Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

E46 3,30 προβληματα

Προβλήματα στην εκκίνηση; Διακοπές κατά τη λειτουργία; Σας γυρίζει σε βενζίνη; Safe Mode; Λαμπάκι μηχανής – κωδικοί βλάβης;

Re: E46 3,30 προβληματα

Δημοσίευσηαπό MERCEDAKIAS » Δευτ 03 Σεπ, 2012 14:21

Εγινε επισκευη στο καπάκι γιατί κατόπιν αυτοψίας οι βαλβίδες απο κακή ποιοτητας βενζίνης είχαν ποιασει ψωριασμα και είχα αυτά τα προβλήματα στο ρελαντί.Μετά λοιπόν την επισκευη(750 ερω)το αυτοκίνητο συναρμολογήθηκε και ξεκίνησα θεωριτικά τις καλοκαιρινές μου μετακινήσεις.1)το αυτοκίνητο ήταν τάφος αν τολμούσες να κάνεις προσπέραση με το υγραέριο έλεγες τουλάχιστον 2 φορές το πατερ ημών μέχρι να προσπεράσεις.2)κατανάλωση αυξημένη τουλάχιστον 2-3 λίτρα πάνω του φυσιολογικου3)οι ενδειξεις του κινιτήρα διακοσμουσαν το καντραν μου σαν χριστουγενιατικα λαμπακια

Συγνωμη δεν αναφερει πως αλλαξε φλαντζα?Συνηθως ο κοσμος για να αλλαξει βαλβιδες κατεβαζει κυλινδροκεφαλη.Συνεπως αλλαχτηκε η φλαντζα και μετα παρουσιασε μια σειρα προβληματων που λογικα σχετιζονται με την παραπανω επισκευη.Αυτα τα προβληματα μπορει να ναι ειτε η φλαντζα,ειτε λαθος χρονισμος ειτε ειτε ειτε.για αυτο μια μετρηση συμπιεσης θα μας διαφωτισει.Για πες μας εσυ που εντοπιζεις το προβλημα!

Tελος ΜΟΝΟ με υγραεριο υπαρχει θεμα?με βενζινη οπως ηταν παλια?
MERCEDAKIAS

Δημοσιευσεις: 97

Δημοσίευσηαπό samspade » Δευτ 03 Σεπ, 2012 14:45

Λοιπόν για να τα βάλουμε τα πράγματα στη σειρά το αυτοκίνητο απο το 2006 που το είχα κάνει 3.30δεν ήξερα τι θα πει συνεργείο μόνο τα σέρβις του λαδια και αυτά στο συνεργείο που μου έκανε τη μετατροπή.Το ίδιο συνεργειο λοιπον εδώ και 1 χρόνο έβαζε υγραέριο.Ειπα και γω λοιπόν εφόσον αυτός έχει αναλάβει το αυτοκίνητο και το ξέρει να το κάνει και υγραέριο να τελειώνουμε μην ψάχνομε αλλου μιας και είχα κάποια ευκολία και στα χρήματα για να τα λέμε και όλα.Το τελευταιο 6μηνο το αυτοκίνητο λόγο οικονομικών δυσκολιών παρέμεινε στο γκαράζ και το έβαζα κανα δυο φορές το μήνα μπροστά.Μπηκα λοιπον στο τρυπάκι να το κάνω υγραέριο για να μπορώ να το κυκλοφορώ γιατί ήταν κρίμα γιατί και να ήθελα να το πουλήσω δεν πουλιεται τίποτα τέτοια εποχή.Απο κει και πέρα ξεκίνησε ο γολγοθάς εμένα αλλα και του αυτοκινήτου που όπως έχω αναφέρει το θεορώ απίστευτο ότι ότι προβλήματα πιθανόν να υπήρχαν,που δεν υπήρχαν γιατί το αυτοκίνητο ήταν άψογο βγήκαν μετα την τοποθέτηση του υγραερίου.Μετα το προβλήματα στο ρελαντί δέχτηκα και πλήρωσα την επισκευή στο καπάκι για την ακρίβεια στις βαλβίδες γιατί και καλα απο την ακινησία και την κακή ποιοτητας βενζίνη παθαν ψωριασμα οι βαλβίδες και δεν είχε να κάνει με το υγραέριο.Ο οποιοσδηποτε που δεν είχε θέμα με τον μηχανικό του το ίδιο πιστεύω θα έκανε.Στην επισκευή αλαχτήκαν φλατζες τσιμουχάκια πλανιαρίστικε το καπάκι όσο έπρεπε και μπήκαν καινουριες φλατζες.Ολα λοιπον που έπρεπε να γίνουν γίναν δεν αφήσαμε τίποτα στην τύχη.Θα πρέπει επισης να αναφέρω ότι μετα την επισκευη το αυτοκίνητο έκαιγε αδικαιολόγητα αρκετα λάδια και έτσι και αλιως ήταν στο πρόγραμμα να ξαναλυθεί το καπάκι.Λοιπόν απο κει και περα και μετά απο 3000χιλιομ περίπου έπαθα όλα αυτά που σας είπα.Τι αλλο να σας πω ρε παιδια τα έχω δει όλα!
samspade

Δημοσιευσεις: 33

Δημοσίευσηαπό hlias » Δευτ 03 Σεπ, 2012 14:49

γραφει οτι πριν το ταξιδι τον αυγουστο πηγε για ρυθμιση και μετα το αυτοκηνιτο ηταν ενταξει απο ολα τα προβληματα, λαμπακια, δεν τραβαγε κ.τ.λ. πως βγαλαμε το συμπερασμα για προβλημα φλαντζας πριν το ταξιδι. γιαυτο λεω διαβαστε προσεκτικα πριν βγαλετε συμπερασμα. ο αντωνης 132 διαβασε το πορισμα που εβγαλε χωρις να ξερει παρα πολλες λεπτομεριες
κριμα.
hlias
Εγκαταστάτης

Δημοσιευσεις: 2046

Δημοσίευσηαπό samspade » Δευτ 03 Σεπ, 2012 14:59

ναι οντως το αυτοκίνητο απο το μαιο πρώτη φορά δουλεψε σωστά με μονη παραφονία τα λαδάκια τα οποια ήταν στο πρόγραμμα να ξαναανοίξουμε το καπάκι για να δουμε εαν δεν είχε κάτσει καλά κάπιο απο τα τσιμουχάκια.Ναι λοιπον αλλα πόσο δικαιολογημένο είναι να έχει γίνει εγκατάσταση απο τον μάιο περίπου το αυτοκίνητο να δουλεψει σωστά τον αυγουστο και μετα απο 4 μέρες καλής θεωριτικά λειτουργιας να καει η φλάτζα?Και να σας πω και κάτι όταν έχεις να ακουσεις το αυτοκινητο σου να δουλεψει σωστά κανα τριμηνο πλεον δεν είσαι σίγουρος για τίποτα αμφισβητείς και την ίδια σου την κρίση.Λοιπον πια είναι τα ανθρωπινα όρια πριν κάψω φλάτζα και γω τι πρέπει να περιμένω απο δω και πέρα πόση υπομονή θα πρέπει να κάνω μέχρι να φτιαχτεί το αυτοκίνητο και να δουλέψει σωστά ?
samspade

Δημοσίευσηαπό fotisly » Δευτ 03 Σεπ, 2012 15:09

αποψη μου:
τελικα μηπως το συνεργειο δεν ειναι και τοσο καλο σε βλαβες?
στα σερβις ολοι καλοι ειναι!
με λιγα λογια απο τα λεγομενα σου,εγω καταλαβα και κακη επισκευη της κεφαλης και κακη τοποθετηση του κιτ υγραεριου!
2 στα 2!
icom jtg υγρου ψεκασμου,πλεον lovato σε αστρα h 1.8 140 hp
prins silverline2 skoda fabia 1.4 101 hp
fotisly

Δημοσιευσεις: 394

Δημοσίευσηαπό samspade » Δευτ 03 Σεπ, 2012 15:20

Τι να πω δεν ξέρω τον αρχιμηχανικο και ιδιοκτήτη τον ξέρω πάνω απο 20 χρόνια μέχρι και χτες να με ρώταγες έβαζα το χέρι μου στη φωτια ότι είναι σωστος.Μετά απο όλα αυτά διατηρώ τις επιφυλάξεις μου αλα και πάλι θα κάνω υπομονη για τελευταια φορά να δω τι θα γίνει μετα τη συναρμολόγηση για 2ρη φορά του αυτοκινήτου.Εάν και πάλι δεν δουλεψει πάω σε κάποιον άλλο να πάρω μια δευτερη γνώμη προς το παρόν κάνω το παγώνι :-B μετα.......θα δουμε
samspade

Δημοσίευσηαπό hlias » Δευτ 03 Σεπ, 2012 15:22

samspade έγραψε:ναι οντως το αυτοκίνητο απο το μαιο πρώτη φορά δουλεψε σωστά με μονη παραφονία τα λαδάκια τα οποια ήταν στο πρόγραμμα να ξαναανοίξουμε το καπάκι για να δουμε εαν δεν είχε κάτσει καλά κάπιο απο τα τσιμουχάκια.Ναι λοιπον αλλα πόσο δικαιολογημένο είναι να έχει γίνει εγκατάσταση απο τον μάιο περίπου το αυτοκίνητο να δουλεψει σωστά τον αυγουστο και μετα απο 4 μέρες καλής θεωριτικά λειτουργιας να καει η φλάτζα?Και να σας πω και κάτι όταν έχεις να ακουσεις το αυτοκινητο σου να δουλεψει σωστά κανα τριμηνο πλεον δεν είσαι σίγουρος για τίποτα αμφισβητείς και την ίδια σου την κρίση.Λοιπον πια είναι τα ανθρωπινα όρια πριν κάψω φλάτζα και γω τι πρέπει να περιμένω απο δω και πέρα πόση υπομονή θα πρέπει να κάνω μέχρι να φτιαχτεί το αυτοκίνητο και να δουλέψει σωστά ?

εχεις δικιο ως προς την ταλαιπωρια σου, καποιες αιτιες για καμμενη φλαντζα ειναι, θερμοστατης, βαντιλατερ η η βαλβιδα εντολης του, βουλομμενο ψυγειο νερου, διαρροη νερου, ταπα ψυγειου η δοχειου διαστολης, τρομπα νερου, μη επιπεδη επιφανια καπακιου η μπλοκ μηχανης, οχι σωστο σφιξιμο κεφαλης η προβλημα σε βιδα κεφαλης η σπειρωμα,καμμενη ασφαλεια βαντιλατερ, αυτες ειναι μερικες απο τις αιτιες, στο δικο σου ποια αιτια βρηκατε ? δεν κατηγορω εσενα, αλλα αυτους που βγαζουν πορισμα χωρις να εχουν δεδομενα.
κριμα.
hlias
Εγκαταστάτης

Δημοσιευσεις: 2046

Δημοσίευσηαπό samspade » Δευτ 03 Σεπ, 2012 15:34

Οπως είπα λοιπον είμαι σε κατασταση αναμονής προς το παρών για την επισκευη μετά βλέπουμε αλα πραγματικα πιστεύω ότι τα συνεργεια που αναλάβανε την τοποθέτηση υγραερίου ασχολήθηκαν περισσότερο με την γρήγορη τοποθέτηση και δεν χαλάσανε το χρόνο τους για τα πιθανά προβλήματα που αρκετοι αντιμετωπίζουν στη συνέχεια.Ειμαστε η χώρα του αρπα κολα τελείωσε δεν θα γίνουμε ποτέ ανθρώποι.
samspade

Δημοσίευσηαπό prometheas » Δευτ 03 Σεπ, 2012 16:11

samspade έγραψε:Οπως είπα λοιπον είμαι σε κατασταση αναμονής προς το παρών για την επισκευη μετά βλέπουμε αλα πραγματικα πιστεύω ότι τα συνεργεια που αναλάβανε την τοποθέτηση υγραερίου ασχολήθηκαν περισσότερο με την γρήγορη τοποθέτηση και δεν χαλάσανε το χρόνο τους για τα πιθανά προβλήματα που αρκετοι αντιμετωπίζουν στη συνέχεια.Ειμαστε η χώρα του αρπα κολα τελείωσε δεν θα γίνουμε ποτέ ανθρώποι.

:?

^ βγάζεις συμπεράσματα γενικά για όλα τα συνεργεία βλέποντας τη δική σου περίπτωση???? :?

Υπάρχουν πολλοί εδώ μέσα που είναι ευχαριστημένοι με την εγκατάσταση των συστημάτων τους και τη λειτουργία τους....
prometheas

Δημοσιευσεις: 153

Δημοσίευσηαπό samspade » Δευτ 03 Σεπ, 2012 16:23

μάλον εσύ δεν είσαι αντικειμενικός γιατί δεν διαβάζεις τη στήλη μάλον με τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο καθένας δεν είμαι ο μόνος με παράπονα και προβλήματα!!Εγώ δεν είπα ότι όλοι είναι δυσαρεστημένοι και ότι όλοι οι εγκαταστάτες είναι καραγκιοζηδες είπα ότι πολοι έχουν προβλήματα και αυτό όπως είπα και πριν διαβασε την αναλογη στήλη με τους παραπονουμενους!!!Το γεγονός και μόνο ότι κάνω υπομονή εδώ και 4μήνες για να λειτουργήσει σωστά το αυτοκίνητο δείχνει ότι δεν βγάζω βιαστηκά συμπεράσματα αλλα και η υπομονή έχει τα όριά της.
samspade

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Αντιμετωπίζετε πρόβλημα;

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 67 επισκέπτες