Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

Κοψίματα στην 6η με Went Gas σε Golf4 GTI

Προβλήματα στην εκκίνηση; Διακοπές κατά τη λειτουργία; Σας γυρίζει σε βενζίνη; Safe Mode; Λαμπάκι μηχανής – κωδικοί βλάβης;

Re: Κοψίματα στην 6η με Went Gas σε Golf4 GTI

Δημοσίευσηαπό trelogolfakias » Τρί 19 Φεβ, 2013 08:11

BOURTZI έγραψε:Σε αυτο που γραφεις οτι πεφτει η πιεση σταδιακα μεχρι τα 1,0 bar,αν δεν εχεις ανεβασει τον κοφτη στις 8,500στρ τοτε το μοτερ στεγνωνει και χρειαζεσαι μεγαλυτερα μπεκ.
Αν εχεις ko3 με a/r 63 δεν μπορεις να εχεις μπεκ μικροτερα απο 660cc.
Στο δυναμομετρο δεν το ειδες?

ο κοφτης ειναι 7500+ στροφες στη βενζινη το ιδιο παει κ στο αεριο.
trelogolfakias

Δημοσιευσεις: 82

Δημοσίευσηαπό trelogolfakias » Τρί 19 Φεβ, 2013 08:25

BOURTZI έγραψε:Σε αυτο που γραφεις οτι πεφτει η πιεση σταδιακα μεχρι τα 1,0 bar,αν δεν εχεις ανεβασει τον κοφτη στις 8,500στρ τοτε το μοτερ στεγνωνει και χρειαζεσαι μεγαλυτερα μπεκ.
Αν εχεις ko3 με a/r 63 δεν μπορεις να εχεις μπεκ μικροτερα απο 660cc.
Στο δυναμομετρο δεν το ειδες?

στο δυναμομετρο δεν ειπαν κατι πηγε αρκετα καλα το αυτοκινητο...
trelogolfakias

Re: ΚΟΨΙΜΑΤΑ ΣΤΗΝ 6Η ΜΕ WENT GAS ΣΕ GOLF4 GTI

Δημοσίευσηαπό trelogolfakias » Τρί 19 Φεβ, 2013 08:28

Qgas έγραψε:
trelogolfakias έγραψε:
Qgas έγραψε:Δυσκολο με αυτο το κιτ καλυτερα να γυρναει βενζίνη μετα απο κάποιες στροφές.

μετα απο τις 5,000 στροφες ψεκαζει κ βενζινη.

Και βενζίνη είσαι σίγουρος ; Μονο βενζίνη ναι , μάλλον μετα τις 5000 ψεκαζει μόνο βενζίνη. Από τις λίγες γνώσεις του συστήματος που έχω δεν μπορεί να ψεκασει ταυτόχρονα εκτός αν άλλαξε κάτι δραματικά.... το κιτ ειναι OBD ?
Βάλτο να γυρνάει σε βενζίνη στις 4000 με φορτίο στα 10 ms και πάνω.
Προσοχή αυτό που σου λέει ο LPgas το έσπασες για πλάκα το μοτέρ.

την obd απο οτι μου ειπαν δεν την εχουν συνδεση καθολου...
trelogolfakias

Δημοσίευσηαπό trelogolfakias » Τρί 19 Φεβ, 2013 08:36

LPGas έγραψε:Αυτό που σου κάνει ονομάζεται safe mode, και προέρχεται από έντονο misfire ή knock.
Δύσκολο να στρώσει με τέτοιο σύστημα και τόσο πίεση.
Προσοχή πάντως για τέτοιες πιέσεις δεν συγχωρούν λάθη…

οταν λες με τοση πιεση εννοεις της τουρμπινας η του υγραεριου ?
το θεμα ειναι οτι κλειδωνει εκεινη τη στιγμη αν αφησω κ πατησω το γκαζι ολα καλα(καποιες φορες πιανει αυτο με το γκαζι)
και γιατι δεν το κανει στα 250χμ και το κανει στα 150χμ ?δηλαδη στα τερματα δεν εχει προβλημα που ειναι τερματισμενο το μοτερ και στα μισα δημιουργει προβλημα ?δεν ξερω τη να πω...με το ιδιο κιτ εχουν ρυθμιση αμαξι με 500 αλογα και το δικο μου δεν στρωνει τι γινετε...
trelogolfakias

Δημοσίευσηαπό trelogolfakias » Τρί 19 Φεβ, 2013 08:39

????
Τελευταία επεξεργασία από trelogolfakias και Πέμ 21 Φεβ, 2013 21:03, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
trelogolfakias

Δημοσίευσηαπό chrisd » Τρί 19 Φεβ, 2013 09:55

Mε ποια κριτηρια επελεξες αυτο το συστημα?βαση τιμης?ρωτησες αν το γνωριζει κανεις?
Ο εγκαταστατης που το εβαλες ποσα χρονια εμπειρια ειχε?
Με τις πιεσεις που δουλευεις παντος το υγραεριο δεν συγχωρει λαθοι.περνεις μοτερ στο χερι για πλακα.
Corolla G6 1.8 153ps
Με σχεδον 150.000χλμ.Θελω να καψω βαλβιδες αλλα το ICOM δεν με αφηνει.......
chrisd

Δημοσιευσεις: 392

Δημοσίευσηαπό Qgas » Τρί 19 Φεβ, 2013 11:06

Θα σε συμβούλευα να αλλάξεις το κιτ με ένα αλλο σε αυτο το μοτερ ή πηγαινε σε prins ή σε καποιο άλλο κιτ με μπεκ βενζίνης και πνευμονα για τουρμπο αλλά κια ταυτόχρονη προσθήκη βενζίνης για να βοηθήσεις το μοτερ αυτό.

Αλλιώς κράτα το και ζήτα να γυρνά βενζίνη στις 4000.
QGAS LPG CENTER ATHENS
http://www.qgas.gr
210 9420594
Αμφιθεας και Ορφέως 45 Παλαιό Φάληρο
Άβαταρ μέλους
Qgas
Εγκαταστάτης

Δημοσιευσεις: 2696

Δημοσίευσηαπό trelogolfakias » Πέμ 21 Φεβ, 2013 20:33

Qgas έγραψε:Θα σε συμβούλευα να αλλάξεις το κιτ με ένα αλλο σε αυτο το μοτερ ή πηγαινε σε prins ή σε καποιο άλλο κιτ με μπεκ βενζίνης και πνευμονα για τουρμπο αλλά κια ταυτόχρονη προσθήκη βενζίνης για να βοηθήσεις το μοτερ αυτό.

Αλλιώς κράτα το και ζήτα να γυρνά βενζίνη στις 4000.

δηλαδη το κιτ της prins θα δουλεψει ???γιατι και το went gas ηταν το τοπ υποτιθεται στα λογια αλλα τελικα δεν μπορει να μου το στρωσει κανεις...
trelogolfakias

Δημοσίευσηαπό trelogolfakias » Πέμ 21 Φεβ, 2013 20:43

chrisd έγραψε:Mε ποια κριτηρια επελεξες αυτο το συστημα?βαση τιμης?ρωτησες αν το γνωριζει κανεις?
Ο εγκαταστατης που το εβαλες ποσα χρονια εμπειρια ειχε?
Με τις πιεσεις που δουλευεις παντος το υγραεριο δεν συγχωρει λαθοι.περνεις μοτερ στο χερι για πλακα.

φιλε μου ηταν το μονο που υποτιθεται οτι θα δουλευε και θα εστρωνε απο οσα ειχα ρωτησει και συμφωνα με τον εγκαταστατη αλλα τελικα το μονο που καταφεραμε ειναι να ξυλωνουμε μπεκ ολη μερα να κανουμε δοκιμες με μπαμ κ μπουμ σκασιδια να εχουμε διαλυση το αμαξι στις δοκιμες 350 χιλιομετρα σε δοκιμες χωρις λυσεις...ο εγκαταστατης μου περνει στην εταιρια ζηταει λυση και το μονο που λενε ειναι ποσα λεφτα θα παρουν τιποτα αλλο...ειλικρινα εχω απογοητευτη...εχω αλλο ενα αμαξι αεριο εδω και 3 χρονια απο τον θεοδωρου zavolli κανενα προβλημα με το συστημα και αψογη συνεργασεια με την εταιρια...οποτε δεν εχει να κανει με τον εγκαταστατη που ο ανθρωπος ηταν αψογος απεναντι μου αλλα με την εταιρια που δεν τον βοηθαει ουτε αυτον σαν συνεργατη αλλα ουτε κ εμενα σαν πελατη.δεν πειραζει το πολυ πολυ να το ξηλωσω και να παω σε μια ποιο σοβαρη εταιρια και φυσικα με καλυτερη εξυπηρετηση σε οποιοδιποτε προβλημα μου γιατι εχω 8 μερες τωρα χωρις αμαξι και λυση δεν υπαρχει...τωρα που δεν μπορουν να μου το στρωσουν λενε πως φταινει τα μπουζι τα οποια τα αλλαξαμε...ισως φταιει το αμαξι το οποιο στην βενζινα ξεσκιζει...οτι νανε βαλανε ολοι brc lovato prins και δεν ειχαν προβληματα και εμενα δεν μπορουν να μου το στρωσουν.τη να πω...
trelogolfakias

Δημοσίευσηαπό trelogolfakias » Πέμ 21 Φεβ, 2013 20:56

καλησπερα σε ολους.παιδια περιμενω τις προτασεις σας απο την εμπειρια σας πλεον και οχι απο θεωριες για την επιλογη ενος νεου επωνυμου κιτ υγραεριου με service και προγραμματιστη απο πισω...οπου θα βρω λυση για το αυτοκινητο μου και φυσικα τον υπνο μου πλεον τον οποιο εδω κ 8 μερες τον εχω χασει και επιτελους να ξαναεχω το αυτοκινητο μου πισω...γιατι η went gas ειναι μονο να πουλαει τα κιτ τιποτα αλλο.παρτω και μετα δεν σε ξερω...σκεφτειτε μονο στα 350 χιλιομετρα ποσους χαρτες ποσες φορες λυσανε τα μπεκ και τα αλλαξανε ποσες φορες πειραξαμε τον πνευμονα ποσες φορες ανοιξε κλεισε καπο ποσα πατηματα στο δρομο μισο ρεζερβουαρ βενζινα μου καψανε που το went gas δεν καει βενζινα....και η ερωτηση μου ειναι οτι αν εσπαγε το αμαξι σε ενα πατημα απο ποιον να ζητησω ευθυνη τη στιγμη που η went gas δεν ενδιαφερθηκε καν να μου στρωσει το αμαξι οχι μαλιστα αν εσπαγε κιολας.τη αλλο να πω ειλικρινα δεν υπαρχει το κιτ και γενικοτερα η εταιρια...μονο να το πουλησουν θελουν και τιποτα αλλο.πληρη απογοητευση.παρακαλω πολυ οποιος εχει προσωπικη εμπειρια απο καποιο κιτ να με βοηθησει ειλικρινα δεν ξερω τη να κανω με τη went gas που εμπλεξα.
trelogolfakias

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Αντιμετωπίζετε πρόβλημα;

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 79 επισκέπτες