab έγραψε:Όλη εσάς που λέτε ότι δεν έχετε λαδερά και μετά γράφετε ότι έχετε σύστημα zavoli η ladirenzo και πολλά άλλα που ψεκάζουν και βενζίνα το σύστημα σας μήπως ψεκάζει και βενζίνα ταυτόχρονα? Έμενα νομίζω δίστιχος δεν ψεκάζει βενζίνα το μόνο που έχω κοφτή στις 5000 και άλλαζε σε βενζίνα .και σκεφτομε να αλλάξω τέλος το σύστημα που έχω με καπιο από τα παραπάνω δεν ξέρω άμα θα κάνω βλακεία . z18xer zafira b 2006 n.i.g.s. gaz systems italiko

Το zavoli που εχω ειναι ρυθμισμενο να ψεκαζει και βενζινη οταν απαιτειται.
Το prins οχι. Χωρις λαδιερα και τα 2 αλλα με tunap καθε 10.000 χλμ
Άβαταρ μέλους
maevius

Δημοσίευσηαπό tsopirs » Κυρ 09 Σεπ, 2012 22:54

Ο Ζ 18 xer δεν πρέπει να έχει κανένα θέμα με το υγραέριο η κάνω λάθος?

Sent from my HTC HD2 using Tapatalk 2
Άβαταρ μέλους
tsopirs

Δημοσιευσεις: 513

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Αντιμετωπίζετε πρόβλημα;

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 67 επισκέπτες