Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

επιστροφη χρηματων

Προβλήματα στην εκκίνηση; Διακοπές κατά τη λειτουργία; Σας γυρίζει σε βενζίνη; Safe Mode; Λαμπάκι μηχανής – κωδικοί βλάβης;

Re: επιστροφη χρηματων

Δημοσίευσηαπό pank » Σάβ 02 Μαρ, 2013 02:05

Μετά και τα δικά μου προβλήματα με NIGS νομίζω ότι με υπομονή και ήρεμο τρόπο θα μπορέσετε να λύσετε τα προβλήματα. Τουλάχιστον εγώ έτσι έκανα και μετά το 3ο ραντεβού και 5 μέρες το αυτοκίνητο μέσα σε διάστημα ενός μήνα μετά την εγκατάσταση, βρέθηκαν και λύθηκαν τα προβλήματα. Αν τώρα η εγκατάστασή σου έγινε στη Μεταμόρφωση ζήτησε οπωσδήποτε να δει το αυτοκίνητο ο Γιάννης γιατί είναι ο καλύτερος τεχνικός τους και μάλλον ο ποιο ειλικρινής.
Αν θέλεις έχω αγοράσει το πρόγραμμα και το καλώδιο οπότε μπορούμε να δούμε τις ρυθμίσεις που έχουν γίνει. Από τις ρυθμίσεις και με βάση κάποιους βασικούς κανόνες που ισχύουν παντού, λογικά θα φανεί αν έχουν κάνει σωστή δουλειά. Όπως και να έχει θα πρέπει να συνεχίσεις να ζητάς να στο φτιάξουν εκεί που έγινε η εγκατάσταση αφού είναι υποχρεωσή τους. Τέλος για την επιστροφή χρημάτων επειδή το έψαξα και εγώ σε δικηγόρο δεν είναι τόσο απλό και μπλέκει το ζήτημα λόγω και της Παροχής Υπηρεσίας. Αν ήταν απλή Πώληση αγαθών θα ήταν ποιό "εύκολα".
pank

Δημοσιευσεις: 110

Re: επιστροφη χρηματων

Δημοσίευσηαπό vgiannis » Πέμ 31 Οκτ, 2013 16:18

Βρες ένα δικηγόρο και προχώρα σε αναστροφή πώλησης. Θα σου δώσει τα λεφτά πίσω άμεσα ή θα μπλέξει άσχημα και με άλλα.
vgiannis

Δημοσιευσεις: 2

Προηγούμενη

Επιστροφή στο Αντιμετωπίζετε πρόβλημα;

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 65 επισκέπτες