giorgos3924 έγραψε:Πήγα στο συνεργείο υγραερίου και όλα δούλευαν ρολόι. Δεν υπήρχε κανένα σφάλμα και το αυτοκίνητο δουλεύει όπως πρέπει!
Και όντως δουλεύει μια χαρά! Δεν μπορείς να καταλάβεις τί συμβαίνει.
Είναι μοντέλο 2005.
Χθές έκανα 200km και δεν το έκανε. Τώρα θα αφήσω τη μπουκάλα να αδειάσει κ θα πάω να το ξαναγεμίσω.
giorgos3924 έγραψε:Αφού έχουμε διαφορετικό σύστημα lpg τότε σε καμια περίπτωση δε φταίει το υγραέριο.
Τώρα το αν χάλασε ο πολλαπλασιαστής ή τα μπουζοκαλώδια ή τα μπουζί εξ' αιτίας της μετατροπής (μέσα σε λίγους μήνες) το βρίσκω περίεργο!
Πόσα km έχει το αυτοκίνητο και πόσα μετά την μετατροπή;
Εγώ έχω περίπου 129.000 και με υγραέριο έχω περίπου 7.000
Τα μπουζί αλλάχτηκαν τελευταία φορά στις 115.000 περίπου (αν θυμάμαι καλά)
Εκτός τα μπουζί δεν έχει αλλαχτεί τίποτα άλλο στο σύστημα ανάφλεξης.
--- Έχεις πρόβλημα και με την κρύα εκκίνηση;
http://www.lpgforum.gr/viewtopic.php?f=3&t=1383
giorgos3924 έγραψε:Αφού έχουμε διαφορετικό σύστημα lpg τότε σε καμια περίπτωση δε φταίει το υγραέριο.
Τώρα το αν χάλασε ο πολλαπλασιαστής ή τα μπουζοκαλώδια ή τα μπουζί εξ' αιτίας της μετατροπής (μέσα σε λίγους μήνες) το βρίσκω περίεργο!
Πόσα km έχει το αυτοκίνητο και πόσα μετά την μετατροπή;
Εγώ έχω περίπου 129.000 και με υγραέριο έχω περίπου 7.000
Τα μπουζί αλλάχτηκαν τελευταία φορά στις 115.000 περίπου (αν θυμάμαι καλά)
Εκτός τα μπουζί δεν έχει αλλαχτεί τίποτα άλλο στο σύστημα ανάφλεξης.
--- Έχεις πρόβλημα και με την κρύα εκκίνηση;
http://www.lpgforum.gr/viewtopic.php?f=3&t=1383
skarpouzis έγραψε:Σέ συνέχεια του προηγούμενου μου, σας θυμίζω ότι οι περισσότεροι πολλαπλασιαστές (ιδιαίτερα σε ορισμένες μάρκες/μοντέλλα αυτοκινήτων) είναι "αναλώσιμοι". Η απόδοσή τους μειώνεται με τα χιλιόμετρα. Στην χρήση τους με υγραέριο αυτή η πτώση της απόδοσης επιταχύνεται. Αυτό εξηγεί γιατί τα προβλήματα εμφανίζονται μετά απο κάποια χιλιόμετρα. Οι BERU θεωρούνται αθάνατοι. (Δεν είμαι ο αντιπρόσωπος της BERU στην Ελλάδα).
Φιλικά
Επιστροφή στο Αντιμετωπίζετε πρόβλημα;
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 69 επισκέπτες
|
|
|