skaftikos έγραψε:Πριν λυθει το καπακι εγινε χρονισμος και ηταν κανονικα,δεν εχει πηδηξει δοντι ο ιμαντας χρονισμου,ολα χρονιστηκαν ακριβως εκει που ειναι σημαδεμενα και τα πιστονια στο μεσο της διαδρομης τους ευθεια ολα. Εγω πιστευω οτι το προβλημα προκληθηκε απο κακη αναλογια μειγματων,το αυτοκινητο δουλευε στεγνο,να σημειωθει οτι αυτο εγινε ρελαντι,ειμαι πολυ προσεκτικος με το ξεκινημα της μηχανης,εννοω οτι ξεκιναω σε χαλαρους ρυθμους και ανεβαζω στροφες οταν το θερμομετρο του νερου δειξει 90 αμεσως μετα απο κανα 15-20 τοτε αν χρειαστει το ανοιγω(σωστη θερμοκρασια λαδιων),το τουρμπο δεν εχει ιχνος τζογου(φτεροτη)και εχει στην πλατη του 202.000χλμ.
Σε ψαξιμο στο διαδυκτιο ειδα στραβωμενες ετσι βαλβιδες σε ντραγκστερ αγωνες που δουλευουν κοντα στις 10.000 σαλ και ανω,οποτε το αποκλειω να εγινε απο κακη τοποθετηση ιμαντα χρονισμου.
Φιλος σε σιντροεν Ξαρα ανοιξε καπακι και δεν ειχε τετοια μαυριλα που εχουν οι δικοι μου κυλινδροι
hlias έγραψε:StiloLpg έγραψε:Φίλε skaftikos , μπορείς να μας πείς αν στο συγκεκριμμένο μοτέρ οι εκκεντροφόροι παίρνουν κίνηση απο ιμάντα η καδένα ;;; . Δεν είμαι ειδικός στα αυτοκίνητα αλλά σαν μηχανικός δεν πιστεύω αυτό που βλέπω να έχει σχέση με το υγραέριο . Η βαλβίδα δείχνει να βρήκε στο έμβολο και στράβωσε το καλάμι της , στο κομμάτι που είναι εξω από τον οδηγό .
απο ιμαντα.
BOURTZI έγραψε:Πιστευω οτι κατι λειπει απο το πακετο των πληροφοριων, δεν μπορω να πιστεψω οτι στραβωσαν ετσι οι βαλβιδες ενω ο ιμαντας χρονισμου εκανε καλα την δουλεια του.
Επιστροφή στο Αντιμετωπίζετε πρόβλημα;
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 75 επισκέπτες
|
|
|