Aν θυμάμαι καλά, το συνεργείο στο Κιάτο άλλαξε (εκτός από map sensor) και βαλβίδα συμπίεσης και ένα κολλάρο. Είναι τυχαίο ότι αμέσως μετά το γέμισμα στο συγκεκριμένο πρατήριο, δεν μπορούσε να το γυρίσει από βενζίνη σε υγραέριο; Το πάλευε για πολύ λίγο, αλλά μετά το γυρνούσε σε βενζίνη. Επίσης τα 2 συνεργεία, το ένα στη Λάρισα και το άλλο στο Βόλο, έκαναν κάποιες αλλαγές στις ρυθμίσεις καθώς προσπαθούσαν να το φτιάξουν και μήπως και αυτό έπαιξε ρόλο στη βλάβη. Δεν έχω ειδικές τεχνικές γνώσεις και δε θυμάμαι ακριβώς πως λέγονται τα ανταλλακτικά.Ίσως δεν έπρεπε να το πειράξω καθόλου μετά τη βλάβη και να το πάω στο συνεργείο που εμπιστεύομαι. Αυτό όμως ήταν μακριά.
Τέλος, προτού σταματήσει να το γυρνάει από βενζίνη σε υγράεριο, έκανε κάτι ψιλοδιακοπές, δηλαδή το κίτρινο λαμπάκι του υγραερίου εν κινήσει για πολύ λίγο το γυρνούσε σε κόκκινο και αμέσως (1-2 δευτερολ.) σε κίτρινο. Αυτό το έκανε 4-5 φορές πριν το γέμισμα στο πολύ φθηνό πρατήριο
Έχω 35000 χλμ με υγραέριο (συνολικά 260000χλμ έχω κάνει) και ήταν η πρώτη ζημιά (ελπίζω και η τελευταία ...). Χωρίς να είμαι σίγουρος, πιστεύω πως δεν ήταν καλό το μείγμα και δημιούργησε το πρόβλημα.